S
Sabi
Gost
Da li ste popularni u skoli, a ako niste da li ste ljubomorni na onoga ko jeste? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki mi postanu ljubomorni,neki samo traze nacin kako da me ukaljaju,sire price...zavisi od perioda 

ma nije to popularnost ko uspe da ga svi u skoli znaju onda svaka mu castAlexandra9:... pa skoro niko me ne zna u skoli... Ako je to popularnost onda sam ja extra popularna...![]()
neven:ma nije to popularnost ko uspe da ga svi u skoli znaju onda svaka mu castAlexandra9:... pa skoro niko me ne zna u skoli... Ako je to popularnost onda sam ja extra popularna...![]()
![]()
popularnost je kad te ti koje poznajes cene vise nego ostale kada misle da si u svakom pogledu dobar...![]()
niti si ti pogresno napisala niti ja pogresno razumeoAlexandra9:neven:ma nije to popularnost ko uspe da ga svi u skoli znaju onda svaka mu castAlexandra9:... pa skoro niko me ne zna u skoli... Ako je to popularnost onda sam ja extra popularna...![]()
![]()
popularnost je kad te ti koje poznajes cene vise nego ostale kada misle da si u svakom pogledu dobar...![]()
ups... pogresno sam napisala, ili si ti pogresno shvatio... Htela sam reci... retko ko me zna... :wink:
bas tako i ja sam ti rekao da se popularnost ne ogleda u tome koliko te osoba zna...moze da te zna samo tvoje odeljenje a da oped budes na neki nacin popularna :wink: Keeper:ja sam bio u srednjoj najpopularniji kad bi dolazilo vreme pismenih iz knjizevnosti i predavanje projekata iz raznih predmeta, narocito iz nacrtne i perspektive. onda bi se mnogi sjatili oko mene ....![]()
to je bilo zlatno doba, doba lake zarade 8)![]()
Extreme_Girl:Keeper:ja sam bio u srednjoj najpopularniji kad bi dolazilo vreme pismenih iz knjizevnosti i predavanje projekata iz raznih predmeta, narocito iz nacrtne i perspektive. onda bi se mnogi sjatili oko mene ....![]()
Da li si ti uopste svestan sta pricas?! :shock:

Extreme_Girl:Keeper:ja sam bio u srednjoj najpopularniji kad bi dolazilo vreme pismenih iz knjizevnosti i predavanje projekata iz raznih predmeta, narocito iz nacrtne i perspektive. onda bi se mnogi sjatili oko mene ....![]()
Da li si ti uopste svestan sta pricas?! :shock:

a mozda je to jer se stalno smejem
pa me ljudi cudno gledaju
jao kako seremmm 
Slazem seneven:ma nije to popularnost ko uspe da ga svi u skoli znaju onda svaka mu castAlexandra9:... pa skoro niko me ne zna u skoli... Ako je to popularnost onda sam ja extra popularna...![]()
![]()
ja sam prva godina,amedju prvacima nema bas nekih "faca"! A u odeljenju(tu me svi znaju)
cene me kao dobrog druga uvek spremnog da pomogne kao nekog koje stalno raspolozen i stalno se zeza,a kad treba smrtno ozbiljna,druzim se sa svima i svi me vole(kako to zvuci prpotentno) pa zbog toga i krecu neki zli jezici i ogovaranja!!
mada u sustini ne moze mi niko nista
8)
Mislim nemam pojma,malo su me u pocetku prozivali zbog oblacenja,ali posle sve to dodje na svoje mesto (bice da je to zbog martinki 8) ) Ma,nemam pojma. Ima nas 6 u odeljenju koje smo najbolje drugarice,ne trazim nista vise od toga,pogotovo ne u skoli. Sa decacima...pa,malo mi je ispod casti da pricam s njima 8) Deca... 
Courtney:Sa decacima...pa,malo mi je ispod casti da pricam s njima 8) Deca...![]()
Kako me znasKeeper:Courtney:Sa decacima...pa,malo mi je ispod casti da pricam s njima 8) Deca...![]()
da, za "razgovor" su najbolji oni punoletni jel da?![]()
c c c c ....... opasna mala
ops: 8)