Guru 42
Veoma poznat
- Poruka
- 13.322
A posle ćemo... da gledamo fudbalsku utakmicu, ako mi se ne prispava..Guru 42:A jel' mogu ja da spremam klopu, a ti na kraju da opereš sudove??![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A posle ćemo... da gledamo fudbalsku utakmicu, ako mi se ne prispava..Guru 42:A jel' mogu ja da spremam klopu, a ti na kraju da opereš sudove??![]()
cak sam kupila sebi i bezicnu busilicuGoldenLady:mislim da svi treba da rade sve... ja na primer obozavam da popravljam stvari po kuci... mada sam vise majstor kvaris .. ali nema veze...sta cu kad volim![]()
GoldenLady:cak sam kupila sebi i bezicnu busilicukoja moze da bude i srafciger i busilica
![]()
ebote.. mogla bi da mi popraviš veš mašminu!!GoldenLady:mislim da svi treba da rade sve... ja na primer obozavam da popravljam stvari po kuci... mada sam vise majstor kvaris .. ali nema veze...sta cu kad volim![]()
KUVARICA:Ajmo savremeni muskarci ! Ova kuvarica trazi vrednog pocnika u kuhinji , a revansirace mu se spavacoj sobi...:shock:![]()
![]()
Ali da se zna ko nije dobar dobice oklagijom ili varjacom ako je samo malo " NEVALJAO"
Dlakava_Strvina:
A šta dobija onaj koji je samo mnogo nevaljao?
I što baš u krevetu?
I kuhinjski sto ima prednosti...
Pih kakvi ste nemaštoviti!
Pa šta je sad?? Treba ti novi aponzor!? "Stari" se valjda ofucao?? istrošio??KUVARICA:Pa moram da se pohvalim bila sam na fenomenalnom krstarenju pa polineziji , vodio me moj matorko , i dao sve od sebe pa je bogme "prastalo"na sve strane evo jos sam sva utrnula .... kad se samo setim ... ju ju .... hi hi hi![]()
ali ako bi se nasao neki koj bi me zadivio mozda nesto i bude ... a jel imate petlje da probate
Pa ti nemoj da se slucajno ponadas jel mozes da dobijes samo oklagijomCaptain Jack Sparrow:Izgleda da prethodni sponzor ima " tiki tikeerr" ..... ko zna bolje rezervni sponzor nego nijedan![]()