Ponoš hteo da špijunira kompletan vojni vrh! Država mora da istraži za koju stranu službu je radio!

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Ширење мржње и раздора између Срба из Србије и Срба ван Србије.
1643713759192.png

PONOŠ HTEO DA ŠPIJUNIRA KOMPLETAN VOJNI VRH! Država mora da istraži za koju stranu SLUŽBU je radio!

Tadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac sve otkri

1643713832201.png

30. 01. 2022.

Potrebno je da država reaguje. Traži se istina o onom što je večeras saopštio Dragan Šutanovac, a to je da je Zdravko Ponoš hteo da špijunira kompletan Generalštab vojske Srbije! Za koga i za čiji interes je to radio?!

Naime, Zdravko Ponoš je bio načelnik Generalštaba od 2006. do 2008. godine, a nekadašnji lider DS Dragan Šutanovac je u to vreme bio ministar odbrane.

Na to mesto načelnika Generalštaba postavio ga je upravo Dragan Šutanovac, ali ga je on i smenio zbog pretnje po nacionalnu bezbednost.

523062_sut_iff.jpg

Printscreen

Sad se postavlja pitanje, kako sada može da bude predsednik neko ko je bio pretnja po nacionalnu bezbednost?

Podsetimo, nedavno se na Tviteru pojavio snimak u kom se čuje Nikola Jovanović, inače Ponošev stranački kolega, koji tokom razgovora sa sagovornikom između ostalog izjavljuje kako je Zdravko Ponoš za NATO pakt.

Nikola Jovanović je rekao: “Kako je moguće da mu je siva eminencija neki čovek koji je topio tenkove? Kako je moguće da ne vidi ono što ja vidim?”.

Sa druge strane se tokom telefonskog razgovora čuo sagovornik, koji je na to odgovorio: “Pa ne znam, ti znaš da Narodna stranka drži kao neku poziciju desnog centra”, na šta je Nikola Jovanović odgovorio “Na papiru. Ko je desni centar? Ponoš?! Koji je za NATO pakt!”.

link

Poslednja izmena od moderatora:
I informer si poceo da citiras. :roll:
Он и ДЈВ заједно раде и пишу текстове за Информер, мада се само "уредник и власник" потписује, док им је Шешељ сарадник из "илегале" .

Након што је Шуле напљувао Владету Јанковића, Владета је добио 30 000 гласова више.

Сада, након што Шуле напљује Поноша, Понош ће добити 150 000 гласова више.

Након што је Шуле напљувао Владету Јанковића, Владета је добио 30 000 гласова више.

Сада, након што Шуле напљује Поноша, Понош ће добити 150 000 гласова више.
Da, Šule je aktivan po pitanju oba kandidata više nego Šešelj i Krle zajedno.

Nije Vučiću neki izbor.

Сад се не гласа за неког него против Вучића... А најбољи кандидат за то ће бити управо онај кога разни Информери буду највише пљували.
Такво размишљање даје том истом информеру широки спектар активности за манипулацију...једна од њих је "попљуј" Поноша који ионако нема никакве шансе не би ли поделио опозиционо гласачко тело...На другој теми сам већ рекао нема потребе за тим пљувањем и лагањем. Довољно је погледати његову биографију...то што је британски ђак мени је сасвим довољно да не гласам за њега...плус је Ђиласов потрчко и прелетач који је продао сопствену странку...

то што је британски ђак мени је сасвим довољно да не гласам за њега...
Изађи и гласај за било кога.

Вучић ће узети и ове изборе али је јако јако битно да то буде тесно... Да види и народ да му опада подршка, да се и он зноји и стрепи... па ће и они лењи схвате "да ипак има сврхе" изаћи на следеће изборе. Које можда и изгуби.

Изађи и гласај за било кога.

Вучић ће узети и ове изборе али је јако јако битно да то буде тесно... Да види и народ да му опада подршка, да се и он зноји и стрепи... па ће и они лењи схвате "да ипак има сврхе" изаћи на следеће изборе. Које можда и изгуби.
Što, jel bi te zabrinulo da već 3. aprila izgubi

Realno je da nazalost nece izgubiti. Ali moramo da stvorimo frku i guzvu da sto pre iskrsne neki picvajz na ulicama.
Da ali Zmaj je formulisao kao: "Znam da je Vučić solidan ali nije ni on savršen."

Dok u realnosti Aleksandar Vučić je najgora osoba sveta

Da ali Zmaj je formulisao kao: "Znam da je Vučić solidan ali nije ni on savršen."

Dok u realnosti Aleksandar Vučić je najgora osoba sveta
Занимљиво...мислим да си једина особа на свету која је његове речи тако схватила... и знаш шта добра си ти али ајде немој више ништа да пишеш против ове власти само нам одмажеш...

