Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.498
Mislio sam da nisu krivi jer sam bio pod uticajem Vucicevim NATO medija . A onda sam nasao vest da je RHMZ jos 13 maja rekao da ce Kolubara Sava Mlava i Tamnava da poplave ako se nesto ne preduzme.
I nista nije preduzeto.
I zbog toga sto nista nije preduzeto 100% odgovornost snosi aktuelni rezim Aleksandra Vucica a najvise i direktno on licno.
Nijedan premijer licno ne moze da prati i nije duzan da prati prognozu. Ima sluzbi koje ga o tome obavestavaju i koje su duzne reaguju i same bez njegovog odobrenja, i one su zakazale. Ja ne znam koje su to sluzbe, ali ima ih. Stavise, neka je i kriv. Ali, i sam si pisao da se ovakva poplava nije mogla spreciti, pa da li i sad mislis da je mogla onakva bujica da se spreci da ne nacini stetu i ljudske zrtve, s obzirom da i danas neki ne zele da se evakuisu, posle svega?
Na kraju, za tebe je i Tadic licno bio odgovoran za mnogo stosta, sto nije, pa nije ni cudo da ovako razmilsljas.
Ali jedino je pitanje, na koje slutim da od tebe kao takvog necu dobiti odgovor, a to je da li je i Dodik u RS kriv licno i odgovoran za poplave i da li treba da podnese ostavku?
Zasto ne meris istim arsinima?
Poslednja izmena: