Popravni?!

Nećeš ništa izgubiti pošto ništa i nemaš... mislim u toj glavi i nauči da koristiš prosto proširene rečenice... i ja nisam debil nego malo zvocalo nauči da čitaš...ha.ha.ha...pa vidim kako si je naučio, za neki jedva prolaz, možda će mama i tata da ti kupe novi mobilni zbog toga...ha..ha..ha....idi bre lepo spavaj kad ti kažem...

pa vec sad vidim da imam vishe od tebe...makar nemam potrebu da serem po forumu...cenim ja da si ti neka strebercina zadrta:ok:...mslm da ce da mi kupe nov komp da mogu brze da odgovaram na ove tvoje gluposti.
 
Ma to je pitanje odgovornosti,prema sebi a i prema roditeljima...mene bi bio blam da sam pala,pre svega od njih....

I nije mi jasno kako neko to polaganje moze da uzme zdravo za gotovo :confused:

i jos kad se setim onih ludaca sto nisu polozile,pa se neke obesile,a druge pucale sebi u glavu.:roll:
 
Nista nije toliko vredno da bi se oduzeo zivot. Pogotovo ne popravni. A i ti profesori. Recimo desi se da profesor fizike obori ucenika drustvenog smera iako taj ucenik nece studirati nista u vezi fizike. I onda ne moze da izdrzi sramotu i onda potegne za najgorim resenjem. I zbog toga mislim da profesori treba da puste decu na popravnom jer ako nisu naucila do tad, nece vala ni sad.... Mislim stvarno, zivoti su u pitanju...:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:
 

Back
Top