ПОНИШТАВАЊЕ ИЗБОРА

Ovde moram da se slozim ukoliko Nikolic ode u drugi krug jasno je da je sve farsa .

Мислиш - ако не поништи изборе? На то би СВИ (који су се већ огласили поводом тога) требало да навале.

Да ли значи да је фарса ако и Двери и ДСС одустану од те теме?

Ј6г, све је могуће... оно што је једино сигурно је да ако ОВИ остану на власти, ми смо готови.

Мислиш - ако не поништи изборе? На то би СВИ (који су се већ огласили поводом тога) требало да навале.

Ј6г, све је могуће... оно што је сигурно је да ако ОВИ остану на власти, ми смо готови.

Нема "ако",како сте сејали тако сада жањите.
У оба случаја смо обрали зелен бостан.

Ово болдовано ме подсећа на ону замену тезе у којој је Милошевић крив за бомбардовање Србије, и у којој неки Срби леже по затворима уместо правих зликоваца...

Nije zamena teza . Sećaš se dobro koliko je opozicija u tom momentu bila ojačala , koliko je narodu već tada došla voda do grla , koliko smo već svi postali svesni koje smo govvno pojeli očekujući neke promene 5-og oktobra , msm i oni koji su u tome učestvovali i ovi drugi al' da sad ne skrećem sa ove teme ...sećaš se da je neposredno pred te izbore i Koštunica dao ostavku i da se u ljudima opet probudila nada da pravda pobeđuje , mora da pobedi i gomila sveta koja i nije bila za SRS direktno , samo zbog ovoga je glasala za tu stranku , bar ja znam gomilu takvih i šta se desilo ?

prc , seljačka gnjida izlazi par minuta posle 8 uveče i čestita tadiću pobedu...eeej :eek:

pa da je izbor za predsednika kućnog saveta trebalo je više vremena da se sve izbroji .:roll:

I naravno da još pre jutra kreću priče kako je grobarčina OPET prodao izbore , neposredno posle toga se dešava ovo sa strankom , pa Cane Žabac, Dušan Stupar, Đorđije i Marko Nicović , Beko , Dežer i ostala kurta i murta .

Da se to sve nije desilo , Tadić bi još pre 4 godine ostao u istoriji i sada bi pisali o nekim sasvim drugim ljudima.

Nije Tadić kriv za ovo već izdajničko, seljačko bajčetinsko govedo.

p.s. Zaboravih : i tada , poslednji put kada je grobar bio u SRS-u , nisam glasala za njih delimično i zato što mi je njegova i vučićeva faca odvratna , njihova retorika neprihvatljiva što su mi i tada kao ljudi bili ljigavi nego sam kompromisno dala glas Koštunici i njegovima i na lokalu .

Poslednja izmena:
Nije zamena teza . Sećaš se dobro koliko je opozicija u tom momentu bila ojačala , koliko je narodu već tada došla voda do grla , koliko smo već svi postali svesni koje smo govvno pojeli očekujući neke promene 5-og oktobra , msm i oni koji su u tome učestvovali i ovi drugi al' da sad ne skrećem sa ove teme ...sećaš se da je neposredno pred te izbore i Koštunica dao ostavku i da se u ljudima opet probudila nada da pravda pobeđuje , mora da pobedi i gomila sveta koja i nije bila za SRS direktno , samo zbog ovoga je glasala za tu stranku , bar ja znam gomilu takvih i šta se desilo ?

prc , seljačka gnjida izlazi par minuta posle 8 uveče i čestita tadiću pobedu...eeej :eek:

pa da je izbor za predsednika kućnog saveta trebalo je više vremena da se sve izbroji .:roll:

I naravno da još pre jutra kreću priče kako je grobarčina OPET prodao izbore , neposredno posle toga se dešava ovo sa strankom , pa Cane Žabac, Dušan Stupar, Đorđije i Marko Nicović , Beko , Dežer i ostala kurta i murta .

Da se to sve nije desilo , Tadić bi još pre 4 godine ostao u istoriji i sada bi pisali o nekim sasvim drugim ljudima.

Nije Tadić kriv za ovo već izdajničko, seljačko bajčetinsko govedo.

Ма, слажем се ја с тобом, знаш да сам и ја писала слично, а још увек тако и мислим.

Али, није Тома тај који је директно уништио здравство, школство, војску, породицу... увео педербалове у Србију и остале Сорошевске пропагаторе ненормалног, задужио и распродао у бесцење земљу, а од народа направио јефтину радну снагу страним "инвеститорима"... да не набрајам све за шта је "заслужан" Тадић, знаш и сама.

Ј6г, све је могуће... оно што је једино сигурно је да ако ОВИ остану на власти, ми смо готови.

Da inace daje legitimitet i prvom krugu kao i izborima na svim nivoima 6 maja .Odgovornost Nikolica i SNS je najveca jer je rec o najvecoj opozicionoj stranci ,Dveri nece odustajati i slicnu su poruku Nikolicu vec uputili .

Da inace daje legitimitet i prvom krugu kao i izborima na svim nivoima 6 maja .Odgovornost Nikolica i SNS je najveca jer je rec o najvecoj opozicionoj stranci ,Dveri nece odustajati i slicnu su poruku Nikolicu vec uputili .

А јел' Николић дао неки одговор на то?

Искрено, мука ми је од свих, мислим да сви гледају само како ће да заседну у фотеље да би наставили пљачкање Србије, гомњива мотка би најбоље одрадила посао. Али, пошто је се народ не лаћа, шта нам остаје као опција којом би макар покушали да променимо нешто?

