Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да кренемо од почетка, није на одмет:

10273839_10152671614033465_3355102897693200901_n.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/464710/Obilne-padavine-i-porast-vodostaja

Јесте, покојни Ђинђић из гроба је призвао "Тамару".
pokojni Đinđić i kmpanija su od Srbije napravili rupetinu koja nema čime da se brani od elementarnih nepogoda a kamo li od neprijatelja. tebi ništa ne govori podatak da država Srbija u vanrednom stanju ne sme da izvrši mobilizaciju nego moli dobrovoljce da se jave u vojne jedinice? a kad je u jednoj državi vojska u tako jadnom stanju onda je sve drugo još gore

pokojni Đinđić i kmpanija su od Srbije napravili rupetinu koja nema čime da se brani od elementarnih nepogoda a kamo li od neprijatelja. tebi ništa ne govori podatak da država Srbija u vanrednom stanju ne sme da izvrši mobilizaciju nego moli dobrovoljce da se jave u vojne jedinice? a kad je u jednoj državi vojska u tako jadnom stanju onda je sve drugo još gore

Него, кад је СНС преузео влас’ у Србији? 12. маја 2014. године?

А и ово је тачно..... ако се присетимо мало видећемо да су и Тадић и сада Николић ДАВАЛИ ИСТОВЕТНЕ ИЗЈАВЕ ПОВОДОМ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ А ОНЕ СУ ГЛАСИЛЕ: "СРБИЈА ВИШЕ НИКАДА НЕЋЕ РАТОВАТИ!" - вероватно да би опрали своју врло прљаву савест поводом уништења Српске војске.......

Poslednja izmena:
Ти не браниш СНС, али браниш да се од власти тражи одговорност. Што на крају дође на то да браниш СНС.
taman posla. sve odgovorne pohapsiti. mene jedino nerviraju ljudi za koje znam da su okoreli žutaći (ovde na forumu i na fejsu) koji koriste ovu tragediju da bi se obračunavali sa Vučićem. a čak i plasirajući dezinformacije. a upravo najveću odgovornost za situaciju u kojoj se nalazimo imaju oni.

taman posla. sve odgovorne pohapsiti.

Наравно.

mene jedino nerviraju ljudi za koje znam da su okoreli žutaći (ovde na forumu i na fejsu) koji koriste ovu tragediju da bi se obračunavali sa Vučićem. a čak i plasirajući dezinformacije. a upravo najveću odgovornost za situaciju u kojoj se nalazimo imaju oni.

Слаба утеха за оне који су изгубили имовину, или још горе, неког свог.

А и ово је тачно..... ако се присетимо мало видећемо да су и Тадић и сада Николић ДАВАЛИ ИСТОВЕТНЕ ИЗЈАВЕ ПОВОДОМ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ А ОНЕ СУ ГЛАСИЛЕ: "СРБИЈА ВИШЕ НИКАДА НЕЋЕ РАТОВАТИ!" - вероватно да би опрали своју врло прљаву савест поводом уништеса Српске војске.......
Mito, ja sam služio vojsku u jednom malom gradiću davnih osamdesetih a u 2 kasarne je bilo više od 3.000 ljudi i ogromna količina tehnike. Ta vojska je bila spremna da ODMAH krene u spašavanje stanovništva.I sad zamislimo da je Obrenovac imao tako nešto

- - - - - - - - - -

Наравно.

Слаба утеха за оне који су изгубили имовину, или још горе, неког свог.
Plašim se da je ovo samo opomena. Ne smem ni da zamislim neke mnogo gore varijante

Mito, ja sam služio vojsku u jednom malom gradiću davnih osamdesetih a u 2 kasarne je bilo više od 3.000 ljudi i ogromna količina tehnike. Ta vojska je bila spremna da ODMAH krene u spašavanje stanovništva.I sad zamislimo da je Obrenovac imao tako nešto

Имао је Обреновац председника општине, ту је и градоначелник Београда, такође. Могло се урадити много тога. Зашто се није кренуло са евакуацијом Обреновца још у четвртак?

Одговорност власти се подразумева, ма која да странка има власт. Ако смо знали да нападамо ДС за њихове грешке, зашто би СНС био изузет?

ствари стоје врло једноставно---ако узмеш зрно грашка и на њега ставиш 10 душека а на њих преспава силиконац има да устане као да је спавао на плуговима

Aj' pusti čoveka. Marko je OK.

Nego, Maki, je l' imaš ti neko racionalno obrazloženje zašto narod iz Obrenovca neće da se evakuiše i kako je moguće da odbiju naredjenje predsednika vlade, vojske i policije. Slušam sad nekog mučenog novinara sa TV pinka i komandanta neke jedinice koji kažu da ni ova za sada poslednja naredba o evakuaciji nije uspela. Odazvali se samo stari i bolesni. Snimili njih 17oro. Ja zaista više ništa ne razumem. Ne vidim da tamo dostavljaju cisterne sa vodom, već samo pakete, pet pakovanja. Ispred jednog ulaza u zgradu ostavili dva paketa, ali niko nije izašao da ih uzme dok su snimali. Iz ono malo snimaka meni to liči na grad duhova. Gde su ti ljudi? Neki intervju sa njima? Psiholozi pregovarači?
.
Neki delovi Obrenovca su suvi, ali žive duše nema u tim kadrovima

I šta se sad događa?
Juče je bila povika, da se svi prinudno evakuišu, jer navodno Sava probija nasipe. Na pitanje, kako to, jer Sava svuda pada, rekli su da je to baš čudno i neobjašnjivo??? I?
Nešto mutljaju i samo kupuju vreme.

I šta se sad događa?
Juče je bila povika, da se svi prinudno evakuišu, jer navodno Sava probija nasipe. Na pitanje, kako to, jer Sava svuda pada, rekli su da je to baš čudno i neobjašnjivo??? I?

Дa видиш кaко ће сaд дa испaдне кaко све функционише сaвршено, људи се евaкуисaли, држaвa им одбрaнилa куће и њиве које су потпуно суве зaхвaљујући председнику влaде...

`` 09:09 - Stiglo još pomoći od Rusa
Na niški aerodrom "Konstantin Veliki" sinoć je stigla još jedna isporuka humanitarne pomoći Ruske Federacije namenjena stanovništvu Srbije zahvaćenom poplavama.``

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Па наравно, Руси су ПРВИ и ОДМАХ ПРИТЕКЛИ У ПОМОЋ.... и стално настављају за разлику од ЕУ и САД олоша који меркају ШТА МОГУ ДА ОПЉАЧКАЈУ....

http://forum.krstarica.com/showthre...УБЛИКЕ-!!!?p=28062990&viewfull=1#post28062990

I šta se sad događa?

Da si malo uključio sećanja i logiku zaključio bi da je Sava opala posle tog "probijanja" što je sasvim razumno bolje je ponovo da poplavi već poplavljeno područje nego da stradaju nova.

Back