otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
goxy:Bre, Hrc, taman pomislim da imamo dva slavonca ,umesto jednog kloniranog8-)
ja sam u prvom redu otkacena pa tek onda Slavonka... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goxy:Bre, Hrc, taman pomislim da imamo dva slavonca ,umesto jednog kloniranog8-)
otkacena slavonka:ja sam u prvom redu otkacena pa tek onda Slavonka... :wink:
goxy:Sa'cu da zovem strelu da te nauci da ne vredjas zemunce.....Jeste, bio je bolji u tom smislu kolko je cela Vojvodina na visem kulturno-privrednom nivou od Srbije....Jbg, to je cinjenica:razz:
goxy:![]()
ovo je nasa sanny...otkacena cura totalnoo...al super je drugarica...a s njom je jasna...isla je nekad s nama u razred...
ev sanela stavila sam i vasu sliku...
SANDRINAbg:A koja je koja...mis'im, koja je Slavonka, a koja si ti..? :smile:
E,sad si me zaebala:-)![]()
![]()
......
Volim vas vatrene, a jos vise kad se ''oladite''![]()
ovo je nasa sanny...otkacena cura totalnoo...al super je drugarica...a s njom je jasna...isla je nekad s nama u razred...
ev sanela stavila sam i vasu sliku...
Suvise ima te rulje.Treba se paziti i biti spreman na sve.otkacena slavonka:sandrina sreco ne uzrujavaj se i ne mrsti se...to samo pravi bore...ta rulja nije toga vrijedna... :wink:
ovu otkacenu treba zakaciti...goxy:Bre, Hrc, taman pomislim da imamo dva slavonca ,umesto jednog kloniranog8-)
viva las vegasos:ovu otkacenu treba zakaciti...slavonke su poznate po tome sto vole kobase
a i futrovane su poprilicno tak da nikad ne zulja...
goxy:@sandrina
Mesas babe i zabe......Erika je potpuno nevazna za ovu pricu, a kolko ljudi ovde citaju ni dobricu cosica ne bi prepoznali....Ljudi o kojima govorimo su mnogo mracnije licnosti, bez velike vaznosti i ideja, osim one o klanju sto vise ''neprijatelja''....btw.Ponosan sam sto zivim u Zemunu, cak i sad dok je pod radikalskom okupaciojom i dalje ima stari smek , to cak ni oni nisu uspeli da pokvare......
..neka nema veze treba probati i nestio "dijetalno"otkacena slavonka:hahahaha...kod mene bome zulja...imam 50 kg....mrsavica..kaze moja mama...![]()
viva las vegasos:..neka nema veze treba probati i nestio "dijetalno":-D ......dijetalke su za ljeto dusu dale..