Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Ти кажеш" ( Јев. по Марку, 15:2)

Биће да си ипак, тако болан, нешто побркао...

Где кажу да су све поспасавали?

И, доиста, шта је важно колики је водостај Дунава у (ужем) Београду?

И, зар Земун није Београд, још од 1934?

projekat i cilj je usce... ako se usce greskom ili namerno..ma necu bre da razvijam teorije... odrasli ste ljudi.... ako ne verujete da je do juce bio bg na sajtu ja da vas ubedjujem necu. verujte osecaju ko laze a ko govori istinu...to je za zivot najvaznije... i opstanak.

laka vam noc... jer meni nije nimalo.....

toi rece onaj lik u komenetarima sa nspm sto postavih...pricao je, ma da ne pricam sad o zrtvama vidim da nije bas glup zna sve sluzbe iz makedonije cg i strane sto ovde rade na ciscenju.... znaci ko zna, mozda ima i neke istine jer sta su nam sve radili ne bi me vise nista cudilo... pa bre, svi ste vi pametni ljudi, kad jedan karl bilt kaze da je pravoslavlje najveca pretnja covecanstvu, to bre nije za zezanje taj covek je bolestan u glavu definitivno....sta da kazes za one druge koji ni ne lice na ljude kao rasmusen i sta znam vec....

Nema to veze sa namernim unistavanjem srpstva, to ima veze sa nesposobnoscu Srba za posao za koji su placeni. Znaci, posto znamo koliko nesposobnjakovica radi po Srbiji, i koliko je nesposobnjakovica u vojsci, skroz je moguce da su skroz zajebali stvar oko probijanja nasipa. Hteli su oni da urade dobru stvar, kada vec na vreme nisu dovoljno kopali i odrzavali kanale, tada se po hitnom postupku minira nasip, da voda otece na stranu, neki kanal po hitnom postupku. Ali posto u Srbiji rade debili, skroz je moguce da su zajebali stvar sa tim miniranjem, i da je ogromna voda iz Kolubare krenula ka Obrenovcu. Naravno, po starom srpskom obicaju, Sluzba to nikada nece da prizna, jer su i oni nesposobni i ne znaju koje informacije treba da kriju od javnosti.

Naravno da ne bih. Zato i ne razumem. Čitava sela su uspeli da isele oko šapca i Mitrovice, ali Obrenovčani neće pa neće, a malo mi čudno da ne vidim danas nikoga na ulici bar na tim suvim delovima. Sunčan dan, parkirani automobili ispred zgrada. Aha, evo sad evakuacija kopnom putničkim automobilima (?) Pojačan je signal mobilne telefonije i postavljena je bazna stanica. Kako pune te mobilne telefone?

projekat i cilj je usce... ako se usce greskom ili namerno..ma necu bre da razvijam teorije... odrasli ste ljudi.... ako ne verujete da je do juce bio bg na sajtu ja da vas ubedjujem necu. verujte osecaju ko laze a ko govori istinu...to je za zivot najvaznije... i opstanak.

laka vam noc... jer meni nije nimalo.....
Превише си, брате, компулсивно-опсесиван.

Знамо одавно да они сви лажу, и да зло чине, али баш зато, не треба се још додатно оптерећивати, и на већ постојећу муку себи додавати, него скупљати енергију за ту борбу која нам, овако или онако, предстоји. (Као што смо, уосталом, већ и претурили толико тога)...

Лака ти ноћ. И да оздравиш што пре...

Naravno da ne bih. Zato i ne razumem. Čitava sela su uspeli da isele oko šapca i Mitrovice, ali Obrenovčani neće pa neće, a malo mi čudno da ne vidim danas nikoga na ulici bar na tim suvim delovima. Sunčan dan, parkirani automobili ispred zgrada. Aha, evo sad evakuacija kopnom putničkim automobilima (?) Pojačan je signal mobilne telefonije i postavljena je bazna stanica. Kako pune te mobilne telefone?
imam ja jednog takvog ,zovemo ga svi molimo da izadje i nece sanse nema,kaze ne ostavljam kucu to mu je jedini razlog ,a i nas 10 cima se sa njim i jos mu sin dolazi iz drugog grada da ga vadi iz kuce ,i posle ce da trazi krivca u drugima

Meni je zakon kako se i dalje svrsava na JNA :lol: Tipa u njihovo vreme, kada su oni bili glavni za civilnu zastitu, to je sve bilo super:hahaha: Je li znao prosecan oficir JNA tablicu mnozenja uopste? :think:

- - - - - - - - - -

Jeba.la vas bre komunjarska JNA.

- - - - - - - - - -

Posebno ovog Lazanskog jbala.

Kami a da necemo da slusamo Milicku i njene tupave izjave o integracijama? Ona je mnogo bolja opcija jel to?

