Pomozite da otkrijem od cega dolazi ovaj zvuk sa tavana :D

drifting

Početnik
Poruka
5
dakle vec duze vreme ne znam sta je ovo, desava se tacno iznad moje spavace sobe i samo nocu se cuje cim svane prestaje..zvuk je bas ostar i kao da nesto direktno udara u plocu. Da li je moguce da je ovo sipac??

na 0:25 sek se moze cuti kao lomljenje drveta, ali zar sipac nema zvuk kao grebuckanje a ne cukanje :D ???:dash::dash:

Pojacajte zvucnike ili slusalice do kraja da bi ste culi o cemu pricam :D HVALA !!

Brate kako glupi konemtari?Imas misa koji nesto kotrlja po tavanu,prosta stvar.Ili pacov.Ali ako ti to smeta da spavas...U problemu si))Ja mogu da spavam na koncertu ako mi se spava,to ne bih ni cuo)))

pa bas da se pacov kotrlja celu noc istim neizmenicnim zvukom onad hahaha jedino ako pravi cirkus gore :D drugo tavan/potkvolje je skroz zatvoreno, cak i rupe sastrane su napunjene sa stakelnom vunom. a drugo zvuk je dosta jaci jer kao da driektno cekicem udarate u plocu. ja niti kazem da se plasim niti mi toliko smeta, ali nekad kada je totalna tisina nocu akd legnete ovo zna toliko da izludi jer ne prestaje celu noc.

Moj matori pre Xgodina,dok sam ja bio klinac donese neki kukuruz-kokavac (za kokice) crne boje,sitan okrugao klas...Kao bolji je da on pravi domace od njega (a dolazio je kuci jednom u 5 dana da prespava,ali ajd',navika da se gomila u kucu je ostala iz doba posle rata).
Zaluta pacov i pocne da ih kotrlja po betonskoj ploci,kao da vuces ciglu ili kamen.Beton prenosi zvuk prilicno dobro...
Ti pogledaj spoljaslju opsivku mozda ti ona kucka po zidu,ili oluk....ima sto sitnica koje mogu da lupkaju,a to prenosi zid ili ploca i izgleda mnogo jace.

Moj matori pre Xgodina,dok sam ja bio klinac donese neki kukuruz-kokavac (za kokice) crne boje,sitan okrugao klas...Kao bolji je da on pravi domace od njega (a dolazio je kuci jednom u 5 dana da prespava,ali ajd',navika da se gomila u kucu je ostala iz doba posle rata).
Zaluta pacov i pocne da ih kotrlja po betonskoj ploci,kao da vuces ciglu ili kamen.Beton prenosi zvuk prilicno dobro...
Ti pogledaj spoljaslju opsivku mozda ti ona kucka po zidu,ili oluk....ima sto sitnica koje mogu da lupkaju,a to prenosi zid ili ploca i izgleda mnogo jace.

Hvala na savetu. Bas iz tog razloga sam stavio kameru pod krov jer kad je to lupalo izlazio sam napolje pored jednog drugog zida nigde nista mir i tisina sto znaci da samo moze da bude nesto na krovu ili pod krov.. inace to se ne desava kada je vetar pa sad da kazes da se nesto ljulja i udara, ovo se desava iskljucivo nocu bas svako vece odo oko 22h kao timer :D

Hvala na savetu. Bas iz tog razloga sam stavio kameru pod krov jer kad je to lupalo izlazio sam napolje pored jednog drugog zida nigde nista mir i tisina sto znaci da samo moze da bude nesto na krovu ili pod krov.. inace to se ne desava kada je vetar pa sad da kazes da se nesto ljulja i udara, ovo se desava iskljucivo nocu bas svako vece odo oko 22h kao timer :D
Vidis sta znaci redovna ishrana.

Eto sta prave nepotpune informacije. Msm ne znam sta si ocekivao da ti se napise na osnovu pocetnog posta. A cenim da bas i ne voles nesto mnogo salu na svoj racun :D
Vise mi lici da si hteo da vidis ko ce prvi da se navuce i da krene o paranormalnom . Doduse neko je i napisao Sotona.
Moz biti da smo u pravu i jedni i drugi.
Imala iskustvo sa cvrckom iza frizidera, bas to cim krene 21-22h tako i on do jutra cvrci i sa detlicem na drvetu pod prozorom samo sto on radi cim krene da svice, tu i tamo neki mis
je znao da se pojavi ali nista alarmantno.
Od ovih drugih aktivnosti vreme nije igralo kljucnu ulogu u smislu da li je dan ili vece ali je znalo da se cuje nesto poput udarca od sporet, staklo, nigde promaje, svi sedimo dakle nikog u kuhinji
meni licno casa u ruci sama od sebe je znala da kvrcne, ne da se razbije ili udari nego lepo gledas naprslinu odjednom e tada kada se to desavalo tada u kratkom periodu od nekih mesec dva sam ostajala bez svojih bliznjih.

dakle vec duze vreme ne znam sta je ovo, desava se tacno iznad moje spavace sobe i samo nocu se cuje cim svane prestaje..zvuk je bas ostar i kao da nesto direktno udara u plocu. Da li je moguce da je ovo sipac??

na 0:25 sek se moze cuti kao lomljenje drveta, ali zar sipac nema zvuk kao grebuckanje a ne cukanje :D ???:dash::dash:

Pojacajte zvucnike ili slusalice do kraja da bi ste culi o cemu pricam :D HVALA !!

Da nije poltrongejst, što bi reko Djoko Čvarkov... :))))

Back