Што си старија све се мање и мање оптерећујеш додиром са реалношћу.
Pa imali ste 57% pre 5 godina

Šta je nerealno u tome da ste sad pali na 49%

немој више ништа да пишеш против ове власти
Hoću, probaj i ti jednog dana.

Do sada si ceo život pričao u korist bračnog (čm)para Nikolić

1643723600595.png

ŠUTANOVAC OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU O ĐILASOVOM KANDIDATU: Ponoš hteo da ilegalno prisluškuje vojni vrh Srbije!

Dragan Šutanovac, nekadašnji ministar odbrane i bivši lider DS-a, otkrio je da je Zdravko Ponoš, kandidat lidera SSP-a Dragana Đilasa na predstojećim predsedničkim izborima, hteo nelegalno da instalira uređaj za prisluškivanje u Generalštabu i na taj način prisluškuje kompletan vojni vrh Srbije.

1643723781296.png

Ekipa Alo! 01.02.2022

Dragan Šutanovac, nekadašnji ministar odbrane i bivši lider DS-a, otkrio je da je Zdravko Ponoš, kandidat lidera SSP-a Dragana Đilasa na predstojećim predsedničkim izborima, hteo nelegalno da instalira uređaj za prisluškivanje u Generalštabu i na taj način prisluškuje kompletan vojni vrh Srbije.

„A šta ako je sukob nastao kad je general mimo zakona hteo da prisvoji i instalira uređaj za tajno slušanje GŠ iako za to nije imao nikakav pravni osnov? O svemu postoje zapisnici i svedočanstva...“, napisao je Šutanovac na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter i izazvao buru reakcija.

„Mogli bi i Vama da se pozabave... Kada su Vam dozvolili da se ’raširite’, sada možete i da botujete za bandu“, poručio je Šutanovcu tviteraš koji se predstavlja kao Veselin Nikolić.

Bivši ministar odbrane je na ovu optužbu imao ekspresan odgovor.

Gde sam se raširio? Šta botujem? Danima me uvlače u pranje biografije smenjenog generala i sad sam ja kriv što pišem istine? A šta bi ti?“, naveo je Šutanovac.

605525_post-2_iff.jpg

Na pitanje da li je prijavio nadležnim organima, bivši ministar odbrane je otkrio:

„Naravno, VBA ima sve neophodna saznanja.“

Raspad Jeremićeve stranke počeo zbog tajnih snimaka

Da Ponoš ima sklonosti ka prisluškivanju potvrdila je i Marina Komad, savetnica Borisa Tadića.

- Vrlo je zanimljivo da je raspad Narodne stranke počeo baš zbog prisluškivanja Nikole Jovanovića i snimaka koji su dospeli u javnost.

Mnogi tviteraši su pitali Šutanovca zašto je tek sad javno progovorio o Ponoševim ilegalnim aktivnostima u Vojsci Srbije, a on je istakao da je sve na vreme prijavio.

„I sad bih ćutao da me ne pominju nekakvi neperspektivni oficiri u penziji ili kandidati za visoke funkcije. Sve što sam imao da kažem rekao sam na Savetu za nacionalnu bezbednost i nadao se da je ta priča završena, ali izgleda da nije“. poručio je bivši ministar vojni.

Podsetimo, Zdravko Ponoš je bio načelnik Generalštaba od 2006. do 2008. godine, a nekadašnji lider DS-a Dragan Šutanovac je u to vreme bio ministar odbrane. Na to mesto načelnika Generalštaba postavio ga je upravo Šutanovac, ali je on i zatražio njegovu smenu zbog pretnje po nacionalnu bezbednost.

Pre desetak dana je predsednik SDS-a Boris Tadić tokom gostovanja u emisiji „Utisak nedelje“ izjavio da je on Ponoša smenio sa mesta načelnika Generalštaba.

- Ja sam Ponoša smenio sa mesta načelnika Generalštaba. Nekorektno je da mediji, koji se izdaju kao nezavisni, proglašavaju Đilasovu kolonu kao jedinu opoziciju - izjavio je Tadić.

Marković: Da li je to rađeno za račun stranih službi?

564744_aleksandar-markovic_iff.jpg

Aleksandr Marković

Aleksandar Marković, predsednik Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, poručio je za Alo! da je očigledno da ćemo o Đilasovom kandidatu, NATO generalu Ponošu, još svašta saznati.

- Svakako je ceo period dok je bio na čelu Generalštaba bio prožet aferama koje se odnose na rapidno umanjenje naših odbrambenih sposobnosti, uništavanje vojnog naoružanja i opreme i unižavanje ugleda naše vojske. Da li je to rađeno za račun domaćih nalogodavaca iz tadašnjeg vrha vlasti ili možda za račun stranih službi, odgovor bi mogao da pruži upravo Đilasov predsednički kandidat, a tadašnji načelnik generalštaba, Zdravko Ponoš - rekao je on.