I jbale te Lazanski JNA-ovske inzinjerijske brigade prepisivaca zadataka sa tehnickih fakulteta. Znali li su ti JNA vojni inzinjeri da zasrafe jedan sraf? :think:Super resiti zadatke na Masinskom, naci vezu u partiji pa postati staresina po ugovuru, i ti si kao JNA-ovski inzinjerski strucnjak koji ne ume ni grejac na bojleru da zameni. :lol: Dokle ce vise da pustaju ove raspale komunjare poput Lazanskog na TV-u?

Jbte, ceo jedan auto-put kroz Srbiju nisu znali da naprave, SFRJ strucnjaci. I jos dodje Lazanski na TV-u, i krene da svrsava po SFRJ, Titu, JNA i Partiji. More mrsh bre.

- - - - - - - - - -

Ти си био у војсци?
:eek:
:D

Mislis na trening za ciscenje cucavca kiselinom? Da, bio sam tamo. Verovatno Lazanski prica kako je JNA mnogo bolje cistila cucavac u SFRJ vreme.

I jbale te Lazanski JNA-ovske inzinjerijske brigade prepisivaca zadataka sa tehnickih fakulteta. Znali li su ti JNA vojni inzinjeri da zasrafe jedan sraf? :think:Super resiti zadatke na Masinskom, naci vezu u partiji pa postati staresina po ugovuru, i ti si kao JNA-ovski inzinjerski strucnjak koji ne ume ni grejac na bojleru da zameni. :lol: Dokle ce vise da pustaju ove raspale komunjare poput Lazanskog na TV-u?

kami ne lupaj jbt,pa ko izgradi onolike objekte po jugi ,pretera ga sad a do 5 oktobra znalo se,svako selo koje ima problem sa vodom i putem tu je inzinjerija,svaki most tu je vojska,svaki 2-3 bolesnik tu je VMA ,treba malo da budes zahvalan ,sigurno i ti nesto koristis od znoja JNA

Ima mnogo ovde neobucenih i neobrazovanih..pa ako krene neko old school granatirianje oni siroti neznaju ni da zalegnu ima geler da ih dovati pa da im pocepa grkljan...a kamo li da pricam za nesto
mnogo ozbiljnije...izdajnici koji su ukinuli vojsku i civilnu zastitu ima da se prze u paklu...
zatvor i gubitak gradjanskih prava u ovoj situaciji ne piju vodu...
majku vam hebem izdajnicku ...pustili ste srpski narod niz vodu...kazna...sreljanje ili javno vesanje...

Kako se polagala teorijska matematika na Masinskom u SFRJ vreme Lazanski, sakrijes u gace dokaze teorema? Mrsh bre u pm pajseru retardirani. Jbala te SFRJ, jbali te parazitska i nesposobna JNA, i jbao te svaki debeli JNA nesposobni general, koji od stomaka nije video svoj pimpek poslednjih 30 godina zivota.

- - - - - - - - - -

kami ne lupaj jbt,pa ko izgradi onolike objekte po jugi ,pretera ga sad a do 5 oktobra znalo se,svako selo koje ima problem sa vodom i putem tu je inzinjerija,svaki most tu je vojska,svaki 2-3 bolesnik tu je VMA ,treba malo da budes zahvalan ,sigurno i ti nesto koristis od znoja JNA

Pa za sve one pare i milijarde koje je JNA pokrala i ubacila u dzepove svojih parazitskih oficira, trebali bi da sada imamo 3 Njujorka, i 20 VMA.

И, једна цртица из историје за лаку ноћ / добро јутро , како коме :

Диплому број 1 на Медицинском факултету у Београду добио је, из почасти, Др Владан Ђорђевић 1926. године. Када ју је примао одржао је говор:
„Ову ми диплому додељујете зато што сам у Србији био први начелник војног санитета и водио три рата, зато што сам основао Српско друштво Црвеног Крста и један сам од оснивача Српског лекарског друштва, зато што сам написао први закон о организацији здравствене службе и чувању народног здравља, зато што сам био председник владе, зато што сам био министар просвете и вера, зато што сам био председник београдске општине.
Ово сам све могао учинити зато што сам кад сам дошао из Беча у Србију, као лекар поставио дијагнозу да Србија болује од карцинома политике. Ова болест се манифестовала међусобним свађама, међусобним оптужбама опозиционих странака у скупштини, и уопште, једном јако израженом мржњом. Као лекар, одлучио сам да овај тумор извадим. Успео сам да помирим посвађане и то је помогло да Србија пође напред. То су моје заслуге које су ми донеле ову диплому.“

У његово време председниковања Београдском општином, Београд се блистао, чишћене и поливане улице више пута дневно, за бацање смећа где се не сме и за нечишћење испред радњи и зграда наплаћиване су високе казне...

Његова је влада Србије, потом, била једна од најефикаснијих, доневши у кратком року велик број важних закона...

Ех, да нам је било више таквих као што је др Владан...

JNA da je bila kako treba pokazala bi se bolje u ratovima, to je bila jedna "raspala" institucija iako naizgled jaka, jer je bila sastavljena od komunista svih naroda i narodnosti, zaglupljenih do bola (zast izuzecima).

