Crazzy_92
Zainteresovan član
- Poruka
- 192
jeste padali nekad?...kako je bilo...evo ja vec drugi put fiziku
...ne da mi se..

jeste padali nekad?...kako je bilo...evo ja vec drugi put fiziku...ne da mi se..
![]()
![]()
E, za prvi put da ti čovek i oprosti...ali drugi put...e stvarno si glup...i još se hvališ...bolje ti je da ideš da spavaš....
phahah...hwala na komplimentima...*** teska gimnazija,promenili nam fizicarku od prosle god,mrzelo me da ucim na vreme...pa sta, pao *** nista strasno...
![]()
Pa i nije tako strašno...samo ti teška gimnazija i samo si još uvek glup i idi da spavaš...
matematiku i hemiju u prvoj
i fizičko u III i IV![]()
aj se ti lepo izgubi sa foruma...niko te ne primorava da citas "glupe" postove...![]()
hahhaa,craazzy,predaje ti krstaja ,jel...??
vidim da ides u prvu...
Oho pa još me i tera sa foruma...slušaj idi bolje nauči tu fiziku i nemoj više da se hvališ koliko si glup..a za početak idi da spavaš... prvo moraš malo da porasteš...ha.ha.ha...
Sa Dorcola sam,pa razmisljah da upisem Prvu...I resih-sto dalje od lude skole..I odoh u jos goru..
ma predavala je mojoj braci,a i znam jos neke ljude kojima prredaje.
ne,ne..ne teram te sa foruma vec sa ove strane...a da sam glup smo vec utvrdili...tako da![]()
jeste padali nekad?...kako je bilo...evo ja vec drugi put fiziku...ne da mi se..
![]()
![]()
Pa jeste i to što kažeš glupost je prelazna...ali na forumu nećeš naučiti fiziku....he.he.he...a pošto kao što kažeš padaš po drugi put, uskoro ćeš izgubiti pravo na redovno školovanje...pa ti sad nemoj da ideš da spavaš...hi.hi.hi....
fizicko je zapravo bo razredni... valjda... ne znam kako se to zove... kad ne ideš na časove... pa kao polažeš predmet![]()
Da te pitam leba ti sto si upisao Prvu,ona ti je za strebere,samo oni mogu da prodju kroz nju,cak sam ja iz Borce cuo za te debile od nastavnika...Kad si video u koje si s*anje usao trebao si da se prebacis u laksu,npr Savu ili Sedmu...
sta cu izgubiti??!..hahahpadam 2gi put na popravni dblu ne godinu...a fiziku sam naucio tako da ono...