Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Hranim jedno malo crno mace, koje zivi u podrumu susedne zgrade. Naviklo se na mene, pridje da se pomazi, uzima mi hranu iz ruke i trckara za mnom. Cesto moram da mu se iskradam kad podjem kuci jer me je strah da ga ne zgaze kola.Probala sam da ga podignem i uzmem u narucje ne bi li ga sklonila sa ulice ali me je ono izgrebalo. Ne dozvoljava mi da ga ponesem. Juce sam slucajno nasla porodicu gde bih mogla da ga udomim, ali ne znam kako bih ga odnela do njih. Ako stavim rukavice mocicu da ga podignem ali kako da ga odnesem do tih ljudi. Celu noc razmisljam o tome.![]()
ja sam ti lepo rekla da das oglas sa slikom na orkin sajt
kako svi mi ostali uspemo da udomimo,uspeces i ti,ako se malo potrudis
evo,ako ne umes sama,posalji meni slike maca i kontakt telefon,pa cu ja da posaljem ovima za oglas sta treba
samo mi napisi dal su zenke ili muzjaci,koliko su odprilike stari itd....
Transport mačaka treba vršiti isključivo u transporteru ili dobro zatvorenoj kutiji, vrlo je rizično je na drugi način jer može pobeći i nikada više da je ne vidite. Macama u podrumu mozete pomoci i sterilizacijom, naravno ako ima mogućnosti za tako nešto.
Ja ne smem ni mog macka da pustim ispred zgrade od monstruma koji u njoj zive, pa ga vodim u setnju na povodcu. Dok vodim macka tako na povodcu moji sustanari me ogovaraju da sam luda, smeju mi se iza ledja.Stalno moram da pazim da ne zgaze mog miljenika dok prolaze pored nas. Stvarno ne mogu da shvatim kakvi su to ljudi koji mrze zivotinje. Stlno vicu na mene i svasta mi govore zato sto hranim mace u podrumu. Nije mi jasno sto im smetaju macke. Mozda vise vole da imaju umesto macaka miseve po podrumima.
Mozda vise vole da imaju umesto macaka miseve po podrumima.![]()
bas je bedak biti mish ili pacov
Da li se to narod malo edukovao, ili je puka slučajnost, ali ove godine nisam naišla ni na jedno siroče.
Prosto ne mogu da verujem...
Hm, seks dvadeset puta na dan i biti se u stanju seksati i u bestežinskom stanju... ne bih baš upotrebio reč "bedak".![]()
evo dacu ti ja
imam dva maceta(trenutno su na cuvanju ) ..koja su med medeni,,pristojni mirni ,,ma ja sam zaljubljena u njih
zao mi je sto ih ne mogu kod sebe drzati
pa onda imam dve ,,,koje imaju vec oko 4 meseca ,,i jako dobre su lovci..i tako imam koliko hoces
mene zanima,zasto ne pokusas da ih oglasis i udomis?
koja je korist da stalno pricas kako eto,imas toliko i toliko,ne mozes ih kod sebe,ovo ono,a ja ti predlozila kako da ih udomis,a ti nista
ne kapiram zaista