Treba mi Vasa pomoc, naime imam laptop Dell Studio 1535 vec 3godine i super je radio, mada se ja ne razumem bas najbolje u racunare... Sve je bilo super dok nije poceo zadnjih mesec dana da blokira kao lud, treba mu 100 godina da se upali, restartuje i ugasi... Ja onda pozovem devojku da mi opet digne sistem (Vista jer drugo ne prihvata pa cak ni Win 7) i to smo i uradile medjutim kada smo htele da instaliramo drajvere na pola puta se racunar ugasio i tu mu je bio kraj... Sada vise nece da digne sistem a na sve to mi ne radi CD i DVD (dizale smo sistem preko USB-a) pa ne mogu da ubacim disk da opet podignemo sistem. Sad kad ga upalim on krene da dize sistem, ali nece da nastavi nego ga automatski resetuje i sve iz pocetka, a nece ni preko safe moda da se upali nista nista... Sta da radim?
Izvinjavam se strucnjacima za racunare zbog mog loseg pisanja i nestrucnog objasnjavanja ali verujte mi da nemam blage veze nista o kompjuterima...
P.S: Devojka koja mi je dizala sistem kaze da je on bio u jako losem stanju i ne zna sta da radi i misli da otkazuje hdd i da odnesem u servis pa da vidim sta oni kazu. Hvala unapred

))