Fašizam fašizam nacizam

problem sto ovde botuje svaki treci za sns je sto su sve te fizionomije ptreko 70 zima i svi skontavaju na odlozeno da kada ovaj bolesnik padne drzava ima da ode u 3pm posto nema ni dinara jer su sve zivo pokrali i nece imati iz cega da se namiruju ni osnovne potrepstine ljudi kao sto su plate i penzije...pa ce doci do anarhije i klanja jar covek kad nema da jede moze dan ili dva, a treceg vec pocinje da divlja na bilo koga ko ima vise od njega.

a to je i cilj ovih bolesnika i zasta im se sve dopustalo od zapada. zato im se guzca stisla od straha i mole boga da bolesnik sto duze terorise drzavu jer ce imati malko duze leba. to je toliko egoisticno i gore nego da je neko iskren politicki subjekat-citaj glup ko noc koji in dalje veruje u sns bajkovita obecanja.

a da ne pricam o onim dilejema koji glumataju srpstvo sa po nekoliko nikova iz bosanskih pripizdina jedva cekajuci da pocne klanje u srbiji da zadovoljno onanisu od srece.

Ali ću ti ja zato reći : odakle vam pravo da moje dete nazivate fašistom i nacistom?? Jeste li ikada prišli nekom fakultetu, pitali je l možete da uđete da vidite može li vaše dete da studira? Većina vas nit ima dece tamo, nit ih briga za bilo šta, osim za svoju sopstvenu korist i nastavak rada na crno, mutljavine i nameštaljke. Kada neko to javno kaže, onda je fašista? Kojim li izrazom treba nazvati vas, podržavaoce kriminala, kršioce svih mogućih ljudskih i božjih zakona?
ako im je taj zbog koga se nerviras bot, onda su analiticki posmatrano prnuli u cabar toliko jako da se sad samo hrane od straha promena miomirisima sopstvenih iznutrica.

a to je i cilj ovih bolesnika i zasta im se sve dopustalo od zapada. zato im se guzca stisla od straha i mole boga da bolesnik sto duze terorisu drzavu jer ce imati malko duze leba. to je toliko egoisticno i gore nego da je neko iskren politicki subjekat-citaj glup ko noc, koji veruje u snsn obecanja.
a sta si ti mislio? samo razmisli sta biva ako sam ja u pravu da su namerno ubili ljude ispod nadstresnice, i evo sad docekali da je srpski litijum eu strateski interes? kakva njima srbija treba da bi to sproveli u delo? ja mislim krvava

a sta si ti mislio? samo razmisli sta biva ako sam ja u pravu da su namerno ubili ljude ispod nadstresnice, i evo sad docekali da je srpski litijum eu strateski interes? kakva njima srbija treba da bi to sproveli u delo? ja mislim krvava
jel ako si u pravu ili bas ako si u pravu...jer je to jedna kanalna dimenzija kao crveno more velika.

problem nisu zavere koje niko ne moze da dokaze, osim ako ne ides principom da ko od necega ima direktne koristi, gde samo pratis tokove novca i bude ti jasno ko dan sve bez da mozgas.

jel ako si u pravu ili bas ako si u pravu...jer je to jedna kanalna dimenzija kao crveno more velika.
ziv bio pa video sta su jos u stanju da ucine sa teroristima, nacistima, fasistima
problem nisu zavere koje niko ne moze da dokaze, osim ako ne ides principom da ko od necega ima direktne koristi, gde samo pratis tokove novca i bude ti jasno ko dan sve bez da mozgas.
uvek se radi o koristi, a ti misli da te bzvz sada etiketiraju dok botovi tvrde da su kao jevreji u naci nemackoj
bili ste i ustase

sve to nazivanje imenima ima za svrhu da javno mnjenje lakse prihvati kada vam se zaista pusti krv. a ti naivan misli da su oni glupi, da lupetaju samo, a ja teoreticar zavera

samo mi objasni kako ces dopreti do svesti nekoga ko te naziva fasistom ustasom, nacistom, kako ces mu objasniti da litijum ne terba da se kopa? on ne zeli da te cuje, a ne da ces mi ti jos nesto objasnjavatri! on zeli da te eliminise samo, zato sto si naci, fasi, ustasa

pre 6 neseci si bio zeleni aktivista i protiv kopanja litijuma, a sta si danas? ne uvidjas razliku? onda si gluplji od snsekte

Poslednja izmena:
problem sto ovde botuje svaki treci za sns je sto su sve te fizionomije ptreko 70 zima i svi skontavaju na odlozeno da kada ovaj bolesnik padne drzava ima da ode u 3pm posto nema ni dinara jer su sve zivo pokrali i nece imati iz cega da se namiruju ni osnovne potrepstine ljudi kao sto su plate i penzije...pa ce doci do anarhije i klanja jar covek kad nema da jede moze dan ili dva, a treceg vec pocinje da divlja na bilo koga ko ima vise od njega.

a to je i cilj ovih bolesnika i zasta im se sve dopustalo od zapada. zato im se guzca stisla od straha i mole boga da bolesnik sto duze terorise drzavu jer ce imati malko duze leba. to je toliko egoisticno i gore nego da je neko iskren politicki subjekat-citaj glup ko noc koji in dalje veruje u sns bajkovita obecanja.

a da ne pricam o onim dilejema koji glumataju srpstvo sa po nekoliko nikova iz bosanskih pripizdina jedva cekajuci da pocne klanje u srbiji da zadovoljno onanisu od srece.

Мислим да гледе статистик еботовања за НС.

Прво .. овде има гомила Црноногаца који дођу да се заебају па 'пумпају' пумпање ....

Друго .. дођу Усташе па по истом принципу дижу тлак

потом има онај Јагуар .. па Обилић .. па КРСТАН ...

па онда гомила средовечних о младих 'жутих' који имају користи од СНСа јер су у њему

.. па онда пољоделци.. који су добили 400% увећан откуп ....

па онда грански синдикари који су добили опет повећање за срењошколце по субвенционисаним фабрикама

па инвеститори који пумпају квадрат у србији а сада већ и на Балкану .. јер инвестиције иду из СРБ

Значи

Све у свему од 20 година до 60 година је ооооогроман број

додајмо фузбалске навијаче који нису у горњим разредима....

и све оне који су жутили под жутима па сада црнче под црнима

20250609_183229.jpg

Back