D
Dada Do
Gost
ANDREJ :wink: 100% najbolji izabor po meniDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ANDREJ :wink: 100% najbolji izabor po meni
d grcke mitologije,pa sve do maorskih imena...Jera_:idi na sajt www.behindthename.com i tano imas sve sto ti treba i ne treba o imenima i znacenjima istih.imas i message board tako da se mozes konsultovati sa ostalima,mada je sajt americki,ali...
tamo nadji listu srpskih,ruskih i ostalih imena koja ti trebaju ili ti se svidjaju.mozes da birasd grcke mitologije,pa sve do maorskih imena...
i samo jos jedno pitanje i predlog: zasto ti na listi nije ime Nenad,i predlog: Darko,Mirko,Miroslav???sta mislis??
pozdrav,i nek je ziv i zdrav sin!!!
ja sam za srpska imena....Incognito:Kad bih imao sina, naravno uz saglasnost majke, najverovatnije bih ga krstio Apolon... A moze i Atila, Aleksandar... U, al' sam se uhvatio za imena na A...
Moze i Hudini ako je dete nastalo neplanirano![]()

Gde nadje ova imena? Srecko?slaki11:Glasam za ime Lazar. Meni se svidjaju jos mnoga npr. Srecko, Dane, Drazen, Slaven, Djordje, Simo, Darko.. Ma, svako ime je lijepo na svoj nacin, kao i osoba! I neka je sin ziv, zdrav i srecan!

Poznajem i osobe koje se tako zovu, a meni su to jednostavno najsimpaticnija imena. Jel tvoje pitanje znaci da nisu lijepa ili da jesu?makimaki:Gde nadje ova imena? Srecko?slaki11:Glasam za ime Lazar. Meni se svidjaju jos mnoga npr. Srecko, Dane, Drazen, Slaven, Djordje, Simo, Darko.. Ma, svako ime je lijepo na svoj nacin, kao i osoba! I neka je sin ziv, zdrav i srecan!![]()
Zamisli kad dete krene u skolu sta bi mu deca radila.Anonymous:Poznajem i osobe koje se tako zovu, a meni su to jednostavno najsimpaticnija imena. Jel tvoje pitanje znaci da nisu lijepa ili da jesu?makimaki:Gde nadje ova imena? Srecko?slaki11:Glasam za ime Lazar. Meni se svidjaju jos mnoga npr. Srecko, Dane, Drazen, Slaven, Djordje, Simo, Darko.. Ma, svako ime je lijepo na svoj nacin, kao i osoba! I neka je sin ziv, zdrav i srecan!![]()
:wink:Nebi mu radila nishta,znam i ja mushkarce koji se tako zovu i nishta im ne fali,nije sve o imenu i izgledu,hmmm mada ovi su pravi lepotanimakimaki:Zamisli kad dete krene u skolu sta bi mu deca radila.Anonymous:Poznajem i osobe koje se tako zovu, a meni su to jednostavno najsimpaticnija imena. Jel tvoje pitanje znaci da nisu lijepa ili da jesu?makimaki:Gde nadje ova imena? Srecko?slaki11:Glasam za ime Lazar. Meni se svidjaju jos mnoga npr. Srecko, Dane, Drazen, Slaven, Djordje, Simo, Darko.. Ma, svako ime je lijepo na svoj nacin, kao i osoba! I neka je sin ziv, zdrav i srecan!![]()
![]()
:wink:i devojke ih jure mora da je radi imena svidelo im se :wink:Ne znas kako deca mogu biti zlalooodica:Nebi mu radila nishta,znam i ja mushkarce koji se tako zovu i nishta im ne fali,nije sve o imenu i izgledu,hmmm mada ovi su pravi lepotanimakimaki:Zamisli kad dete krene u skolu sta bi mu deca radila.Anonymous:Poznajem i osobe koje se tako zovu, a meni su to jednostavno najsimpaticnija imena. Jel tvoje pitanje znaci da nisu lijepa ili da jesu?makimaki:Gde nadje ova imena? Srecko?slaki11:Glasam za ime Lazar. Meni se svidjaju jos mnoga npr. Srecko, Dane, Drazen, Slaven, Djordje, Simo, Darko.. Ma, svako ime je lijepo na svoj nacin, kao i osoba! I neka je sin ziv, zdrav i srecan!![]()
![]()
:wink:i devojke ih jure mora da je radi imena svidelo im se :wink:
:wink: