POP SILOVAO DEVOJCICU U CRKVI PA JE BLAGOSLOVIO

Kad dokažeš da je neko kriminalac, rado ću ti se pridružiti rečima da je u pitanju osuđeni kriminalac. Ali mu neću suditi na način kao ti, to neko drugi treba da radi.
Zasto ti toliko zagrizeno branis Kacavendu, grckiog popa koji ubi dva nasa drzavljana, a ne provede ni jedan jedini dan u zatvoru iako mu je sudjeno i presudjeno da je kriv, zasto branis Pahomija, zasto sada branis ovog ogavnog i nekarakternog popa koji je upropastio zivot jednoj mladoj devojci, itd. itd. Ili si od onih koji stalno sora uz vetar?

За неке је довољно да виде свештеника и одма је крив, као ја што политичаре гледам, а то ми не ваља, можда има и понеки поштен.
Mislis nenormalan. A sta je tu cudno da se covek zgrozi kad procitas vest o popu koji je ubio pacijenta lopatom ili o vladici koji je seksualno maltretirao decake, ili .... Ili je i tebi normalno da su popovi pedofili ,,,,? Zar je tebi normalno da pop nosi vojnu ili policijsku uniformu kad znamo da se ti ljudi (vojnici i policajci) uce kako da ubiju sto vise ljudi?

Mislis nenormalan. A sta je tu cudno da se covek zgrozi kad procitas vest o popu koji je ubio pacijenta lopatom ili o vladici koji je seksualno maltretirao decake, ili .... Ili je i tebi normalno da su popovi pedofili ,,,,? Zar je tebi normalno da pop nosi vojnu ili policijsku uniformu kad znamo da se ti ljudi (vojnici i policajci) uce kako da ubiju sto vise ljudi?

Није нормално да се таблоиди баве правосуђем.
Увек сам знао од кад је Вучко на власт ко ће бити ухапшен пре него га ухапси.
А сад само укрштавам речи.

Zasto ti toliko zagrizeno branis Kacavendu, grckiog popa koji ubi dva nasa drzavljana, a ne provede ni jedan jedini dan u zatvoru iako mu je sudjeno i presudjeno da je kriv, zasto branis Pahomija, zasto sada branis ovog ogavnog i nekarakternog popa koji je upropastio zivot jednoj mladoj devojci, itd. itd. Ili si od onih koji stalno sora uz vetar?

Da ponovim za one kojima treba više puta reći ili napisati - kad dobijem presudu da je neko kriv, prvi ću da tražim odgovarajuću kaznu shodnu zločinu.

Da ponovim za one kojima treba više puta reći ili napisati - kad dobijem presudu da je neko kriv, prvi ću da tražim odgovarajuću kaznu shodnu zločinu.
Ma ne zanosi se, bre, ko si ti da bilo sta trasis od vlasti. Ovde si radi ubijanja dosade koja te spopada u cekanju glavnog tvog gosta u crnom, Ja tebe simpatisem, jer si Titov penzioner, samo malo uvrnut.

Није нормално да се таблоиди баве правосуђем.
Увек сам знао од кад је Вучко на власт ко ће бити ухапшен пре него га ухапси.
А сад само укрштавам речи.
A, zasto nije normalno da se tebloidi bave pravosudjem, a kada su u pitanju netablodidi, onda ti je to normalno? Da nije tabloida ja ne bih saznao da je pop kaznjavajuci narkomana tukao lopatom dok ga nije usmrtio, ne bih znao ni da je patrijarh pisao sudiji i trazio da grdki pop ne bude u istraznom zatvoru, a zatim isti pop je osudjen na jednu godinu zatvora (za delo za koje je predvidjena kazna zatvotra od osam godina), Pop cak ni tu jednu godinu nije odlezao u zatvoru. Alal ti patrijarh i crkva i sudstva i drzave u kojoj popovi vode kolo. Cak su i oficiri. Zamisli - pop oficir, a ja moram i za njega da rintam da bi on imao i platu i stan i uniformu. Sta pop trazi u vojski, kojmoj. Paraziti.

A, zasto nije normalno da se tebloidi bave pravosudjem, a kada su u pitanju netablodidi, onda ti je to normalno? Da nije tabloida ja ne bih saznao da je pop kaznjavajuci narkomana tukao lopatom dok ga nije usmrtio, ne bih znao ni da je patrijarh pisao sudiji i trazio da grdki pop ne bude u istraznom zatvoru, a zatim isti pop je osudjen na jednu godinu zatvora (za delo za koje je predvidjena kazna zatvotra od osam godina), Pop cak ni tu jednu godinu nije odlezao u zatvoru. Alal ti patrijarh i crkva i sudstva i drzave u kojoj popovi vode kolo. Cak su i oficiri. Zamisli - pop oficir, a ja moram i za njega da rintam da bi on imao i platu i stan i uniformu. Sta pop trazi u vojski, kojmoj. Paraziti.

замисли нећеш веровати свако има неки фетиш, ја рецимо много волим да причам о времену, те жега је, те киша је, те неки ветар иначе о ветру и највише причам и већ сам постао досадан са тим ветром да ми чак кажу ма је6о те ветар е онда се сетно осмехнем:flert: и замишљам како ме ветар милује својим нежним додиром, па вероватно и ти имаш неки фетиш о ком стално причаш.

