D
dragan_22
Gost
Drug mi je zaboravio Windows XP logon password. Postoji li neki nacin da zaobidjem taj password, ili da ga provalim nekako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni.ZimCo:Postoji resenje ali je monogo da ti posaljem 200MB file-ova, pitaj Incognita da ti posalje neki alat
p.s. Ako ti posalje javi na moj mail da i meni nesto od toga salje)
Postoji program pod skracenim nazivom lc4 ok 4 mbdragan_22:Samo je jedan user na racunaru.
Postoji program pod skracenim nazivom lc4 ok 4 mbdragan_22:Samo je jedan user na racunaru.
Koliko sam razumeo covek je davno resio problemdragan_22:Ovo sa disketom radi - Naravno.
Hvala puno.
Koliko sam razumeo covek je davno resio problemdragan_22:Ovo sa disketom radi - Naravno.
Hvala puno.
Evo rešenja: skini Hiren's BootCD (oko 100-tinak MB) to je kompilacija raznoraznih alata a među njima imaš i Password Tools!Trebam pomoc, zaboravio sam logon password na racunaru. Kako da napravim boot cd da bih uklonio taj password...
I da napomenem da je u slucaju nekog racunara ozbiljnije namene, zakljucan BIOS i kuciste...mozes samo da places![]()
Kada dođeš do logovanje na korisnički nalog - umesto da klikneš na njega pritisneš kombinaciju CTRL,ALT i dva puta Delete, zatim ukucaš administrator bez šifre. Nakon logovanja ideš na Control Panel - User acconts, skineš šifru sa svog naloga. Ostalo je lako.