Ponovo oštre reči predsednika Poljske na račun Moskve

Ima on veće prijatelje.

Nekima je i donirao izborne kampanje.
tenor.gif

Putin je još i normalan koliko je lud onaj Lutkasenko...
Putin je toliko kompleksna politička pojava da se ne usuđujem da bilo šta komentarišem kad je on u pitanju več izesno vreme.

Mislim samo da mora na vreme da razmišlja o nasledniku da se Rusija ne bi našla u situaciji da joj opet posle duge dominacije autoritarnog lidera ne desi serija Andropova, Gorbačova, Jeljcina...

A ni mi se ne bi smo dobro proveli na još jednom takvom ringišpilu.

Prevedi nam , nismo Rusi...
Како сад а толико пишеш о земљи чији језик не разумеш?
Значи, информације су из рекла-казала извора а не лична искуства.
Значи, све што овде тврдиш је на кеве ми, чуо сам?

Putin je toliko kompleksna politička pojava da se ne usuđujem da bilo šta komentarišem kad je on u pitanju več izesno vreme.

Mislim samo da mora na vreme da razmišlja o nasledniku da se Rusija ne bi našla u situaciji da joj opet posle duge dominacije autoritarnog lidera ne desi serija Andropova, Gorbačova, Jeljcina...

A ni mi se ne bi smo dobro proveli na još jednom takvom ringišpilu.
Mada znaš kako se to završava...ali se ne usuđujes da komentarišem kako kažeš...

Како сад а толико пишеш о земљи чији језик не разумеш?
Значи, информације су из рекла-казала извора а не лична искуства.
Значи, све што овде тврдиш је на кеве ми, чуо сам?
Da li si ti RUs?
Zašto ne bi svako iznosio svoje mišljenje o Rusiji?
Zašto si ti na forumu inače!? Da branis Rusiju?

Daleko bilo , ne moraš da se rusopatis da bi video efekte tih politika....
Да си крочио у Белорусију, већ после пар сати би схватио колико је лажи везано за ту земљу.
Пошто ниси, нико те не може спречити да овде преносиш јефтину пропаганду. Једно запамти, ни далеко паметнији нису успели да лаж протуре као истину тако да ти је ово јалова работа.

Da li si ti RUs?
Zašto ne bi svako iznosio svoje mišljenje o Rusiji?
Zašto si ti na forumu inače!? Da branis Rusiju?
Поента је што ти немаш мишљење, овде си у стилу copy/paste а не некога ко располаже аргуметима.
Не, нисам Рус али живим у Русији и њихов сам држављанин.

Да си крочио у Белорусију, већ после пар сати би схватио колико је лажи везано за ту земљу.
Пошто ниси, нико те не може спречити да овде преносиш јефтину пропаганду. Једно запамти, ни далеко паметнији нису успели да лаж протуре као истину тако да ти је ово јалова работа.
Jedno je sigurno , Belorusija tj njihov diktator se oslanja na drugog diktatora i tako....
To će samo od sebe da pukne...već viđeno.

Možeš li gluplje pitanje da postavis?
Kakav je po tebi Lukašenko lider?
Класична демагошка тактика. Немаш одговор па идеш на контра питање!
Када нешто јавно тврдиш ред је да то и докажеш или идемо на кеве ми?

Belorusija je banovala vecinu stranih medija iz svog javnog mnenja, kad kazem vecinu, tu mislim na nezavisne

Istinu ne mozemo da vidimo, dakle mozemo da vidimo samo lazi koje plasiraju Klutin i Šugašenko

Поента је што ти немаш мишљење, овде си у стилу copy/paste а не некога ко располаже аргуметима.
Не, нисам Рус али живим у Русији и њихов сам држављанин.
Da, poznato nam je da si se odrekao Srbije i uzeo tudje drzavljanstvo

Back