Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Definitivno ima. Floskula 'svi su isti' jedna je od najbesmislenijih stredstava propagande koju zloupotrebljava svako na vlasti (ko god i kad god da je).
To uopšte nije propaganda vlasti, to je mišljenje koje sam stekao sam, uvidom u njihovo ponašanje pre, tokom i posle vlasti.
Kao što možeš da uvidiš i ponašanje ovih na vlasti kad se približe izbori, bukvalno su male mice, sve može, sve za narod, ZNATE LI VI KOLIKO MI VAS VOLIMO EVO PO STO EVRA, evo sve što treba, jel treba da maze decu i životinje? Može! Daj da vam popravimo put, evo i brašno i ulje u kesi na vrata, šta god, cenjeni moji glasači. Onda posle izbora ih nema u Ministarstvima po mesec, dva, bukvalno ne možeš sresti nikoga, pa kad su opet bezbedni na po 4 godine krene ono ne radimo dovoljno, nismo dobri, ko je šta rekao, PA ŠTA?!
Dakle, ponašanje doslovno svih je isto. Evo, čujem od Marinike pre neki dan "AKO NE BUDE BOLJE ZA POLA GODINE MI IDEMO SAMI", gle čuda, to je isto rekao Vučić kad je dolazio. Jer se time umile kao evo mi nećemo večno, samo nam dajte šansu. Isti kov, iz iste kuhinje.