Poreč, Hrvatska

Bez želje da nastavim polemiku, navešću samo da forum služi za razmenu mišljenja.
A ona nikako ne mogu biti ista.

Ako je to generalni stav Krstarice, neću se više javljati ...

Ovo je neki od izbora plaza u Porecu. No beautiful sandy beaches here.
Porec_beach.jpg

2291195951_c44bffe359.jpg

2291194881_71a8604de3.jpg

Milan,+Venice+&+Croatia+096.jpg

Ako bas neko zeli da spusti kriterijume bezbednosti i ide u ex Yu zapadnu republiku na letovanje a ocekuje peskovite plaze izbor je Brac. Plaze sa Braca se slikaju i daju u katalozima pa neko ko ide u neke druge krajeve hrvatskog primorja se razocara sto tamo nema peskovitih plaza.

Sta je sramota?
Stvarno se jezim od takvih primitivnih poruka!
Tebe treba biti sto imas takvo razmisljanje...
Vecina hrvata jeste primitivna, jer se kod njih cesce razmislja na takav nacin, ali dal dozvoliti sebi da se paris sa njima!?

pa kada su primitivni koji ces k.... tamo,idi tamo gde ce da te ugoste a ne tamo gde te ponizavaju.

Mada mislim za Istru da nije kao u Hrvatskoj ( Istra i nije Hrvatska).

Hrvati koji tamo zive razlikuju se od ostalih hrvata.

pa kada su primitivni koji ces k.... tamo,idi tamo gde ce da te ugoste a ne tamo gde te ponizavaju.

Mada mislim za Istru da nije kao u Hrvatskoj ( Istra i nije Hrvatska).

Hrvati koji tamo zive razlikuju se od ostalih hrvata.

Ja sam samo prokomentarisala izjavu da je sramota pricati da se ide u Hrv na letovanje!!!
A primitivaca imas i ovde, a i tamo!!!

istra je jako lepa, ali i jako hladna. secam se pre par godina da se nisam uspela okupati iako je bio juli, radi bure i vetra i oblaka. istra je lepa da se poseti ali za letovanje mi nije privlacna. porec, pula, umag, i rovinj su prelepi gradovi i drukciji od ostalog dela hrvatske.

A j.b.g ipak je tamo bio rat, ali ne trebamo se uporedjivati sa gorima.
Htela sam reci da ne vidim zasto je sramota ici tamo na letovanje....

Ako ni zbog čega drugog, a ono zbog par stotina hiljada prognanih Srba. Da ne pominjem Jasenovac...
Srbi im nisu bili dovoljno dobri da žive sa njima, a sada su im dobri da dođu i ostave pare ?
To nije samo ljigavo, nego i monstruozno.

I zato treba sve Srbe da bude sramota ako ikada više odu tamo.

P.S. da ne misliš možda da smi MI krivi za rat ????

Ako ni zbog čega drugog, a ono zbog par stotina hiljada prognanih Srba. Da ne pominjem Jasenovac...
Srbi im nisu bili dovoljno dobri da žive sa njima, a sada su im dobri da dođu i ostave pare ?
To nije samo ljigavo, nego i monstruozno.

I zato treba sve Srbe da bude sramota ako ikada više odu tamo.

P.S. da ne misliš možda da smi MI krivi za rat ????

Ne mislil da smo krivi, naravno, a dal cemo da pamtimo takve stvari u narednih 300godina, tj. pamtiti se treba, ali ne da i ta mrznja i opsednutnost traje toliko.
Nesto se ne secam da se do 1991. pricalo sa toooolikom mrznjom o drugom sv. ratu

A j.b.g ipak je tamo bio rat, ali ne trebamo se uporedjivati sa gorima.
Htela sam reci da ne vidim zasto je sramota ici tamo na letovanje....
Ne mislil da smo krivi, naravno, a dal cemo da pamtimo takve stvari u narednih 300godina, tj. pamtiti se treba, ali ne da i ta mrznja i opsednutnost traje toliko.
Nesto se ne secam da se do 1991. pricalo sa toooolikom mrznjom o drugom sv. ratu
Očigledno je da si imala takvu sreću da niko od tvoje familije nije nastradao od "njihove" ruke, jer da jeste, ne verujem baš da bi iznosila u javnost ovakve komentare.

E muka mi je od ovih gluposti. I DA NEKIM LJUDIMA STVARNO TREBA ZABRANITI PRISTUP FORUMU, a moderatori bi trebali da vise povedu racuna o tome da se sankcionisu oni koji te napadaju i na temu "Šta da pojedem u hotelu na moru?" odgovaraju sa nacionalističkim djubretarskim komentarima.I NE NIJE ME SRAMOTA da odem u Hrvatsku ni zbog kakvog rata ili mržnje , ako nekako mogu sam ću zaključati ovu temu jer neću da se kači svako i govori svašta, jer očito neki ne znaju šta znači kada imaš TEME na forumu, a ova svakako nije za politiku, i nisam je postavio da bih slusao sta ko misli o nacijama i šta koga boli dupe zašto idem u Hrvatsku, nisam te pitao jel treba da me bude sramota i da li treba da se osecam kao izdajnik, već šta da posetim u Poreču. Ako nemaš odgovor na pitanje sjaši sa teme i teraj dalje. A ako ovo nekome smeta, može slobodno i da me izbaci sa foruma. Medo Brundo, ne odgovaraj na provokacije, ne vredi, ovo je šatro-forum u kojem svako jer se poziva na "pravo govora" može da napiše šta gde hoće. Meni kad se priča o politici odem na deo sa politikom, ne smaram narod svojim političkim stavovima na temama za turizam, seks ili gastronomiju. Ovakva osoba će ti verovatno i ako napises da ti je dečko ili devojka iz Hrvatske na temi za ljubav napasti, i zato mene vise nema na forumima dok se ne sankcionisu glupi kompleksaši željni svadje i učenja drugih "pameti" i prizivanje na neku tobože "nacionalnu svest". Moderator Psihologue, mora to mnogo oštrije, ne može se na svakoj temi pisati o svemu, onda to vise nema smisla,ovo nije forum, to može da se radi i na pijaci. Zajebi ti takvu diskusiju gde svako može da ti uleti sa komentarima koji nemaju veze sa onim o čemu se razgovara. Žao mi je za "psovke", ali ne mogu da verujem da je prvi odgovor na moje pitanje da li je neko bio u Poreču, da treba da me bude sramota što to pitam i što se "hvalim". Pozdrav i nema me više na ovom "forumu" dok se neke stvari ne promene u glavama.

Postoji rešenje:

1. Odeš na Krvatski forum, pa tamo pitaš tvoju braću
2. Kupi ti mama forum, pa onda sankcionišeš šta ti hoćeš i ponašaš se kao apsolutni vladar

Forum služi za razmenu mišljenja, a ne da čuješ samo ono što se TEBI sviđa .....

Back