Ponovo oštre reči predsednika Poljske na račun Moskve

Raspad SSSR je duzi proces, ne znam zasto potenciras njega kao pojedinca

Kad je Jelcinj dosao do de fakto izvrsne vlasti, on je vec imao vruc krompir u rukama, procese koji su vec odmakli daleko

Vruc krompir, koji nije on zapekao

Raspad VU i SSSR je nesto mnogo mnogo vece od jedne osobe
Стварно дужи процес, мислио сам да се то десило ону ноћ када су на Кремљу спустили совјетску заставу.

Не потенцирам га као појединца генерално, и други представници република су једнако учествовали у томе, само је дошло са твојом тезом да су ''Бјерлоруси побјегли од заједнице са Русобуљом''.

Кад оно, ипак су ''партнерс ин крајм''.

Стварно дужи процес, мислио сам да се то десило ону ноћ када су на Кремљу спустили совјетску заставу.

Не потенцирам га као појединца генерално, и други представници република су једнако учествовали у томе, само је дошло са твојом тезом да су ''Бјерлоруси побјегли од заједнице са Русобуљом''.

Кад оно, ипак су ''партнерс ин крајм''.
Da, potenciras. Naveo si u istoj recenici Jelcinj i razbijac. I sad spinujes, doduse sad vec smara citati opet isto.

Da, video sam da spinujes. I malko smara, jer nije cak ni inteligentan spin da bude zabavno, previse je prost. Mediokritetski.
Буквално су ''Русобуља'' и Јељцин били једни од главних разбијача СССР-а.

Немам појма о чему причаш.

П.С. Бјелоруси не мрзе Русе.
Да, стварно сам написао да је Јељцин сам на своју руку разбио СССР.

Лијепо си ме дочекао.

па добро челзи је ипак издајник огроман

Јесте. Али трио: Челзи, Асанж и Сноуден се увек користи као оправдање за сва недела руских власти од стране фанова Русије.

Када Кремљ или Минск прогањају неистомишљенике, увек се каже "Али Челзи и Сноуден". Да, САД је прогонио Челзи и Сноудена јер су објавили детаљне податке о америчким агентима који су угрозили безбедност САД. Сноуден је после дезертовао у Русију. Са Челзи и Сноуденом би можда могао да се упореди Скрипаљ, јер он је исто издајник (у овом случају Русије), али у случају Скрипаља проблем није што су Руси хтели да убију свог издајника, већ да су извршили ковертну операцију атентата у срцу Енглеске. "Код" у тим шпијунским односима је био да се Шпијуни размењују, па је тако Ана Чепмен размењена за шпијуне. САД, али, нису јуриле да убију Ану Чепмен у Русији, са отровним гасом у, рецимо, Јошкар Оли. "Велика Британија отровала бившег шпијуна у Удумрутији" нису вести које смо слушали у последње време.

А фанови Совјета упоређују легалног представника опозиције, Наваљног, или овог клинца из Белорусије, са јавним издајником Челзи Менинг.

"Па и Наваљни је издајник, јер хоће да прода земљу Американцима", је њихов аргумент, који нема везе с мозгом- али га измишљају у све очајнијим покушајима да покрију своје лицемерје.

Јесте. Али трио: Челзи, Асанж и Сноуден се увек користи као оправдање за сва недела руских власти од стране фанова Русије.

Када Кремљ или Минск прогањају неистомишљенике, увек се каже "Али Челзи и Сноуден". Да, САД је прогонио Челзи и Сноудена јер су објавили детаљне податке о америчким агентима који су угрозили безбедност САД. Сноуден је после дезертовао у Русију. Са Челзи и Сноуденом би можда могао да се упореди Скрипаљ, јер он је исто издајник (у овом случају Русије), али у случају Скрипаља проблем није што су Руси хтели да убију свог издајника, већ да су извршили ковертну операцију атентата у срцу Енглеске. "Код" у тим шпијунским односима је био да се Шпијуни размењују, па је тако Ана Чепмен размењена за шпијуне. САД, али, нису јуриле да убију Ану Чепмен у Русији, са отровним гасом у, рецимо, Јошкар Оли. "Велика Британија отровала бившег шпијуна у Удумрутији" нису вести које смо слушали у последње време.

А фанови Совјета упоређују легалног представника опозиције, Наваљног, или овог клинца из Белорусије, са јавним издајником Челзи Менинг.

