Ponos u ljubavi i životu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Interesantna tema u interesatno vreme u mom životu.
Skoro sam ispratila jednu jako dragu osobu iz svog života zbog ponosa, mog i njegovog.
Ne kajem se, opet bih to uradila ma koliko da je bolelo, jer kad je već njemu ponos ispred svega, zašto da meni bude drugačije.
A i to je neki indikator, da su osobe kompatibilne za bilo kakav međuljuski odnos (ljubav ili prijateljstvo) ponosi nijedne strane ne bi bili toliko nepremostiv problem.

Poslednja izmena:
da...sada nesto razmisljam sta bi ponos mogao biti...
mislim da li neko vise ili manje zaradjuje isto moze pod ego i sujetu...:think:
neka mi neko objasni sta je to ponos u vezi :rumenko::lol:

Ponos u vezi ti je kada ti kaže da bi voleo da mu popušiš, a ti mu odbrusiš sa "valjda treba da me pitaš da li sam raspoložena za pružanje oralnog seksa", tako meni to zvuči :D

Klepton je bio pametniji od mene, njemu nije smetalo što je Lejla bila Harisonova žena.

I pesmu joj je posvetio. Za sva vremena. :heart:

klepton je pre neki dan pokazao koliki je genije kad je otkazao koncert jer su mu rekli da moraju samo biti vakcinisani na njemu...a kao sto znamo kakvo je njegovo zivotno umetnicko i muzicko iskustvo, a o zivotnom raskrscu i licnu tragediju koju je imao koja je mamile sataniste svih fela na svakom koraku....

rekao sa stilom:

"honour-bound to make an announcement of my own,” after PM Boris Johnson announced the vaccine passes on July 19, Clapton said he would "not perform on any stage where there is a discriminated audience present. Unless there is provision made for all people to attend, I reserve the right to cancel the show"

Back