Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.502
На име горепоменуте бојазни, мислим да је та, бојазан, сасвим неосноване природе.
…Потоп, а после потопа – опет Ја
…Потоп, а после потопа – опет Ја
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni koji su linkovani i koji mogu da se dokazu odakle su, a ne razni anonimusi sa fejsova i jutjubova da "informisu" ljude pa to jos ovde prenosite, a to moze svaka budala da izmisli sta hoce.
Нема потребе за дезинформацијама.
Жена је рекла дословце :"МИНИРАНА ЈЕ БРА...МИНИРАНА ЈЕ ДОЛМА И ЗА НЕКОЛИКО МИНУТА НАЛЕТЕЛА ЈЕ БУЈИЦА...", е сад ако је ова жена "шпијун", ако ова жена ЛАЖЕ, или ако јој се све то од панике учинило, или ако има било каквих других недоумица око ЕКСПЛОЗИЈЕ .... зашто је неко није интервјуисао накнадно и окачио други клип у коме се све демантује..... зашто је неко није довео у ситуацију да сама каже да није сигурна у оно што је рекла... а најбедније је брисати клип - и онда си као завршио... трт Милојка....тако се само изазива још већа сумња и зла намера прикривања истине
О разлозима због којих је неки ШИЗОФРЕНИЧАР, ЗЛОЧИНАЦ И ДЕГЕНЕРИК НА ВЛАСТИ НА НЕЧИЈЕ ТРАЖЕЊЕ МОГАО ДА ДОЗВОЛИ ДА ДОЛМА БУДЕ МИНИРАНА ----- чуо сам неке приче, али то је на нивоу претпоставки.... да ли је нека друга територија брањена па пуштено да падне Обреновац, не знам... али потпуно сам сигуран јер нисам стручан и не могу ништа да тврдим... ДА ЋЕ ИСТИНА ИСПЛИВАТИ ЈЕР ЈЕ СВИМА ВЕЋ ПУН КУФЕР ЛАГАЊА И ФОЛИРАЊА....
Мени рецимо изазива страховиту сумњу вест на РТС1 да се А.В. договорио са властима у ФБИХ и РС да не испуштају за сада воду која их је поплавила ...... потпуно сам слуђен......![]()
Жена је рекла дословце :"МИНИРАНА ЈЕ БРА...МИНИРАНА ЈЕ ДОЛМА И ЗА НЕКОЛИКО МИНУТА НАЛЕТЕЛА ЈЕ БУЈИЦА...", е сад ако је ова жена "шпијун", ако ова жена ЛАЖЕ, или ако јој се све то од панике учинило, или ако има било каквих других недоумица око ЕКСПЛОЗИЈЕ .... зашто је неко није интервјуисао накнадно и окачио други клип у коме се све демантује..... зашто је неко није довео у ситуацију да сама каже да није сигурна у оно што је рекла... а најбедније је брисати клип - и онда си као завршио... трт Милојка....тако се само изазива још већа сумња и зла намера прикривања истине
О разлозима због којих је неки ШИЗОФРЕНИЧАР, ЗЛОЧИНАЦ И ДЕГЕНЕРИК НА ВЛАСТИ НА НЕЧИЈЕ ТРАЖЕЊЕ МОГАО ДА ДОЗВОЛИ ДА ДОЛМА БУДЕ МИНИРАНА ----- чуо сам неке приче, али то је на нивоу претпоставки.... да ли је нека друга територија брањена па пуштено да падне Обреновац, не знам... али потпуно сам сигуран јер нисам стручан и не могу ништа да тврдим... ДА ЋЕ ИСТИНА ИСПЛИВАТИ ЈЕР ЈЕ СВИМА ВЕЋ ПУН КУФЕР ЛАГАЊА И ФОЛИРАЊА....
Мени рецимо изазива страховиту сумњу вест на РТС1 да се А.В. договорио са властима у ФБИХ и РС да не испуштају за сада воду која их је поплавила ...... потпуно сам слуђен......![]()
Za kojim dezinformacijama? Mislis da se istina moze sakriti?
Ti misli, ja ne mislim, ili ne u konacnom.
Imali smo bombardovanje, a pravite se "ludi" za manipulaciju podacima o broju zrtava?
I ti bezi.
- - - - - - - - - -
na TV Happy ide vest da iz EU fondova možemo da računamo na najviše 10 milona...toliko li vredi onoliko Vučićevo uvlačenje onoj Bugarki![]()
zasto bi nam dali vise pa pobogu njima odgovara sto siromasnija Srbija
Треба крајње наиван па поверовати да ће државна власт изаћи у јавност са тачним извештајем. Иначе би се од првог дана кренуло са подацима о страдалима. Уместо тога, имаћемо приказ догађаја прилагођен тренутку, тј. онај који ће у највећој могућој мери одржати рејтинг на задовољавајућем нивоу.