"Па и Наваљни је издајник, јер хоће да прода земљу Американцима", је њихов аргумент, који нема везе с мозгом- али га измишљају у све очајнијим покушајима да покрију своје лицемерје.
бахахахахахаха, па да
то свето тројство увек је величано кад не треба бити.

Сноуден је починио толику велеиздају да су га требали обесити, а Асанж је вероватно многе људе живота лишио својим куцкањем. Ал нека, све је то у интересу најнтинајн перцентера.

Интересантно је приметити да никад не спомињу нашу Челзи, јер је трансродна, грех без опроштаја у руском народу

бахахахахахаха, па да
то свето тројство увек је величано кад не треба бити.

Сноуден је починио толику велеиздају да су га требали обесити, а Асанж је вероватно многе људе живота лишио својим куцкањем. Ал нека, све је то у интересу најнтинајн перцентера.

Интересантно је приметити да никад не спомињу нашу Челзи, јер је трансродна, грех без опроштаја у руском народу

Да, истина.

Иначе на почетку су тврдили да је ЦИА кастрирала Менинга да би га казнила.

Кад се после испоставило да је он стварно Челзи, престали су да је спомињу.

Не нервира мене чињеница да се Естонија отцијепила од СССР-а.

Али ми је јако непријатна помисао да се у тој земљи јако лоше опходи према руској мањини.

Спикинг 'боут рејсизм.

Ne znam kako bi rasizam mogao da postoji izmedju dva Bela coeka.

Mozda diskriminacija po nacionalnoj osnovi u pribaltickim republikama, to da.

Na primer evo i kod nas na Balkanu, Rusi oduvek preferiraju Bugare, pre Srba. Na primer Bugari imaju S300 Srbi ne. I nece ni da ga prodaju Srbiji.

Nema većih licemjera od SAD i njihovih podržavalaca.

Kaтоличка црква се залагала заједно са Немцима и Енглезима да избрише и православље и Русију. И ми, Срби, платили смо велики данак тој и таквој политици!
У 19 веку, Аустрија се својски потрудила да Срби као нација готово нестану са њихових простора. Урадили су то врло једноставно. Све Србе римокатоличке вере, једноставно су превели у Хрвате а подржали су и план Ватикана о покрштавању.
Да то није празна прича, етничка мапа Аустријске империје то потврђује. У овој карти из 1846, у заглављу, можете видети педантно уписан број становника према националној припадности:
Pogledajte prilog 934629
Интересантно је да су Аустријанци и Словенце и Хрвате сврстали у групу Илиро-Срба?! Али да то занемаримо. Позабавимо се бројкама!
Прво што ми је пало у очи, то је број Срба (како у групи Илиро-Срба тако и у групи Италијани и римокатолички Срби?!) Оно што је важно, ради се о броју Срба ван територије Србије и БиХ!
Друго, што ми је пало у очи, то је број Хрвата, којих је било мање од Словенаца за 300.000?! У односу на Илиро-Србе, мање их је чак три пута!
Зашто ово наводим. Погледајте, Словена укупно на територији Аустријске монархије има 17.033.000 док мађара има 4.810.400 или готово четири пута мање?!
Зашто ово наводим. Па управо је Maђарима дата равноправност 1867, настајањем Аустроу-Угарске монархије. Зашто то право није дато Словенима, било их је четири пута више?
Не, Словени су за њих нижа раса и ишли су на њихово растакање.
На жалост, многи су на то пристали и данас имамо то што имамо. Интересантно, Хрвати од овог пописа беже као ђаво од крста?!
lele kume pa mi ovo nismo znali...

Nema većih licemjera od SAD i njihovih podržavalaca.

Da slazem se.

Narocito se slazem pocevsi od 26.septembra 1991e i 30.maja 1992e kada je Rusija glasala ZA na predlog da u Siriji treba sprovesti istragu UN o koristenju hemijskog oruzja

A istovremeno je stavila veto jedno 10 puta na uvodjenje sankcija slovenskoj braci u SRJ.

• Podržavam
Reactions: MJK
Sa cime
Vec sam se slozio, pruzio sam argumentovanu podrsku tvojoj izjavi, pa ne kontam ovo podpitanje
Ти ниси никада сконталО ништа z:lol: Ти неписменО а хтелО би се бавити "контањем"?! :zcepanje:
Када постанеш ПИСМЕНО и научиш гласовне промене и једначење сугласника по звучности,
тада поново дођи овде да кеНЈаш, а до тада....
ЧИБЕ, бре! z:lol:

Back