Поново уништен мурал Ратку Младићу ФОТО

Poruka
18.765

Поново уништен мурал Ратку Младићу ФОТО​

Мурал Ратку Младићу, који се налази у Његошевој улици у Београд поново је данас прекречен.
ИЗВОР: Б92 НЕДЕЉА, 16.01.2022. | 17:15

Подели
EPA/ ANDREJ CUKIC
На њега је данас бачена црвена фарба.

Мурал је до сада произвео бројне контроверзе од када је летос освануо на зиду у Његошевој улици, а више пута је на њега бацан бели креч и фарба.

Упркос свему, непознати момци су сваког пута успевали да са слике очисте фарбу и лик Младића врате у првобитно стање.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=01&dd=16&nav_category=12&nav_id=2089488

Не знам зашто аутошовинистима и муслиманима смета мурал посвећен српском хероју. Опет ће бити поправљен и опет све по старом.
Да ли ми по Сарајеву скидамо табле посвећене исламским фашистима из др.св. рата или 90их ?

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=01&dd=16&nav_category=12&nav_id=2089488

Не знам зашто аутошовинистима и муслиманима смета мурал посвећен српском хероју. Опет ће бити поправљен и опет све по старом.
Да ли ми по Сарајеву скидамо табле посвећене исламским фашистима из др.св. рата или 90их ?
Аутошовинистима смета зато што је српски херој, а муслиманима зато што им је развлачио памет током рата.

b_210608028.jpg

Jel ovo tema o uništavanju murala osuđenom ratnom zločincu ili bacanju uranijuma? Izvoli otvori temu ako si znatiželjan nemoj ovu da spamuješ.
Osudjen bez dokaza, tj na lažima. I to od onih koji su bacali osiromašeni uranijum.. a oni koji su bacali, to NIJE RATNI ZLOČIN?
To je baš tema koja pokazuje i dokazuje potpunu besmisao i nakaradne vrijednosti zasnovane na lažima i mržnji.

Све су то игре без граница за надобудне другосрбијанце. Једни исти, ноћу прекрече мурал, а дању га перу.

Да неко заиста жели да уништи мурал користио би "масну" фарбу или би скинуо слој малтера или подлоге.

Дакле забава за наивно грађанство.

Zaobidji me, stavi na ignore.

Prestani da me spopadas!
Ostavi me da se valjam u sopstvenom duševnom izmetu.Drugim rečima.
Ne bih te ja ni dirao.Ali onda idi na neki drugi forum pa uživaj u svojim radostima.
Odavno se ja držim narodne izreke:
Ne uči svinju da svira klavir.
Nerviraš svinju i gubiš vreme.
Svako dobro.

Back