Ponovo oštre reči predsednika Poljske na račun Moskve

Pa evo, činjenica da Rusija nije napala nijednu NATO članicu, pokazuje koliko je to snažan savez.
Стара мудрост каже:"Какве су нам мисли, такав нам је живот!
И онда, када читам твоје постове, могу мислити какав ти је живот.
Искрено, мени је жао тебе али не могу ти помоћи. Ем сам далеко, ем још у Русији!
То ме подсећа на онај виц о Јевреју који се удавио у малом језеру усред парка. На питање полиције, очевицима, шта се десило, они су рекли да се човек давио и да су покушали да га спасу. Нажалост, на све повике дај руку, он је остао нем?
Полицајац им је онда рекао, он је био Јевреј и требало је рећи на руку а не дај!
Тако и ти, на све аргументе које ти могу написати, глатко ћеш их одбити јер....пре би цркла него прихватила помоћ из Русије.

Искрено, мени је жао тебе али не могу ти помоћи. Ем сам далеко, ем још у Русији!
То ме подсећа на онај виц о Јевреју који се удавио у малом језеру усред парка. На питање полиције, очевицима, шта се десило, они су рекли да се човек давио и да су покушали да га спасу. Нажалост, на све повике дај руку, он је остао нем?
Полицајац им је онда рекао, он је био Јевреј и требало је рећи на руку а не дај!
Тако и ти, на све аргументе које ти могу написати, глатко ћеш их одбити јер....пре би цркла него прихватила помоћ из Русије.
Moglo je biti i gore, na primer da se nalazim u Rusiji.

Pa evo, činjenica da Rusija nije napala nijednu NATO članicu, pokazuje koliko je to snažan savez.
Aha, sigurno.
Isto kao što i činjenica da nijedna članica NATO saveza nije napala Rusiju, pokazuje koliko je Rusija snažna.

Doduše, i činjenica da nijedna članica NATO saveza nije napala Andoru, pokazuje koliko je Andora ustvari snažna država.

Ja barem imam pravo da opljunem predsednika najveće stranke, a ti bi se pridužio Navalniju u tom slučaju
Зашто би га пљувао. Нормални људи не пљују, износе своје мишљење.
Да мене пљунеш, залепио би ти шамар тако јак да би имала фацу као да те је прегазио парни ваљак!
Са таквима, који уместо аргумената користе пљувачку, то је једини лек!

Што се тиче отворене критике, на последњим председничким изборима 2018. Ксенија Собчак, на телевизији је отворено износила све и свашта против Путина. Чак је користила и неке пикантерије јер је њен покојни отац био надређен Путину у Санктпетербуршкој администрацији.
Наравно, како је наступала тако је и прошла на изборима. Данас води неку емисију на државном ТВ каналу Русија 1.
На твоју жалост, не потврђује твоје небулозе!

Poslednja izmena:
Aha, sigurno.
Isto kao što i činjenica da nijedna članica NATO saveza nije napala Rusiju, pokazuje koliko je Rusija snažna.

Doduše, i činjenica da nijedna članica NATO saveza nije napala Andoru, pokazuje koliko je Andora ustvari snažna država.
Pa ne misliš valjda da Putin ne bi voleo da zgazi npr. Estoniju.

Voleo bi, ali zort od batina je presudio.

Pa ne misliš valjda da Putin ne bi voleo da zgazi npr. Estoniju.

Voleo bi, ali zort od batina je presudio.
A za koj qurac će mu oni?
Ali ako se Lukošenku digne dotični, zgaziće on sve tri zajedno, šta će NATO da uradi u tom slučaju?
Putin ne bi zbog nas upotrebio nuklearnu bombu, ali zbog Belorusije bi sigurno, tako da bi NATO vagine mogle samo
da protestuju kod Putina i da ga zamole da razgovara sa Lukašenkom, kakva bre NATO intervencija i zaštita članica?
Prestani da sanjaš.

A za koj qurac će mu oni?
Ali ako se Lukošenku digne dotični, zgaziće on sve tri zajedno, šta će NATO da uradi u tom slučaju?
Putin ne bi zbog nas upotrebio nuklearnu bombu, ali zbog Belorusije bi sigurno, tako da bi NATO vagine mogle samo
da protestuju kod Putina i da ga zamole da razgovara sa Lukašenkom, kakva bre NATO intervencija i zaštita članica?
Prestani da sanjaš.
Pa to je jedina funkcija saveza.