[/COLOR]
kako misle da zadrze tu vodu?
[/COLOR]
kako misle da zadrze tu vodu?
bugari su toliko dobili mislim 12 a oni su u eu...ako mislite da ce srbija dobiti vise a nije u eu, onda imate los percepcioni osecaj kako i sta se desava u ovoj zemlji.
Откуд ја знам.... само сам се пренеразио када сам то чуо...... а читао сам и један текст сада ћу га пронаћи да има и пуно опасности ОД НЕЕКСПЛОДИРАНИХ МИНА КОЈЕ ЈЕ ВОДА ПОНЕЛА И ОДНЕЛА.....
Nisam ni videla ni cula da neko poentira, ai dosadile su mi vesti o poplavama, ne verujem da je tako, ali ako je i tako to je stvar za neka vremena posle ovih poplavi kad ce da se utvrdjuje detaljno pojedinacna odgovornost.
Sada, i zbog takvih kao vi, a i inace, pratim samo osnovne vesti a rekla kazala mi je preko glave.
Ali ne dozvoljavam da me neko ovde proziva sa "VI" i stranackim robotom samo zato sto necu da apriori i unapred pjujem na vlast kao vi!
jelsi ti bio u toj kuci u obrenovcu? jel si ti cuo eksploziju? ko je postavio eksploziju?
ako si iz obrenovca kazi odakle si, ulicu i broj, ne moras ime i opisi sve sto se desavalo potanko.
Moze da se prica bilo sta, ali to ne mora da ima smisla. Kolubara je mnogo manja reka nego Sava. Uzeg korita i svakako mnogo manjeg protoka vode. Mereci prema Savi prvo ide TENT, pa Obrenovac, pa Kolubara.
Slanje vode "u rikverc" nema bas mnogo smisla. Uostalom, ako bi nesto trebalo u tom smislu da se ucini, to bi moralo da se ucini mnogo dalje. Samo bi potpuni ludak cinio "spasavanje elektrane" toliko blizu iste i na skoro istoj nadmorskoj visini.
![]()
Voda koja se ulila u branjeno područje kod Bijeljine sad stoji iza nasipa
i ne može da se vrati u korito Drine koja je već opala.
Planirano je probijanje nasipa da se ta voda ispusti u Drinu.
Od plana se odustaje da se ne pravi pritisak nizvodno.
Voda koja se ulila u branjeno područje kod Bijeljine sad stoji iza nasipa
i ne može da se vrati u korito Drine koja je već opala.
Planirano je probijanje nasipa da se ta voda ispusti u Drinu.
Od plana se odustaje da se ne pravi pritisak nizvodno.
Градоначелник Шапца је дао оставку на место председника кризног штаба и то се испоставило као добро јер ето Шабац није поплављен, бар не још увек, видећемо даље.
Сумњам да би он, са ауторитетом једног локал патриоте, успео да одбрани Шабац, такви људи ни сопствено село а не тек град не успевају да одбране.
alo biseru....
pročitaj šta sam napisao, pogledaj mapu....
kako miniranje nasipa na Savi može da uzrokuje poplavu od strane Kolubare....
imaš li gram zdravog razuma?
ja ne znam da li je nešto minirano ili nije...
samo ukazujem da žena priča o nasipu "dolme" a ne o nasipu koji štiti Obrenovac od Kolubare....
tvrdim da nešto nalik na eksploziju možeš da čuiješ i kad velika bujica tresne o prepreku npr. Savu ili neki objekat....
misliš li da kad se u Japanu desio cunami da nisu čuli nešto nalik na eksploziju.....
ja samo na osnovu izjave te žene rekonstruišem šta je moglo da se dogod.....
žena ne deluje kao lažov...ona priča kako je ona doživela ono što se dešavalo....
to ne znači da se to i desilo...moguće da jeste....
poenta je i da je bilo miniranja naipa "dolme" to je nasip koji brani Zabrežje od Save i nikako ali nikako ne može da izazove poplavu
bujicu je donela Kolubara
i to je jasno sa sajta rhmzs i iz izjava hilajda svedoka po svim medijima
pogledaj vodostaj Kolubare u Draževcu 10-ak km pre Obrenovca
http://www.hidmet.gov.rs/ciril/hidrologija/izvestajne/bezprognoza.php?hm_id=45920
da li ti shvataš kolike su razmere tog bujičnog talasa i da Obrenovac nije polavila Sava nego Kolubara?
sad treba upregnuti mozak naravno, a kasnije neko moze da postavi pitanje gledajuci onaj snimak iz vazduha brane kako je na 4 mesta pukla kao da je lenjirom neko merio isto rastojanje.