Ponude NETa

Vidim ponuda 2000 din , 4,5 GBps
Jel to Srbija pocela dacepa EU po brzinama 10x vecim za iste pare?
Ili je kao sto neki mobilni provajderi rade, to samo zvakica a retko da moze duze da se odrzi takva brzina...
Teoretski imaš tu brzinu, a dobiješ ruter koji ne može da pusti preko jednog gigabita, ni preko kabla, a ni bežično. Testirano kod Oriona, verovatno je isto i kod drugih provajdera.

E to je fora i ranije bila, imam plocu pa na ploci 100mbps net port i cao misko , sta meni znaci gbps kad mi je net port limit 100mbps, tako je bilo..
Kasnije su dosle ploce koje su bile veceg protoka...ali opet ostaje i network port i kabl i dobar ruter i switch ,

Ali ako je ponuda da stvarno doteraju do tebe za 2000 din toliki protok, a da je stalan, a ne grupno uracunat pa ja zavisim da li je 13h a opstina...na istom pravcu ...

Vidim ponuda 2000 din , 4,5 GBps
Jel to Srbija pocela dacepa EU po brzinama 10x vecim za iste pare?
Ili je kao sto neki mobilni provajderi rade, to samo zvakica a retko da moze duze da se odrzi takva brzina...
Нa коаксијалним кабловима нема ништа од тога. А већина каблова у Србији су коаксијала. Осим ако ниси фирма и имаш GPON.
Или си срећник па да можда имаш оптику, што је већ коцка јер је 90% интернета на коаксијалном каблу.
Значи - микро прекиди, лош пинг и слично.
А кад се цела улица укључи у исто време, е то је посебна прича

Mi plaćamo sbb 150mbps i imamo oko 30mbps. Centar beograda. Bili sto puta da proveravaju žice i menjaju konektore.
Ja сам исто на SBB, мењали су ми једино модем због микро прекида тј. рекламирао сам јер пинг не ради добро.
Што ниси тражио умањење рачуна ?

Back