Поново уништен мурал Ратку Младићу ФОТО

Auuu ušta se pretvori srbija u radikalsku septičku jamu. Sad mi je tek jasno što mi svo društvo pobeže 2000te odavde :sad2:
5IFk9kqTURBXy81Yjg0OTczOTliZWE1ZjFmN2IwMjA4ZmEyN2QxOWY1Mi5qcGVnkZMCzQJCAIGhMAU

Eво још једног радикала, а пошто тежимо ЕУ, како ћеш поднети чињеницу да ћемо забранити комунистичку пропаганду и деловање комунистичких партија као што су то урадили Пољаци и Мађари.

hm, kao kada se Bošnje kite američkim zastavama i veličaju NATO...a ti isti zapadnjaci rokaju muslimane po svetu...roknuše Sadama i Irak...Gadafija i Libiju...Palestince tamane kao zečeve i fazane...po Afganistanu pokokali koga stignu...da li je u redu što Bošnje podrćžavaju ubice muslimana po svetu...kakvi su to ljudi, koji slave zločince, loji su porokali bar nekoliko miliona muslimana širom sveta???

Pogledajte prilog 1086223

Није ми јасно о овом случају и односу Младић-Вучић, како је Вучић заокренуо за 180степени од 2012.г.

Када би могао Младић ово да прокоментарише...
To po potrebi za svoje radikalkske i nacionalisticke glasace, ostali koji istinu znaju, tu su zbog interesa...

Eво још једног радикала, а пошто тежимо ЕУ
Ti možda težiš, ali EU ne želi zapadni Balkan pa samim tim ni Srbiju u svome članstvu, ma šta god Srbija uradila. ;)
како ћеш поднети чињеницу да ћемо забранити комунистичку пропаганду и деловање комунистичких партија као што су то урадили Пољаци и Мађари.
Zabranićeš ti <cenzurisano> .

Obnavljač Dušanovog carstva. :hahaha:

Pogledajte prilog 1086223

Није ми јасно о овом случају и односу Младић-Вучић, како је Вучић заокренуо за 180степени од 2012.г.

Када би могао Младић ово да прокоментарише...
sve po potrebi i lične koristi...ako veruješ, da je aleksandar vučić ikada bio bar malo patriota ili bar razuman čovek, onda si u zabludi...ta lažovska jajara, hohštapler, kukavica i umobolnik, uvek je bio takav...kao njegov mentor šešelj, gde god se pojavljivali radikali i socijalisti, da brane srpski narod, tu danas nema Srba

Аутошовинистима смета зато што је српски херој, а муслиманима зато што им је развлачио памет током рата.

b_210608028.jpg

Mislis na izjavu pampers generala da civilima u Sarajevu treba razvuci pamet?

Lepo sto priznajes zlocine tvog generala, zato je Sarajevo danas Oslobodjeno od srba a general u salonu metar sa 2.

A cuj kad Hrvati svom junaku vitezu mogu da podignu spomenik, tim pre mi Srbi jos vecem junaku Ratku Mladicu treba da podignemo spomenik
i specijalnu jedinicu nazovemo njegovim imenom. Sto smo mi gori od Hrvata?
Ti baš imaš loše društvo oko sebe, idi malo u muzeje, pozorišta, vakcinisan si :D

Mislis na izjavu pampers generala da civilima u Sarajevu treba razvuci pamet?

Lepo sto priznajes zlocine tvog generala, zato je Sarajevo danas Oslobodjeno od srba a general u salonu metar sa 2.
Srbi od svake sramote naprave remek delo.

Ti možda težiš, ali EU ne želi zapadni Balkan pa samim tim ni Srbiju u svome članstvu, ma šta god Srbija uradila. ;)

Zabranićeš ti <cenzurisano> .

Obnavljač Dušanovog carstva. :hahaha:
Ja не тежим ЕУ, нити ме занима то да ли ЕУ жели западни Балкан или не, али под изговором ''даљег усаглашавања'' закона са ЕУ, ми можемо да копирамо Мађарску и Пољску и тај антикомунистички закон.
Штеточине и антисрбе треба забранити.

Ja не тежим ЕУ, нити ме занима то да ли ЕУ жели западни Балкан или не, али под изговором ''даљег усаглашавања'' закона са ЕУ, ми можемо да копирамо Мађарску и Пољску и тај антикомунистички закон.
Šta si uradio protiv komunista Čaveza, Kastra, Gadafija, Lukašenka

Osudjen bez dokaza, tj na lažima. I to od onih koji su bacali osiromašeni uranijum.. a oni koji su bacali, to NIJE RATNI ZLOČIN?
To je baš tema koja pokazuje i dokazuje potpunu besmisao i nakaradne vrijednosti zasnovane na lažima i mržnji.
Opa, praštajte gospodine Doktore Medjunarodnog Prava , nisam Vas prepoznao . :rumenko:

To su radikali, naprednjaci i demokrate?

104438_ratko-mladic_fmob.jpg

Generale tebi hvala!:heart:
FUjčina.

Back