POPIS U BIH 2012

wwwlado

Ističe se
Poruka
2.054
Najzanimljivije pitanje na popisu je akko će biti brojno stanje Bošnjaka koji se na popisu pojavljuuju prvi put . Ako se rukoovdimo iskustvima iz Crne Gore .

Na popisu će biti Bošnjaka i Muslimana , a vjerovatno i Bosanaca i Srba musliamna i Hrvata muslimana . koje su vaše procjene popisa U BIH ( samo ovaj dio )

( Preuzmite obrazac da izrazite svoje procjene )
Srbi :
MUslimani :
Bošnjaci :
Bosanci :
Hercegovci :
SrbiMuslimani :
HrvatiMusliamni :
Hrvati :

MOžete i da obrazložite na osnovu čega zasivate svoje procijene .

NAkon izbora se otvaraju nova pitanja :

KAko da se ostale naicje zastupe u institucijama BIH , jer se sada govori samo o Bošnjacima ,a pitanje je koliki će biti njihov procebnat .

Moja procjena je :

Srbi : 44 %
MUslimani : 17 %
Bošnjaci :16 %
Bosanci :7 %
Hercegovci : 5 %
SrbiMuslimani : 5 %
HrvatiMusliamni : 5 %
Hrvati : 9 %

Najzanimljivije pitanje na popisu je akko će biti brojno stanje Bošnjaka koji se na popisu pojavljuuju prvi put . Ako se rukoovdimo iskustvima iz Crne Gore .

Na popisu će biti Bošnjaka i Muslimana , a vjerovatno i Bosanaca i Srba musliamna i Hrvata muslimana . koje su vaše procjene popisa U BIH ( samo ovaj dio )

( Preuzmite obrazac da izrazite svoje procjene )
Srbi :
MUslimani :
Bošnjaci :
Bosanci :
Hercegovci :
SrbiMuslimani :
HrvatiMusliamni :
Hrvati :

MOžete i da obrazložite na osnovu čega zasivate svoje procijene .

NAkon izbora se otvaraju nova pitanja :

KAko da se ostale naicje zastupe u institucijama BIH , jer se sada govori samo o Bošnjacima ,a pitanje je koliki će biti njihov procebnat .

Moja procjena je :

Srbi : 44 %
MUslimani : 17 %
Bošnjaci :16 %
Bosanci :7 %
Hercegovci : 5 %
SrbiMuslimani : 5 %
HrvatiMusliamni : 5 %
Hrvati : 9 %

Genocidna ti je procena potpuno...:hahaha:
A gde ide mučeni Divljak i slična ograničena gospoda???

36% Срба, 14 посто Хрвата, 43% Бошњака, 7% Муслимана. Срба муслимана и Хрвата муслимана, ако их има, биће их мање од 1% укупно...

Хрвати имају велику емиграцију у Хрватску. Срби се не селе толико у Србију али има и тога. Такође, колико ја знам, сва три народа имају лош наталитет...

Molim?

Nema Roma?

:lol:

Romi su narod na tockovima.

romi_zastava.jpg

Nece da gube vrijeme i zive u nakaradnim tvorevinama.

Bosanski Srbi i Bosanski Hrvati će sa Bošnjacima i ovim Sejdić-Fincima (Ostalim) biti ti koji će od BiH napraviti kakvu-takvu normalnu državu.

Inače, ja tiho bojkotujem popis jer nije ostvaren povratak svih na svoje, a prema DMS. Ne'a me kod kuće, nisam tu,...slučajno sam na putu u Crnoj gori.

Znam da je nemoguće da Alen Glavović kojeg je spasio časni Srbin, Trebinjac, Aleksić Srđan, ni u bunilu ne bi vratio iz sveopšte sigurnosti Švedske, ali se pitam da li bi se on mogao vratiti u svoje vrelo Trebinje sa suprugom i djecom?

Odgovor je da se NE BI MOGAO VRATITI. Znači, džaba i bespotrebno je dao život svoj Srđan Aleksić! Ništa od čojstva kako ga je otac odgajao.

ZLO I NAOPAKO JE POBIJEDILO U TREBINJU!

Mene popisivači neće vidjeti.

Poslednja izmena:
Bosanski Srbi i Bosanski Hrvati će sa Bošnjacima i ovim Sejdić-Fincima (Ostalim) biti ti koji će od BiH napraviti kakvu-takvu normalnu državu.

Inače, ja tiho bojkotujem popis jer nije ostvaren povratak svih na svoje, a prema DMS. Ne'a me kod kuće, nisam tu,...slučajno sam na putu u Crnoj gori.

Zašto imaš toliko vjerovanje u Bošnjake , pa oni se prvi put pojavljuju na popisu , oni bi trebali biti ausajder ,ali ajde dosta su forsirani u medijima , mosta su MUslimani kao nacija zapostavljani gurani u drugi plan , ali pogledaj Crnu Goru moraju MUslimani miati neki rezultat , mislim da bi MUIslimani i Bošnjaci trebali u predpopisnoj kampanji da imaju podjednake šanse u medijima na bilbordima i tako to , da se makar malo anulira ova propaganda Bošnjaka .

Zašto imaš toliko vjerovanje u Bošnjake , pa oni se prvi put pojavljuju na popisu , oni bi trebali biti ausajder ,ali ajde dosta su forsirani u medijima , mosta su MUslimani kao nacija zapostavljani gurani u drugi plan , ali pogledaj Crnu Goru moraju MUslimani miati neki rezultat , mislim da bi MUIslimani i Bošnjaci trebali u predpopisnoj kampanji da imaju podjednake šanse u medijima na bilbordima i tako to , da se makar malo anulira ova propaganda Bošnjaka .
Ne vjerujem da je ovo tačno da se Bošnjaci prvi put pojavljuju na popisima. Valjda je carevina KundK nekada pravila popise za svoje potrebe, a u vrijeme kada Bošnjaci nisu bili zabranjeni.
Ima li jošte čojstva u Trebinju? Gdje je premještena bista/spomenik Luke Vukalovića?

Ne vjerujem da je ovo tačno da se Bošnjaci prvi put pojavljuju na popisima. Valjda je carevina KundK nekada pravila popise za svoje potrebe, a u vrijeme kada Bošnjaci nisu bili zabranjeni.
Ima li jošte čojstva u Trebinju? Gdje je premještena bista/spomenik Luke Vukalovića?

Neznam , nisam ja iz Trebinja ? Gdje je premještena ????

A čojstva Slabo u Trebinju otišlo sve u **** pa i Hercegovci ??? GDje bista premještena .

Back