Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
On voli Grcku neko drugi hrvatsko primorje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je sramota?
Stvarno se jezim od takvih primitivnih poruka!
Tebe treba biti sto imas takvo razmisljanje...
Vecina hrvata jeste primitivna, jer se kod njih cesce razmislja na takav nacin, ali dal dozvoliti sebi da se paris sa njima!?
pa kada su primitivni koji ces k.... tamo,idi tamo gde ce da te ugoste a ne tamo gde te ponizavaju.
Mada mislim za Istru da nije kao u Hrvatskoj ( Istra i nije Hrvatska).
Hrvati koji tamo zive razlikuju se od ostalih hrvata.
Ja sam samo prokomentarisala izjavu da je sramota pricati da se ide u Hrv na letovanje!!!
A primitivaca imas i ovde, a i tamo!!!
samo tamo mnogo,mnogo vise.
A j.b.g ipak je tamo bio rat, ali ne trebamo se uporedjivati sa gorima.
Htela sam reci da ne vidim zasto je sramota ici tamo na letovanje....
Ako ni zbog čega drugog, a ono zbog par stotina hiljada prognanih Srba. Da ne pominjem Jasenovac...
Srbi im nisu bili dovoljno dobri da žive sa njima, a sada su im dobri da dođu i ostave pare ?
To nije samo ljigavo, nego i monstruozno.
I zato treba sve Srbe da bude sramota ako ikada više odu tamo.
P.S. da ne misliš možda da smi MI krivi za rat ????
Ne mislil da smo krivi, naravno, a dal cemo da pamtimo takve stvari u narednih 300godina, tj. pamtiti se treba, ali ne da i ta mrznja i opsednutnost traje toliko.
Nesto se ne secam da se do 1991. pricalo sa toooolikom mrznjom o drugom sv. ratu
otkut ti to znas,za takve price se islo na goli otok.
E pa ja bih sve takve koji sire mrznju slala tamo!!!!!
A j.b.g ipak je tamo bio rat, ali ne trebamo se uporedjivati sa gorima.
Htela sam reci da ne vidim zasto je sramota ici tamo na letovanje....
Očigledno je da si imala takvu sreću da niko od tvoje familije nije nastradao od "njihove" ruke, jer da jeste, ne verujem baš da bi iznosila u javnost ovakve komentare.Ne mislil da smo krivi, naravno, a dal cemo da pamtimo takve stvari u narednih 300godina, tj. pamtiti se treba, ali ne da i ta mrznja i opsednutnost traje toliko.
Nesto se ne secam da se do 1991. pricalo sa toooolikom mrznjom o drugom sv. ratu