Pop fašizam kao kulturni kod Balkana

otkacena slavonka:
ja sam u prvom redu otkacena pa tek onda Slavonka... :wink:
b_19894_44751.jpg

ovo je nasa sanny...otkacena cura totalnoo...al super je drugarica...a s njom je jasna...isla je nekad s nama u razred...
ev sanela stavila sam i vasu sliku;)...

goxy:
Sa'cu da zovem strelu da te nauci da ne vredjas zemunce:evil:.....Jeste, bio je bolji u tom smislu kolko je cela Vojvodina na visem kulturno-privrednom nivou od Srbije....Jbg, to je cinjenica:razz:

Ti ces mi kazes...ma nemoj... :twisted:

p.s. Moram malo...da se Vlasi ne dosete, sto bi rekli komsije...mis'im, oni od Anamo...sto nas tako zovu...mis'im, ne da dodjemo, neg' 'nako...kad nas pljuju... :?

goxy:
@sandrina
Mesas babe i zabe......Erika je potpuno nevazna za ovu pricu, a kolko ljudi ovde citaju ni dobricu cosica ne bi prepoznali....Ljudi o kojima govorimo su mnogo mracnije licnosti, bez velike vaznosti i ideja, osim one o klanju sto vise ''neprijatelja''....btw.Ponosan sam sto zivim u Zemunu, cak i sad dok je pod radikalskom okupaciojom i dalje ima stari smek , to cak ni oni nisu uspeli da pokvare;)......

jel to onaj gradić prije Novog Beograda kad se voziš iz Zagreba vlakom?

ništa posebno...kao i svako predgrađe...

to kao da kažeš da su Sesvete ljepše od Zagreba....
da ljepše su, jedino za prespavat...manje ima sirena hitne pomoći i policije nego u Zagrebu :lol:

viva las vegasos:
..neka nema veze treba probati i nestio "dijetalno" ;) :-D ......dijetalke su za ljeto dusu dale..

hahaha...nesto se ti meni previse kacis... :lol: i to na politici..bem ti da sam to htjela isla bih na temu on trazu nju i tome sl...

sala na stranu...nisam pristalica nikakvih dijeta...kao sto ti rece volim kulen samo imam srecu da mi se ne prima... :wink:

Back