mina21bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
U jednom Beogradskom naselju pojavio se pre par meseci mršavi žuti pas koji je skakutao na zadnjoj nozi kao na motki jer mu je kost pogrešno zarasla, a pre možda 15-ak dana, nesrećni Žuća slomio je i drugu zadnju nogu, koja sada visi i očigledno ga boli. To je mešanac labradora , a koliko sam saznala, odbačen je od strane neodgovornog vlasnika. Pas je dobar, prihvata ljude i pokušava čak i ovako da potrči za kolima, pa pretpostavljam da je tako i nastradao.
Pas je pod veterinarskom kontrolom, a veterinar je naglasio da pas mora da miruje kod nekoga u dvorištu kada mu se stavi gips, da ne može da trči za kolima pa da se opet povredi.
To je samo jedan pas, ali on se pati već duže vreme i grehota je da ništa ne preduzmemo. Ako ga uhvate šinteri, sigurno će ga uspavati jer im se ne isplati da ga leče. Da li treba da strada samo zato što je slomio nogu?
Svi koji žele da pomognu na bilo koji način, neka mi se obrate. Dobrodošla je svaka pomoć.
Puno hvala svima koji hoće da pomognu!
hvala!

Pas je pod veterinarskom kontrolom, a veterinar je naglasio da pas mora da miruje kod nekoga u dvorištu kada mu se stavi gips, da ne može da trči za kolima pa da se opet povredi.
To je samo jedan pas, ali on se pati već duže vreme i grehota je da ništa ne preduzmemo. Ako ga uhvate šinteri, sigurno će ga uspavati jer im se ne isplati da ga leče. Da li treba da strada samo zato što je slomio nogu?
Svi koji žele da pomognu na bilo koji način, neka mi se obrate. Dobrodošla je svaka pomoć.
Puno hvala svima koji hoće da pomognu!
hvala!