POMOC!!!!!!!!!!

Onda uzmi ta dva DVD-a i slikaj se s njima.
Šalu na stranu, uradiš ono što sam ti rekao u ranijem postu s oba DVD-a, i onda ćeš imati dva velika .rar fajla, oba ekstraktuješ, a zatim upotrebiš Deamon tools.
U teoriji bi trebalo da funkcioniše ovako, ali praksa je drugo.
Ako ne radi, čekaj da ti se javi neko s iskustvom u raspakivanju igara.
P.S. Ja ne igram igrice, zato nisam siguran za gore opisan postupak.

Onda uzmi ta dva DVD-a i slikaj se s njima.
Šalu na stranu, uradiš ono što sam ti rekao u ranijem postu s oba DVD-a, i onda ćeš imati dva velika .rar fajla, oba ekstraktuješ, a zatim upotrebiš Deamon tools.
U teoriji bi trebalo da funkcioniše ovako, ali praksa je drugo.
Ako ne radi, čekaj da ti se javi neko s iskustvom u raspakivanju igara.
P.S. Ja ne igram igrice, zato nisam siguran za gore opisan postupak.

jel možeš da mi objansiš lepo tj da mi opišeš

Autorskom pravu srodna prava odnose se na prava i obim pravne zaštite umetničkog izražaja, te zaštite organizacionih, poslovnih i finansijskih ulaganja u izvođenje, proizvodnju, distribuciju i radiodifuziju autorskih dela, a obuhvataju:

* prava umetnika izvođača na njihovim izvedbama;
* prava proizvođača fonograma na njihovim fonogramima;
* prava filmskih producenata (proizvođača videograma) na njihovim videogramima;
* prava organizacija za radiodifuziju na njihovim emitovanjima;
* prava izdavača na njihovim izdanjima;
* prava proizvođača baza podataka na njihovim bazama podataka.

Autorsko delo je originalna intelektualna tvorevina iz književnog, naučnog i umetničkog područja koja ima individualni karakter, bez obzira na način i oblik izražavanja, vrstu, vrednost ili namenu.

Autorska dela jesu naročito:

* jezična dela (pisana dela, govorna dela, računarski programi) - npr. romani, pesme, priručnici, novine;
* muzička dela, s rečima ili bez reči;
* dramska i dramsko-muzička dela;
* koreografska i pantomimska dela;
* dela likovne umetnosti (s područja slikarstva, vajarstva i grafike), bez obzira na materijal od kojega su načinjena, te ostala dela likovnih umetnosti;
* dela arhitekture
* dela primenjenih umetnosti i industrijskog dizajna;
* fotografska dela i dela proizvedena postupkom sličnim fotografskom;
* audiovizuelna dela (kinematografska dela i dela stvorena na način sličan kinematografskom stvaranju) - u pravilu filmovi;
* kartografska dela;
* prikazi naučne ili tehničke prirode kao što su crteži, planovi, skice, tabele i dr.

Citati sa wikipedije o autorskom pravu

A u pravilniku Krstarice stoji da je zabranjeno (pročitaj ceo pravilnik, ja navodim samo ovo o čemu se trenutno radi):
sadržaj koji na ma koji način ima veze s piratskim softverom ili linkovima ka njemu

Krstarica je privatno vlasništvo i imaju svoja pravila koja ti moraš da poštuješ dok si na njihovom sajtu. Takođe bi trebao da poštuješ to pravilo jer je i zakon države u kojoj živiš :P
However, internet je veliki i slobodan i možeš naći mesta koja nemaju ovakva pravila.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Citati sa wikipedije o autorskom pravu

A u pravilniku Krstarice stoji da je zabranjeno (pročitaj ceo pravilnik, ja navodim samo ovo o čemu se trenutno radi):

Krstarica je privatno vlasništvo i imaju svoja pravila koja ti moraš da poštuješ dok si na njihovom sajtu. Takođe bi trebao da poštuješ to pravilo jer je i zakon države u kojoj živiš :P
However, internet je veliki i slobodan i možeš naći mesta koja nemaju ovakva pravila.

Pozdrav

Sve ja to znam,ali zbog cega takva pravila

Vidi se da nisi procitao pravilnik foruma. Teme ne smiju da budu tipa "upomoc", "pomagajte", "ako ne pomognete ubicu se" itd.
images

Back