zanimljivo...nisi izdržao replika je pala...no sikiriki...ja izuzetno poštujem tvoj obrazovani bezkrupulozni narod koji samo uspješno iskorištava sve najlošije osobine goja...A nebeski narod su
Srbi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanimljivo...nisi izdržao replika je pala...no sikiriki...ja izuzetno poštujem tvoj obrazovani bezkrupulozni narod koji samo uspješno iskorištava sve najlošije osobine goja...A nebeski narod su
Srbi?
Oд раскола цркве 1054, Пољаци су се старали да буду већи католици и од самог Папе. Да би се доказали, као велики и лојални католици, преузели су на себе улогу да покрсте своју православну словенску браћу. У тој намери, апетити расту па су решили да преузму и руску земљу.https://www.google.com/amp/s/www.no...o-ostre-reci-predsednika-poljske-racun-moskve
"RUSIJA JE NENORMALNA DRŽAVA!" Ponovo oštre reči predsednika Poljske na račun Moskve
Novosti onlajn
26. 05. 2021. u 22:28
PREDSEDNIK Poljske Andžej Duda je tokom istupanja u Gruziji oštro govorio o Rusiji zbog njenih navodnih agresivnih postupaka, piše agencija „RAR“.
Rusija je nenormalna država, to je država-agresor - rekao je on.
Duda je takođe naveo da će na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija i u okviru OEBS-a podići pitanje odnosa sa Moskvom.
Predsednik Poljske je više puta imao oštre izjave na račun Rusije. Nije se uzdržao od antiruske retorike i tokom govora povodom Dana ustavnosti države početkom maja, kada je Rusiju nazvao „neprijateljem slobode".
Predsednik Rusije Vladimir Putin je zapadnim političarima ukazivao da su rusku pretnju „izmislili oni koji žele da se bogate na račun svoje uloge prvolinijskih boraca sa Rusijom i da na osnivu toga dobijaju bonuse i preference"
Ostatak vesti na linku
Dakle odavno vam govorimo da ruski narod postaje sve siromasniji, da im je drzava buljson, da su sponzori i protektori terorizma, da plasiraju i finansiraju sirenje dezinformacija, da su faktor nestabilnosti, da vrse agresiju na druge zemlje, da podrzavaju Bugarsku protiv Srbije
Srbija i Crna Gora, kao clanice/kandidati za NATO, i kao kandidati za EU teba da uvedu sankcije i Belorusiji i Rusiji
A ovog Poljaka treba nagraditi nekim ordenom casti ili tako nesto, ne znam Dal Toma Lopata jos deli, al tu je Zvoncica, nek mu dodeli nesto
Oд раскола цркве 1054, Пољаци су се старали да буду већи католици и од самог Папе. Да би се доказали, као велики и лојални католици, преузели су на себе улогу да покрсте своју православну словенску браћу. У тој намери, апетити расту па су решили да преузму и руску земљу.
Даље је све историја, у којој су небројано пута Пољаци добили по глави од Руса и онда били мирни минимум 50 година.
Пошто одавно нису добили, а зависност је велике, опет траже батине!
Једини период када су били заиста мирни био је период када су били царска губернија.
Мислим да би све било другачије ако се успоставе границе царске Русије:
Pogledajte prilog 934564
На жалост, јудаизовани хазари, новцем са запада извршили су револуцију, убили цара и сарску породицу, направили лпм чије се последице протежу да дана данашњег!
Мало ко од вас зна да је почетком 20 века економија царске Русије имала највећи раст у свету, предвођена бриљантним Министром Столипином. На жалост, енглески агенти га убијају у атентату 18. септембра 1911. у Кијеву у позоришту. Имао је свега 49 година.
Pogledajte prilog 934570
Остаје запамћено његово обраћање Цару Николају другом: "Дайте государству 20 лет покоя, внутреннего и внешнего, и вы не узнаете нынешней Poccии!" или у преводу:"Дајте држави 20 година мира спољњег и унутрашњег и нећете препознати садашњу Русију! "
Наравно, Енглези, као традиционални мрзитељи Русије и свега што има додирну тачку са Русијом, побринули су се да Петар Аркадијевич Столипин не подигне Русију на ниво најјаче економије на свету.
После тога следи први светски рат, револуција и лагано растакање те велике империје.
Ни близу, разлика између мене и тебе је што ја нисам русуфоб али ни русофил а код тебе свака реченица почиње или завршава са Руси.A u Rusiji je još strašnije.
Ko popreko pogleda sliku Tiranina Klutina koji vlada već 20 godina, ode glava.
To je inače omiljena država forumaša @Emihs i @Василиј Зајцев
Ne mora nigde da ide, bude Zoom Ambasador u svim zemljama u isto vreme.Trebo je Vucic da se zrtvuje i ode licno da bude Ambasador, i odande da vodi Vladu Srbije
Nije da ne moze
State School 4 ima odgovor na to.Ни близу, разлика између мене и тебе је што ја нисам русуфоб али ни русофил а код тебе свака реченица почиње са Руси.
Нешто као Џег пре 5,6 година.Заморно ми је то заиста заморно,чак и у виду *ајебенције.
Ако тебе фасцинирају фразе еј људи :"замрло ти 450 Руса данас хехе,хехе,хехе" твој проблем.