замисли нећеш веровати свако има неки фетиш, ја рецимо много волим да причам о времену, те жега је, те киша је, те неки ветар иначе о ветру и највише причам и већ сам постао досадан са тим ветром да ми чак кажу ма је6о те ветар е онда се сетно осмехнем:flert: и замишљам како ме ветар милује својим нежним додиром, па вероватно и ти имаш неки фетиш о ком стално причаш.
U, bog te, pa ti ozbiljno fetisiziras. Sav si u efeu. Samo nastavi, neka te i dalje vetar miluje, a mogao bi sa Reeferiem da razmenis iskustva i dozivljaje sa vetrovima.

Ima neka kosmicka pravda, da je i onim najmanje inteligentnim ostavljena mogucnost da pricaju o dvije teme: vremenu i visku kilograma...a ti sam nadji (da razbijes monotoniju zivota) ko je izrekao ovu sentencu vis a vis tvoje konstatacije :mrgreen:

Nek si ti nama veseo, zdrav i ziv. Sve drugo nije vazno. Naravno, bilo bi lepo kada bi se Vucic smilovao i vratio vam opljackanu penziju. Mozda je tebe Vucicevo pljackanje mimoislo?

U svakom slucaju, veoma je vazno da je i tebi i meni drago za moju snagu argumenata(?).

Ma ne brini, imam ja inostranu penziju u dolarima. Znaš kako je lepo širiti se u 200 kvadrata, voziti jak i veliki auto i imati puno dolara... ma što pitam kad ne znaš. Znaš li makar šta je to inostranstvo? :(

Ma ne brini, imam ja inostranu penziju u dolarima. Znaš kako je lepo širiti se u 200 kvadrata, voziti jak i veliki auto i imati puno dolara... ma što pitam kad ne znaš. Znaš li makar šta je to inostranstvo? :(

Lepo ti to zboris, apomoze li ikome sa tom tvojom deviznom penzijom.Valjalo bi se zar ne, toliko je gladnih usta po Srbiji, a tek dece bolesne.
Pravi bi heroj bio kada bi im pomogao ,,,nesebicno, :)

Ovo me je asociralo na moju mladost kada sam procitao knjigu o Baronu Mihauzenu. Divno je znati da Srbi imaju bogatu mastu iako su siromasni i materijalno i duhovno. Ipak, potrudi se da budes ubedljviji.

Lepo ti to zboris, apomoze li ikome sa tom tvojom deviznom penzijom.Valjalo bi se zar ne, toliko je gladnih usta po Srbiji, a tek dece bolesne.
Pravi bi heroj bio kada bi im pomogao ,,,nesebicno, :)

Odakle ti ideja da ne pomažem?

- - - - - - - - - -

Ovo me je asociralo na moju mladost kada sam procitao knjigu o Baronu Mihauzenu. Divno je znati da Srbi imaju bogatu mastu iako su siromasni i materijalno i duhovno. Ipak, potrudi se da budes ubedljviji.

Aj' što si mrzitelj, nego što ti ništa ne odgovara, sav si u nekim teorijama zavera? Odluči se, da li sam penzioner ili nisam, ako jesam, jesam li domaći ili inostrani. A uvek možemo malo da se provozamo, čisto da vidimo čija je teorija jača. Evo, ja sam spreman da sve snimama i ovde okačimo mali video klip.

Odakle ti ideja da ne pomažem?

- - - - - - - - - -

Aj' što si mrzitelj, nego što ti ništa ne odgovara, sav si u nekim teorijama zavera? Odluči se, da li sam penzioner ili nisam, ako jesam, jesam li domaći ili inostrani. A uvek možemo malo da se provozamo, čisto da vidimo čija je teorija jača. Evo, ja sam spreman da sve snimama i ovde okačimo mali video klip.
Ciji video klip, gospodine Barone?

Isus je prvenstveno pomogao duhovno pa onda i telesno.

A neki ni duhovno ni telesno ne pomazu ljudima :neutral:

Matej, 25:31-46: “ Kad Sin Čovječji dođe sa svojim sjajem u pratnji svih anđela, sjest će na prijestolje svoje slave. Tada će se pred njim skupiti svi narodi, a on će ih razlučiti jedne od drugih kao što pastir luči ovce od jaraca. Postavit će ovce sebi s desne strane, a jarce s lijeve. Nakon toga će kralj reći onima s desne strane: ‘ Dođite blagoslovljeni Oca mog, i primite u posjed kraljevstvo koje vam je pripravljeno od postanka svijeta! Jer bijah gladan, i dadoste mi jesti; bijah žedan, i napojiste me; bijah putnik, i primiste me; bijah go, i obukoste me; bijah u tamnici, i dođoste k meni.’ Tada će mu reći pravednici:’ Gospodine, kad te vidjesmo gladna pa ti dadosmo jesti, ili žedna pa ti dadosmo piti? Kad li te vidjesmo kao putnika i primismo te? Ili gola pa te obukosmo? Kad li te vidjesmo bolesna ili u tamnici te dođosmo k tebi?’ Kralj će im odgovoriti: Zaista, kažem vam, meni ste učinili koliko ste učinili jednomu od ove moje najmanje braće.”

Back