Ponekad blatom ili uvek asfaltom?

pele27

Primećen član
Poruka
959
Naravno, iz naslova nista ne kontate...
Dakle, da li ponekada cackate, trazite neku varijantu da prodjete za nesto jeftinije ili obavezno idete po PS (pravilu sluzbe)?
Konkretno, imam nekoga ko radi negde i preko njega mogu da prodjem za neke stvari jeftinije, ali mi majka to stalno zamera, kao nikada nisam bio takav bla bla bla...mislim se, zasto dati punu cifru za nesto, ako se moze proci i jeftinije.. Kako vi?

Dakle, da li ponekada cackate, trazite neku varijantu da prodjete za nesto jeftinije ili obavezno idete po PS (pravilu sluzbe)?
Konkretno, imam nekoga ko radi negde i preko njega mogu da prodjem za neke stvari jeftinije, ali mi majka to stalno zamera, kao nikada nisam bio takav bla bla bla...mislim se, zasto dati punu cifru za nesto, ako se moze proci i jeftinije.. Kako vi?

...naravno da uvek gledam da prodjem sto jeftinije...ne znam zasto je to cudno nekome,
ko je blesav da plati vise, ako nesto kupiti za manje para......

Ja lično sam poprilično smotan po tom pitanju i kada god sam hteo da prođem jeftinije ispalo je da sam prošao skuplje.
Tako da... Preko preče, naokolo bliže.

Uglavnom ne volim ništa ispod žita, jer ti ljudi koji mi kao nešto srede povoljnije preko veze:rumenko: obično očekuju neku protivuslugu koja nema kraja:dash:, uživaju u saznanju da im je neko na neki način dužnik:roll:.

..ok, slazem se, ja sam mislila na ono, ides cunjas trazis dok ne nadjes najjeftinije u ponudi, a kvalititno...pa se odlucis za to....
...nisam mislila ni na kakve muljaze....

Ako kupujes kradenu robu pitanje je da li ce na kraju zaista ispasti jeftinije.

Ne, ne i ne. Kupujem sad i odmah ako mi se nešto svidi i ako mogu to da priuštim. Ako ne, prođe me volja...do sledeće prilike.
Ali nikada ne vijam, ne žickam i ne čekam povoljniju varijantu. I ne žalim jer kad nešto uzmem što mi se sviđa, ne gledam više šta još ima u ponudi.
To važi za sve životne situacije.:lol:

Back