Ти читаш само површно моје постове. Уозбиљи се, ако желиш да наставимо разговор. :)

Нема овде неке мудрости,зато се више спрдам са тим него што озбиљно износим своје мишљење.

У принципу је једноставно,Томо и Бота су за еуропу,ја сам за евроазију. Од мене гласа ни једни ни други неће добити.

Jeste grobar gubitnik i biće to dok je živ , a zahvaljujući samo njemu i njegovoj izdaji opozicije tj. tada većinskog naroda u ovoj zemlji , Tadiću je dat još jedan mandat da uradi ovo što je urađeno ...i opet će takođe zahvaljujući ovom matorom večitom gubitniku koji i danas razvodnjava priču o pokradenim izborima svojim glupim , tupavim izjavama i tragikomedijom, umesto da je nešto konkretno uradio povodom toga ne čekajući 3 dana da prođe i da vidi da su ga šutnuli iz svojih kombinacija.

Tadiću je zapravo ova budala i kreatura od Nikolića idealan protivnik. Dok je njega, on i Dačić vladaće do smrti.
Ko što je Slobo izguro punih deset i više godina sa nesposobnom opozicijom.
Da li taj mazgov uopšte razmišlja svojom glavom ? Kako su potpisivali zapisnike ako je ovo istina ? Šta misli da će postići, sa 25 % glasova će
silom preuzeti vlast ? Opet će puštati krv, ležati na kauču, sedeti na stiroporu ? Pa na ovakvu socijalno ekonomsku propast, svaki
normalan kandidat bi pregazio DS i Tadića. Normalan, ne Nikolić.

Ма, слажем се ја с тобом, знаш да сам и ја писала слично, а још увек тако и мислим.

Али, није Тома тај који је директно уништио здравство, школство, војску, породицу... увео педербалове у Србију и остале Сорошевске пропагаторе ненормалног, задужио и распродао у бесцење земљу, а од народа направио јефтину радну снагу страним "инвеститорима"... да не набрајам све за шта је "заслужан" Тадић, знаш и сама.

Ma znam , sve to stoji i niko to ne može da pobije ali da je bilo ko naspram Tadića u ovom krugu , bilo ko sem ovog murte musavog , bez trunke razmišljanja i griže savesti bih ga zaokružila i čak imala trunčicu nade da može nešto nabolje dok se pokaže ili ne , ovako sam samo ljuta , besna i razočarana i pitam se čime smo sve ovo zaslužili ...svi mi kao narod , država , šta smo toliko zgrešili da nam se nametne uvek veće zlo od prethodnog , uvek gori od najgoreg i tako u krug ...:neutral:

Нема овде неке мудрости,зато се више спрдам са тим него што озбиљно износим своје мишљење.

У принципу је једноставно,Томо и Бота су за еуропу,ја сам за евроазију. Од мене гласа ни једни ни други неће добити.

Ја сам за Србију. И, не могу да се спрдам с овим, јер нам је догорело до ноката. Не мирим се са судбином, сматрам да свему постоји алтернатива осим Србији, волела бих да могу да променим нешто,али не знам како.

Ја сам за Србију. И, не могу да се спрдам с овим, јер нам је догорело до ноката. Не мирим се са судбином, сматрам да свему постоји алтернатива осим Србији, волела бих да могу да променим нешто,али не знам како.

Србија је добро само ако је Русија добро. Кроз историју је то доказивано више пута,ево бомбардовања је било само зато што је Русија била слаба. Србија без Русије неможе,тако да свако ко је за јаку Русију - он је и за јаку Србију.
Ја сам само за то да се то стави на папир неким конкретним кораком у сарадњи.

Ma znam , sve to stoji i niko to ne može da pobije ali da je bilo ko naspram Tadića u ovom krugu , bilo ko sem ovog murte musavog , bez trunke razmišljanja i griže savesti bih ga zaokružila i čak imala trunčicu nade da može nešto nabolje dok se pokaže ili ne , ovako sam samo ljuta , besna i razočarana i pitam se čime smo sve ovo zaslužili ...svi mi kao narod , država , šta smo toliko zgrešili da nam se nametne uvek veće zlo od prethodnog , uvek gori od najgoreg i tako u krug ...:neutral:

Себичлуком, из ког произилазе нејединство, грамзивост и издаја.

И ја се питам како увек такви заседну у фотељу. Или, то, фотеља "чини човека"?

Себичлуком, из ког произилазе нејединство, грамзивост и издаја.

И ја се питам како увек такви заседну у фотељу. Или, то, фотеља "чини човека"?

To je u mentalitetu. Isuvise se dugo na ovim prostorima dobro zivi od politike tako da je vrhunac covjekovog uspjeha zasjesti u fotelju a ne u naucni institut.
Pogledaj samo kojim gnjidama i polupismenim ljudima je politika omogucila da zive onako kako ne zive vrhunski hiruzi, da pobjegnu iz sela u grad, da voze dobro auto, da imaju riba oko sebe, da budu face...u naprednijim zemljama ne bi makli od motike.
Ako nisi Grand pjevac ili eventualno fudbaler ( za sta opet reba imati barem malo talenta) jedini put ka drustvenoj eliti je politika.

Hm, kako sada 500K, zar nije bilo prvo 100K, pa 300K sada ce ispasti da ih ima i 1000K vise...
A opet, ponavljam ono sto sam i rekao. Ako su upisani i zaokruzeni i takvi zapisnici predati GIK onda su krivi i sljakeri koju su predstavljali SNS jer nisu radili svoj posao, tj pazili sta DS radi i koga zaokruzuje...
Jel mozes da mi objasnis sta znaci ono "K" u 500K, 300K... ?

Back