G gk 87 Gost 19.09.2003. u 15:31 - pomozi te mi!!!!!!!!!! #1 Instalirao sam Netmeeting i nemogu da ga koristim.Gde mogu da nabavim upustva?? Hvala unapred!
D dejo Zainteresovan član Poruka 234 19.09.2003. u 22:41 - pomozi te mi!!!!!!!!!! #2 gk 87: Instalirao sam Netmeeting i nemogu da ga koristim.Gde mogu da nabavim upustva?? Hvala unapred! Kliknite za proširenje... kucaj na google pa vidi!!!!!!! izbacice nesto
gk 87: Instalirao sam Netmeeting i nemogu da ga koristim.Gde mogu da nabavim upustva?? Hvala unapred! Kliknite za proširenje... kucaj na google pa vidi!!!!!!! izbacice nesto
Leka Aktivan član Poruka 1.677 20.09.2003. u 01:14 - pomozi te mi!!!!!!!!!! #3 Na krstarici postoji i pretrazivac a ne samo forum KORISTITE GA!
A AxeZ Zainteresovan član Poruka 410 20.09.2003. u 13:35 - pomozi te mi!!!!!!!!!! #4 Leka: Na krstarici postoji i pretrazivac a ne samo forum KORISTITE GA! Kliknite za proširenje... Krstaricin pretrazivac ne valja nista. Za sve stvari treba koristiti google.
Leka: Na krstarici postoji i pretrazivac a ne samo forum KORISTITE GA! Kliknite za proširenje... Krstaricin pretrazivac ne valja nista. Za sve stvari treba koristiti google.
Gost 28.09.2003. u 04:23 - pomozi te mi!!!!!!!!!! #5 AxeZ: Leka: Na krstarici postoji i pretrazivac a ne samo forum KORISTITE GA! Kliknite za proširenje... Krstaricin pretrazivac ne valja nista. Za sve stvari treba koristiti google. Kliknite za proširenje... Pomenuo sam ga samo zato sto je blizu pretrazivac/forum potpuno se slazem sa tobom.
AxeZ: Leka: Na krstarici postoji i pretrazivac a ne samo forum KORISTITE GA! Kliknite za proširenje... Krstaricin pretrazivac ne valja nista. Za sve stvari treba koristiti google. Kliknite za proširenje... Pomenuo sam ga samo zato sto je blizu pretrazivac/forum potpuno se slazem sa tobom.