Ali neka bolja vojska od ove sada treba da postoji, no ne treba se zavaravati onakvom kao sto je bila JNA.

Poslednja izmena:
KAMI83 ok ok...sve je ruinirano i devastirano - vojska srbije nema ni gumene camce - nemoj da se brukas da trazis pomoc kad se budes davio...posto nema ni ljudstva ni opreme da ti spasi zivot
a poseri se i pljuj na civilnu zastitu i jna do iznemoglosti...

JNA da je bila kako treba pokazala bi se bolje u ratovima, to je bila jedna "raspala" institucija iako naizgled jaka, jer je bila sastavljena od komunista svih naroda i narodnosti, zaglupljenih do bola (zast izuzecima).

Ali neka bolja vojska od ove sada treba da postoji, no ne treba se zavaravati sa onakvom kao sto je bila JNA.

Bitno je da su davali tenkove za filmove Bate Zivotinje. Za to su bili super sposobni.

Aj' pusti čoveka. Marko je OK.

Nego, Maki, je l' imaš ti neko racionalno obrazloženje zašto narod iz Obrenovca neće da se evakuiše i kako je moguće da odbiju naredjenje predsednika vlade, vojske i policije. Slušam sad nekog mučenog novinara sa TV pinka i komandanta neke jedinice koji kažu da ni ova za sada poslednja naredba o evakuaciji nije uspela. Odazvali se samo stari i bolesni. Snimili njih 17oro. Ja zaista više ništa ne razumem. Ne vidim da tamo dostavljaju cisterne sa vodom, već samo pakete, pet pakovanja. Ispred jednog ulaza u zgradu ostavili dva paketa, ali niko nije izašao da ih uzme dok su snimali. Iz ono malo snimaka meni to liči na grad duhova. Gde su ti ljudi? Neki intervju sa njima? Psiholozi pregovarači?
.
Neki delovi Obrenovca su suvi, ali žive duše nema u tim kadrovima

ja polazim sad od sebe
sigurno su na malo visocijem terenu i nisu u dodiru direktno sa vodom a verovatno su muskarci u pitanju koji su ostali pa imaju malo vise hraborsti nego sto treba,nejac su poslali sa spasiocima a oni ostali i nesto mi govori da je mali broj ljudi ostao u samom gradu , vecina je izasla odavno samo sto o ljudima koji su sami izasli niko nije mogao da vodi evidenciju
mislim da sad problem predstavljaju najvise ljudi oko grada koji imaju stoku i gazdinstva pa im je tesko napustit ,Srbin je to seljak ne trazi u njemu nista racionalno,kako kaze Corba ..Srbin je lud Srbin je proklet,jednom ga........
sad stvarno ne mogu ni ja shvatit onoliki broj policije i vojske tamo ,moje jedino objasnje je da samo hoce svi da budu u Obrenovcu jer su mediji digli paniku veliku a mogli su biti negdje drugo,,,recimo Krupanj....
i ja se prvi ne bih pojavljivao pred kamerama da se razumemo,polomio bih im sve zajedno sa njihovim glavama ,niko ne voli novinare

И, једна цртица из историје за лаку ноћ / добро јутро , како коме :

Диплому број 1 на Медицинском факултету у Београду добио је, из почасти, Др Владан Ђорђевић 1926. године. Када ју је примао одржао је говор:
„Ову ми диплому додељујете зато што сам у Србији био први начелник војног санитета и водио три рата, зато што сам основао Српско друштво Црвеног Крста и један сам од оснивача Српског лекарског друштва, зато што сам написао први закон о организацији здравствене службе и чувању народног здравља, зато што сам био председник владе, зато што сам био министар просвете и вера, зато што сам био председник београдске општине.
Ово сам све могао учинити зато што сам кад сам дошао из Беча у Србију, као лекар поставио дијагнозу да Србија болује од карцинома политике. Ова болест се манифестовала међусобним свађама, међусобним оптужбама опозиционих странака у скупштини, и уопште, једном јако израженом мржњом. Као лекар, одлучио сам да овај тумор извадим. Успео сам да помирим посвађане и то је помогло да Србија пође напред. То су моје заслуге које су ми донеле ову диплому.“

У његово време председниковања Београдском општином, Београд се блистао, чишћене и поливане улице више пута дневно, за бацање смећа где се не сме и за нечишћење испред радњи и зграда наплаћиване су високе казне...

Његова је влада Србије, потом, била једна од најефикаснијих, доневши у кратком року велик број важних закона...

Ех, да нам је било више таквих као што је др Владан...

Lepo. Laku noc (ili dobro jutro kako kome), i od mene.

Bitno je da su davali tenkove za filmove Bate Zivotinje. Za to su bili super sposobni.

Imala je nesto dobrih kadrova i toliko, ne treba ni preterivati. Ali, koncept joj je bio los, rekla sam i zasto.

Laku noc sada.....

Poslednja izmena:

Back