Мени је заиста заморна та врста бизарности и русофобије.
...zanimljivo...nisam znao...od 1948 pune nas britanskom i američkom historijom i znamo što je bilo 1862 u USA a ne znamo što nam je bilo tada u državi,gradu,selu...Oд раскола цркве 1054, Пољаци су се старали да буду већи католици и од самог Папе. Да би се доказали, као велики и лојални католици, преузели су на себе улогу да покрсте своју православну словенску браћу. У тој намери, апетити расту па су решили да преузму и руску земљу.
Даље је све историја, у којој су небројано пута Пољаци добили по глави од Руса и онда били мирни минимум 50 година.
Пошто одавно нису добили, а зависност је велике, опет траже батине!
Једини период када су били заиста мирни био је период када су били царска губернија.
Мислим да би све било другачије ако се успоставе границе царске Русије:
Pogledajte prilog 934564
На жалост, јудаизовани хазари, новцем са запада извршили су револуцију, убили цара и сарску породицу, направили лпм чије се последице протежу да дана данашњег!
Мало ко од вас зна да је почетком 20 века економија царске Русије имала највећи раст у свету, предвођена бриљантним Министром Столипином. На жалост, енглески агенти га убијају у атентату 18. септембра 1911. у Кијеву у позоришту. Имао је свега 49 година.
Pogledajte prilog 934570
Остаје запамћено његово обраћање Цару Николају другом: "Дайте государству 20 лет покоя, внутреннего и внешнего, и вы не узнаете нынешней Poccии!" или у преводу:"Дајте држави 20 година мира спољњег и унутрашњег и нећете препознати садашњу Русију! "
Наравно, Енглези, као традиционални мрзитељи Русије и свега што има додирну тачку са Русијом, побринули су се да Петар Аркадијевич Столипин не подигне Русију на ниво најјаче економије на свету.
После тога следи први светски рат, револуција и лагано растакање те велике империје.
Ма камо среће да је у питњу америчка хисторија! У питању је америчка хистерија!...zanimljivo...nisam znao...od 1948 pune nas britanskom i američkom historijom i znamo što je bilo 1862 u USA a ne znamo što nam je bilo tada u državi,gradu,selu...
Potvrdi dodatno pod "Račak".Vidi istintost te tvrdnje pod 'markale'
Ijuuuu, jel stvarno?vjerovatno ne znaš...ali đurić ima sve najbolje preference da bude ambasador srbije u USA i u tome ne treba dvojiti...on je znate...kako da kažem...predstavnik ne nebeskog već izabranog naroda....juden.
Па једном мора точак историје да се окрене и у нашу корист...закон вероватноће, Божија правда...назови то како хоћеш.и ти баш видиш ту српску шансу, оно и сваком светском рату смо феноменално прошли. Иди бре спавај![]()
vjerovatno ne znaš...ali đurić ima sve najbolje preference da bude ambasador srbije u USA i u tome ne treba dvojiti...on je znate...kako da kažem...predstavnik ne nebeskog već izabranog naroda....juden.
...ništa nije slučajno...uostalom i dr kon je juden....i pitaj boga koliko ih je još pošto židovi za svoga priznaju onog kojeg je židovska majka rodila...a ne otac napravio...čije se prezime nosi.Gle stvarno ima jevrejsko poreklo po babi.
Смири страсти, није лијепо да се нервирашA u Rusiji je još strašnije.
Ko popreko pogleda sliku Tiranina Klutina koji vlada već 20 godina, ode glava.
To je inače omiljena država forumaša @Emihs i @Василиј Зајцев
To reci Navaljnom, ako ga niste ubili do sadaprvo navedeno je cista laz.
Rosgvardija
Ruska komunalna policija
Privatna vojska Adolfa Putina
Kostace to Srbiju jos magarecih klupica u Vasingtonu, a bogami potrajace i pregovori u Briselu
Oni za clanstvo
Oni drugi za Kosovo ce biti jos vise na stetu Srbije
Jos jedna mudar, i neutralan potez SNS.
Ne znam, nisam pametan ko ti
Rusima su sve vezbe sa Srbijom otkazane
Nece Putin ubiti svog placenika...kao kada bi zvoncica pretio Cedi. Pa kad se presmrce leci ga kako zna i ume da ne upiru prstom u njega.To reci Navaljnom, ako ga niste ubili do sada
od kad su pentagonci nasa slovenska braca?......................!?!?!?! a jes , buni te to sto je kritika upucena na poljskom jeziku od poljskog politcara.....a ne na americkom jeziku...?...........pa vidi, kada Srbija udje u NATO i kada NATO udje u Srbiju, Rusija ce biti pljuvana i na srpskom jeziku. GARANTUJEM.Зашто наша словенска браћа не готиве нашу словенску мајку Русију?
Naravno u pravu si. Polonijum ti sipaju u caj, samo ako uspes da pobegnes iz Rusije.
По питању Наваљног. До наводног тровања, просечан грађанин Русије није ни знао за Наваљног. Посебна је прича, демонстрације подршке, зимус, подржане и координиране од стране америчке амбасаде су тотални промашај. И оно мало подршке коју је могао имати изгубио је због подршке америчке амбасаде и манипулисању децом.To reci Navaljnom, ako ga niste ubili do sada