Ponovo oštre reči predsednika Poljske na račun Moskve

Jel' ovaj uvek glumio makakija (Dzeg) na forumu? Ili ga je ona ujela i inficirala?

Једини Макакији сте ви русобуљи.

Ако хоћете да будете мање критиковани, можете мање да нас гушите вашим русобудалаштинама.

Ksenija Sobcak nije imala nijedan posten duel s Putinom odnosno stepen ponizenja je isao tako daleko da je ona na kraju uspela da mu postavi jedno pitanje ali u svojstvu novinara. Super je kao Jutjuberka i kritikuje ga ali ne kao Navaljni. Ona nije imala nikakve sanse i cela kandidatura je bila smejurija. Osvojila je 1%. Medjutim pitanje je zasto nema dostojnih kandidata.

U Rusiji ima kritike na racun Putina. Dozd TV recimo.
Medjutim sto se tice stranaca nazalost Putin radije odgovara na neprijatna pitanja njima. U Rusiji je ipak sve u fazonu :" Kako uspevate da budete tako fantastican predsednik ? "

Ali kritike itekako ima van toga.
Идеална власт не постоји. Мени није јасно зашто у унутрашње ствари Русије гурају нос странци? Зашто не расправљају о томе како је Бајден дошао на власт. Како је Меркелова исламизовала Немачку. Како су Штрахеу наместили да се повуче. Како је запад унаказио Венецуелу. Како су нестале милијарде $ либијског новца?
Пуно је тога али је само битно шта се дешава у Русији?
Нема идеалне власти и никада је неће ни бити. Ако је Русима добра шта кога са стране боли туки за дешавања у Русији.
Не лаје кер села ради него себе ради!

Једини Макакији сте ви русобуљи.

Ако хоћете да будете мање критиковани, можете мање да нас гушите вашим русобудалаштинама.
Ti si glup pored toga sto si los glumac. Prvo se raspitaj pa lepi etikete. A i nauci kako se pise, nemoj kao baboon da ponavljas tudje, koje nije ni smesno ni zanimljivo.

Али им је Русија отела пола Белорусије и Петину Украјине. Нека им то врати ваш Клутин ако хоћете мир у свету.

Иначе Немачкој не требају те Пољске пустаре ни за шта. Не знају ни шта ће ни са ДДР-ом.

Gde nisu bili vecina, a dobili bolju teritoriju gde su bili jos veca manjina.

Зашто не расправљају о томе како је Бајден дошао на власт.
Након што је добио изборе које је Русија покушала да покраде.
Како је Меркелова исламизовала Немачку.

Није се десило.
Како су Штрахеу наместили да се повуче.
Морао је да се повуче јер је ухваћен на камерама као руски агент док је узимао руски новац.
Како је запад унаказио Венецуелу.
Венецуелу је унаказио руски агент Мадуро.
Како су нестале милијарде $ либијског новца?

Њих је изнела породица Гадафи, руски савезници.

Увиђаш ли заједничку Спону међу овим догађајима?

Хинт: Клутин

Gde nisu bili vecina, a dobili bolju teritoriju gde su bili jos veca manjina.

Да, али нормалним људима нису битне неке степе северне Европе, него да им Русија не игра по ганглијама.

На пример, Немачку да јуриш са тим Шлезијама и Балтицима, они би побегли у мишију рупу, и још би те из ње гађали целим ДДР-ом, да га узмеш.

Ако ви Руси мислите да сте неком Шлезијом купили вечно право да силујете Пољску- нисте.

Шта је бабоон?
Pa ti kao obozavalac amera trebao bi da znas kako se citaju dva slova O (oo) na engleskom. Ako si dosao do te faze skolovanja kad pocinje da se uci strani jezik (5osnovne).

facts-about-baboons.jpg

Pa ti kao obozavalac amera trebao bi da znas kako se citaju dva slova O (oo) na engleskom. Ako si dosao do te faze skolovanja kad pocinje da se uci strani jezik (5osnovne).

Pogledajte prilog 935878

Не причамо на енглеском, већ на српскохрватском.

То је онај језик који ви *******и не знате, не јер течно говорите руски као први језик,

него јер сте неписмени Бумери.

Да, али нормалним људима нису битне неке степе северне Европе, него да им Русија не игра по ганглијама.

На пример, Немачку да јуриш са тим Шлезијама и Балтицима, они би побегли у мишију рупу, и још би те из ње гађали целим ДДР-ом, да га узмеш.

Ако ви Руси мислите да сте неком Шлезијом купили вечно право да силујете Пољску- нисте.

Kad nisu bitne stepe, nisu bitni ni Baltik i Slezija, dosta ruske igre po ganglijama.

Kad nisu bitne stepe, nisu bitni ni Baltik i Slezija, dosta ruske igre po ganglijama.

Да, али те Степе неће нико да узме- Немачка је рекла "Немојте, молим вас". Зато оне остају део Пољске Нације.

Не сумњамо да бисте их ви совјети украли, али не да бам Бритва.

Rusija zabranila Diznijev crtani jer je glavni lik gej​

A posle rusofili kažu: "Što smo mi novi nacisti, po čemu?"

Да.

Они такође Циркел Џеркују рецимо 60 страна о томе како су Буљава, Сатана и С-400 супер ракете, онда постављају слике полу-голог Клутина, и онда Срборус постави слике новог руског хамвија који ће да "производи Рено у Тољатију на Буљини" (а који изгледа као смеће, и испостави се да неће бити произведен).

И онда кад случајни пролазник каже "Ја мислим да су Бајден и Харис добар избор" они скоче да му ископају очи.

"Ма носите се бре клутинофиличари!" кажем ја онда,

а онда скоче душебрижници и кажу "Мало вишље неутралности молили бисмо лијепо, твоја русофобија је болестна Носфи!"

А кад им кажеш "Али они имају логоре за ЛГБТ особе", Емихс каже "Ма није брије болан то тачно, мои ти, не дирај ти у мирнога руског мједу, русофобу ниједан!".

Тако функционише овај смрадни форум.

Da. Mislim, možemo mi da pričamo o geopolitici, američkom imperijalizmu, EU licemerju jada jada jada... ali na kraju dana, diktatura, sveopšta cenzura, ubijanje novinara i političkih protivnika, strahovita diskriminacija... to su ipak KGB prerogativi.

А Чјелзи Мјенинг?

Не дирај мирног мједу мои ти!

Da,

Al kad Poljska i Madjarska odbijaju da prime Crne ljude iz izbeglistva u Somaliji i tuku ih pendrecima na granici, onda sta

Onda im tapsete i rukama i nogama

Svrsavate

Мађари су фрикови у њиховој степи,

али трагедија Велике Пољске Нације је да су и они Људи од Боје. Наиме иако имају мало меланина пер се, и чак и светлу боју косе, словенство (широко пљоснато лице, велики нос, низак стас, слаба вилица) се рачунају као неатрактивне физичке особине у колонијалистичким стандардима лепоте.

Da,

Al kad Poljska i Madjarska odbijaju da prime Crne ljude iz izbeglistva u Somaliji i tuku ih pendrecima na granici, onda sta

Onda im tapsete i rukama i nogama

Svrsavate
Како може пребијање црнаца да се дешава у слободарском свијету?

Мислио сам да то ради само КГБ.

Back