S
Sabi
Gost
Da li ste popularni u skoli, a ako niste da li ste ljubomorni na onoga ko jeste? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nije to popularnost ko uspe da ga svi u skoli znaju onda svaka mu castAlexandra9:... pa skoro niko me ne zna u skoli... Ako je to popularnost onda sam ja extra popularna...![]()
neven:ma nije to popularnost ko uspe da ga svi u skoli znaju onda svaka mu castAlexandra9:... pa skoro niko me ne zna u skoli... Ako je to popularnost onda sam ja extra popularna...![]()
![]()
popularnost je kad te ti koje poznajes cene vise nego ostale kada misle da si u svakom pogledu dobar...![]()
niti si ti pogresno napisala niti ja pogresno razumeoAlexandra9:neven:ma nije to popularnost ko uspe da ga svi u skoli znaju onda svaka mu castAlexandra9:... pa skoro niko me ne zna u skoli... Ako je to popularnost onda sam ja extra popularna...![]()
![]()
popularnost je kad te ti koje poznajes cene vise nego ostale kada misle da si u svakom pogledu dobar...![]()
ups... pogresno sam napisala, ili si ti pogresno shvatio... Htela sam reci... retko ko me zna... :wink:
Keeper:ja sam bio u srednjoj najpopularniji kad bi dolazilo vreme pismenih iz knjizevnosti i predavanje projekata iz raznih predmeta, narocito iz nacrtne i perspektive. onda bi se mnogi sjatili oko mene ....![]()
to je bilo zlatno doba, doba lake zarade 8)![]()
Extreme_Girl:Keeper:ja sam bio u srednjoj najpopularniji kad bi dolazilo vreme pismenih iz knjizevnosti i predavanje projekata iz raznih predmeta, narocito iz nacrtne i perspektive. onda bi se mnogi sjatili oko mene ....![]()
Da li si ti uopste svestan sta pricas?! :shock:
Extreme_Girl:Keeper:ja sam bio u srednjoj najpopularniji kad bi dolazilo vreme pismenih iz knjizevnosti i predavanje projekata iz raznih predmeta, narocito iz nacrtne i perspektive. onda bi se mnogi sjatili oko mene ....![]()
Da li si ti uopste svestan sta pricas?! :shock:
Slazem seneven:ma nije to popularnost ko uspe da ga svi u skoli znaju onda svaka mu castAlexandra9:... pa skoro niko me ne zna u skoli... Ako je to popularnost onda sam ja extra popularna...![]()
![]()
Courtney:Sa decacima...pa,malo mi je ispod casti da pricam s njima 8) Deca...![]()
Kako me znasKeeper:Courtney:Sa decacima...pa,malo mi je ispod casti da pricam s njima 8) Deca...![]()
da, za "razgovor" su najbolji oni punoletni jel da?![]()
c c c c ....... opasna mala