To je kao da si rekao: "Ne misliš valjda da je ta pepeljara za pepeo."

Pa to je jedina funkcija saveza.
E, pa ne bi funkcionisao u tom slučaju.

To je kao da si rekao: "Ne misliš valjda da je ta pepeljara za pepeo."
Ne, ustvari sam rekao: "Ne misliš valjda da bi ameri ratovali protiv Rusije zbog jedne Estonije"?
Shvati već jednom da ameri neće nikad ratovati direktno protiv Rusije, osim ako bi ih Rusi napali na sopstvenoj teritoriji,
što se naravno neće nikad desiti.
A Rusi bi podržali Belorusiju u eventualnom ratu u svakom pogledu, pa i kopnenim i vazdušnim snagama.

Tako da... pusti ti zaštitu NATO saveza, to važi samo u slučaju da mi rešimo da zgazimo Albaniju, ne dalje od toga.

Ево, недавно. Амери пујдали хохле (Украјинац у руском жаргону) да крену на Луганск и Доњецк. Чак им допремали неко оружје за те намене.
Руси су само пребацили неко наоружање на границу и одређен број војника. Путујужи уз границу, послом, ка Ростову на Дону, имао сам прилику да видим део тих конвоја. Све је прекривено церадама али је композиција била таква да се од кретања тресла земља.
Обрни окрени, престаде УСА подршка хохлима а исти подвили реп.
Никоме се не гине бесмислено а управо је то потенцијалан сукоб са Русима!
Једно требате да знате. Ако су обелоданили да поседују хиперсоничне ракете, ласере и остало, то су рекли само зато што имају нешто још савременије али то је стратешки и није за јавност.
Па сад, ко верује верује, ко не верује нека проба да сазна!
Да, за крај, треба додати и морал руског војника! То је тек посебна прича. Да би то схватили, морали би лично да их ближе упознате, како њих тако ми њихове родитеље, пријатеље исве оне и оно што је утицало на њихово одрастање.
Свако од њих у себи носи безграничну љубав ка мајци Русији и спреман је да да живот за њу!
Данас је све мање таквих. Армија запада није родољубива, она је плаћена!
Па сад ви решавајте ту загонетку, родољуби против плаћеника?

Никоме се не гине бесмислено а управо је то потенцијалан сукоб са Русима!
Једно требате да знате. Ако су обелоданили да поседују хиперсоничне ракете, ласере и остало, то су рекли само зато што имају нешто још савременије али то је стратешки и није за јавност.
Па сад, ко верује верује, ко не верује нека проба да сазна!
Znaju to ameri, zato razmišljaju kako uopšte pobediti Ruse u slučaju eventualnog sukoba, samo nikako da dođu do pravog rešenja,
zato i primaju ove slepce u NATO, da bi imali dovoljno topovskog mesa za takav slučaj.

Да, за крај, треба додати и морал руског војника! То је тек посебна прича. Да би то схватили, морали би лично да их ближе упознате, како њих тако ми њихове родитеље, пријатеље исве оне и оно што је утицало на њихово одрастање.
Свако од њих у себи носи безграничну љубав ка мајци Русији и спреман је да да живот за њу!
I to ameri znaju, zato će u eventualnom sukobu prvo i da gine sva ta novoprimljena ciganija, a ne njihovi vojnici.

A svaka zemlja iz koje bi se ispalila i najmanja raketica, postaje za Rusiju legitimni cilj, da li iko misli da će makar jedna raketa
da poleti iz Nemačke, Italije ili Francuske, makar jedan avion?
Neće, sigurno, imaju idiote kao Poljake za to, pa nemaju ameri za džabe onolike viceve o glupim Poljacima.

Ни близу, разлика између мене и тебе је што ја нисам русуфоб али ни русофил а код тебе свака реченица почиње или завршава са Руси.
Нешто као Џег пре 5,6 година.Заморно ми је то заиста заморно,чак и у виду *ајебенције.
Ако тебе фасцинирају фразе еј људи :"замрло ти 450 Руса данас хехе,хехе,хехе" твој проблем.
Мени је заиста заморна та врста бизарности и русофобије.

Једини Русофоб си ти, јер навијаш за то да Руским Народом владају корумпирани диктатори (Клутин, Клутишенко).

То не може неко ко Великој Руској Нацији жели добро.

Али у праву си, ниси ни русофил ни русофоб, само си комуниста.

Јеси ли тај Антисемитски Виц научио у Русији?

Није Чудно.

Back