igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.590
Kupi auto sa led pozicijom ne menja se nikad a da pre 15g toga nije biloMa h4 nije problem ne crkavaju nikada već pozicija koja je zavučena tu sam polomio prste![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupi auto sa led pozicijom ne menja se nikad a da pre 15g toga nije biloMa h4 nije problem ne crkavaju nikada već pozicija koja je zavučena tu sam polomio prste![]()
Daaa ne menja se kada crkne menjaš ceo far. Znaš sve mi je jasnije što si kupio alfu.Kupi auto sa led pozicijom ne menja se nikad a da pre 15g toga nije bilo![]()
Tacunam da sa ovom zamenom sijalice traju koliko i auto, posto ga vozim solidno. 30ak hiljada godisnje.Fabricke su trajale 10ak god i 270k km.
Prodavac delova pece prase ili jagnjeШта се дешава када се поквари ласерски фар?
Заборавио си мајстора који га монтира. И он ваљда може да отвори флашу пива.Prodavac delova pece prase ili jagnje![]()
Pre bih rekao vola na raznju.Prodavac delova pece prase ili jagnje![]()
Samo flasu piva. Standardno skidanje branika, par srafova i dzekova, eventualno ako se radi neko kodiranje ili kalibracija.Заборавио си мајстора који га монтира. И он ваљда може да отвори флашу пива.
porez na budale.Euro 6 automobili dobardan 500 evra![]()
I to ih nemci izmislili da bi varali i ostvarivali profit. Euro 6 a troši ko tenk nije nego.i izmisljene eko norme.
kod nas nema nigdje dzabe, minimum 15-20e dodatnoMa znam te sitnice zamenim bobinu i sl al nemam alat za svecice,za ulje gde da odsipam i da se zavlacim ispod ,kad menjaju dzabe uz kupljene delove kod njih