bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Kako je vitez Boban dobio spomenik u Splitu, red je da sprski heroj Mladic dobije spomenik u Beogradu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuu ušta se pretvori srbija u radikalsku septičku jamu. Sad mi je tek jasno što mi svo društvo pobeže 2000te odavde![]()
hm, kao kada se Bošnje kite američkim zastavama i veličaju NATO...a ti isti zapadnjaci rokaju muslimane po svetu...roknuše Sadama i Irak...Gadafija i Libiju...Palestince tamane kao zečeve i fazane...po Afganistanu pokokali koga stignu...da li je u redu što Bošnje podrćžavaju ubice muslimana po svetu...kakvi su to ljudi, koji slave zločince, loji su porokali bar nekoliko miliona muslimana širom sveta???
Pa to je tvoj prezreni proleter koji je branio Jugoslaviju.
Kako je vitez Boban dobio spomenik u Splitu, red je da sprski heroj Mladic dobije spomenik u Beogradu.
To po potrebi za svoje radikalkske i nacionalisticke glasace, ostali koji istinu znaju, tu su zbog interesa...Pogledajte prilog 1086223
Није ми јасно о овом случају и односу Младић-Вучић, како је Вучић заокренуо за 180степени од 2012.г.
Када би могао Младић ово да прокоментарише...
Ti možda težiš, ali EU ne želi zapadni Balkan pa samim tim ni Srbiju u svome članstvu, ma šta god Srbija uradila.Eво још једног радикала, а пошто тежимо ЕУ
Zabranićeš ti <cenzurisano> .како ћеш поднети чињеницу да ћемо забранити комунистичку пропаганду и деловање комунистичких партија као што су то урадили Пољаци и Мађари.
Obnavljač Dušanovog carstva.
Nisam mislio na tog Bobana, nego na zapovednika Crne Legije, Juretovog pajtosa cije ima ponosno nosi poznata ustaska jedinica ...I treba. ACAB
![]()
![]()
Alal ti idol...Nisam mislio na tog Bobana, nego na zapovednika Crne Legije, Juretovog pajtosa cije ima ponosno nosi poznata ustaska jedinica ...
A cuj kad Hrvati svom junaku vitezu mogu da podignu spomenik, tim pre mi Srbi jos vecem junaku Ratku Mladicu treba da podignemo spomenikAlal ti idol...![]()
Ne ugledaj se na najgore od najgorih.A cuj kad Hrvati svom junaku vitezu mogu da podignu spomenik...
sve po potrebi i lične koristi...ako veruješ, da je aleksandar vučić ikada bio bar malo patriota ili bar razuman čovek, onda si u zabludi...ta lažovska jajara, hohštapler, kukavica i umobolnik, uvek je bio takav...kao njegov mentor šešelj, gde god se pojavljivali radikali i socijalisti, da brane srpski narod, tu danas nema SrbaPogledajte prilog 1086223
Није ми јасно о овом случају и односу Младић-Вучић, како је Вучић заокренуо за 180степени од 2012.г.
Када би могао Младић ово да прокоментарише...
Аутошовинистима смета зато што је српски херој, а муслиманима зато што им је развлачио памет током рата.
![]()
Ti baš imaš loše društvo oko sebe, idi malo u muzeje, pozorišta, vakcinisan siA cuj kad Hrvati svom junaku vitezu mogu da podignu spomenik, tim pre mi Srbi jos vecem junaku Ratku Mladicu treba da podignemo spomenik
i specijalnu jedinicu nazovemo njegovim imenom. Sto smo mi gori od Hrvata?
Srbi od svake sramote naprave remek delo.Mislis na izjavu pampers generala da civilima u Sarajevu treba razvuci pamet?
Lepo sto priznajes zlocine tvog generala, zato je Sarajevo danas Oslobodjeno od srba a general u salonu metar sa 2.
Ja не тежим ЕУ, нити ме занима то да ли ЕУ жели западни Балкан или не, али под изговором ''даљег усаглашавања'' закона са ЕУ, ми можемо да копирамо Мађарску и Пољску и тај антикомунистички закон.Ti možda težiš, ali EU ne želi zapadni Balkan pa samim tim ni Srbiju u svome članstvu, ma šta god Srbija uradila.
Zabranićeš ti <cenzurisano> .
Obnavljač Dušanovog carstva.![]()
Šta si uradio protiv komunista Čaveza, Kastra, Gadafija, LukašenkaJa не тежим ЕУ, нити ме занима то да ли ЕУ жели западни Балкан или не, али под изговором ''даљег усаглашавања'' закона са ЕУ, ми можемо да копирамо Мађарску и Пољску и тај антикомунистички закон.
Штеточине и антисрбе треба забранити.
Opa, praštajte gospodine Doktore Medjunarodnog Prava , nisam Vas prepoznao .Osudjen bez dokaza, tj na lažima. I to od onih koji su bacali osiromašeni uranijum.. a oni koji su bacali, to NIJE RATNI ZLOČIN?
To je baš tema koja pokazuje i dokazuje potpunu besmisao i nakaradne vrijednosti zasnovane na lažima i mržnji.
To su radikali, naprednjaci i demokrate?Ja не тежим ЕУ, нити ме занима то да ли ЕУ жели западни Балкан или не, али под изговором ''даљег усаглашавања'' закона са ЕУ, ми можемо да копирамо Мађарску и Пољску и тај антикомунистички закон.
Штеточине и антисрбе треба забранити.
FUjčina.![]()
Generale tebi hvala!![]()