Pogledajte prilog 1095172

ŠUTANOVAC OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU O ĐILASOVOM KANDIDATU: Ponoš hteo da ilegalno prisluškuje vojni vrh Srbije!

Pogledajte prilog 1095174

Ekipa Alo! 01.02.2022

„A šta ako je sukob nastao kad je general mimo zakona hteo da prisvoji i instalira uređaj za tajno slušanje GŠ iako za to nije imao nikakav pravni osnov? O svemu postoje zapisnici i svedočanstva...“, napisao je Šutanovac na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter i izazvao buru reakcija.

„Mogli bi i Vama da se pozabave... Kada su Vam dozvolili da se ’raširite’, sada možete i da botujete za bandu“, poručio je Šutanovcu tviteraš koji se predstavlja kao Veselin Nikolić.

Bivši ministar odbrane je na ovu optužbu imao ekspresan odgovor.

Gde sam se raširio? Šta botujem? Danima me uvlače u pranje biografije smenjenog generala i sad sam ja kriv što pišem istine? A šta bi ti?“, naveo je Šutanovac.

605525_post-2_iff.jpg

Na pitanje da li je prijavio nadležnim organima, bivši ministar odbrane je otkrio:

„Naravno, VBA ima sve neophodna saznanja.“

Raspad Jeremićeve stranke počeo zbog tajnih snimaka

Da Ponoš ima sklonosti ka prisluškivanju potvrdila je i Marina Komad, savetnica Borisa Tadića.

- Vrlo je zanimljivo da je raspad Narodne stranke počeo baš zbog prisluškivanja Nikole Jovanovića i snimaka koji su dospeli u javnost.

Mnogi tviteraši su pitali Šutanovca zašto je tek sad javno progovorio o Ponoševim ilegalnim aktivnostima u Vojsci Srbije, a on je istakao da je sve na vreme prijavio.

„I sad bih ćutao da me ne pominju nekakvi neperspektivni oficiri u penziji ili kandidati za visoke funkcije. Sve što sam imao da kažem rekao sam na Savetu za nacionalnu bezbednost i nadao se da je ta priča završena, ali izgleda da nije“. poručio je bivši ministar vojni.

Podsetimo, Zdravko Ponoš je bio načelnik Generalštaba od 2006. do 2008. godine, a nekadašnji lider DS-a Dragan Šutanovac je u to vreme bio ministar odbrane. Na to mesto načelnika Generalštaba postavio ga je upravo Šutanovac, ali je on i zatražio njegovu smenu zbog pretnje po nacionalnu bezbednost.

Pre desetak dana je predsednik SDS-a Boris Tadić tokom gostovanja u emisiji „Utisak nedelje“ izjavio da je on Ponoša smenio sa mesta načelnika Generalštaba.

- Ja sam Ponoša smenio sa mesta načelnika Generalštaba. Nekorektno je da mediji, koji se izdaju kao nezavisni, proglašavaju Đilasovu kolonu kao jedinu opoziciju - izjavio je Tadić.

Marković: Da li je to rađeno za račun stranih službi?

564744_aleksandar-markovic_iff.jpg

Aleksandr Marković

Aleksandar Marković, predsednik Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, poručio je za Alo! da je očigledno da ćemo o Đilasovom kandidatu, NATO generalu Ponošu, još svašta saznati.

- Svakako je ceo period dok je bio na čelu Generalštaba bio prožet aferama koje se odnose na rapidno umanjenje naših odbrambenih sposobnosti, uništavanje vojnog naoružanja i opreme i unižavanje ugleda naše vojske. Da li je to rađeno za račun domaćih nalogodavaca iz tadašnjeg vrha vlasti ili možda za račun stranih službi, odgovor bi mogao da pruži upravo Đilasov predsednički kandidat, a tadašnji načelnik generalštaba, Zdravko Ponoš - rekao je on.

Srpski nacionalisti tumače ovo prilično jednostavno. Jedan izdajnik optužuje drugog izdajnika da je izdajnik a,a sve u svrhu da tom izdajniku ne dozvolimo da pobjedi izdajnika koga već imamo na vlasti!
Dobro, ovo i možda nije baš tako jednostavno!z:D

Pa imali ste 57% pre 5 godina

Šta je nerealno u tome da ste sad pali na 49%
Капирам ја твоју потребу да инсистираш на неким глупостима, чак и ту потребу за безразложним оптимизмом... Ал оно... Ако кажем небо је плаво зашто то који к тумачиш са "ти си за Вучића"

Гласаћу против снс-а, волео бих да изгубе изборе, поготово Вучић лично председничке... Али то се неће десети.

Небо је плаво.

Back