Pomoć za buduću verenicu!!!

Betty:
a crveno?
a jel ima uzyebanih burmi, zakrivljenih, wired? :p
Ako ima gde ima? Pliiiz...pomoć veverici Beti! :p

...Ima zlato, cak su postale veoma 'hiticaste' medj' mladjanim svetom...;)...Tkzv. 'ruske burme' koje se sastoje od tri alke/rings-a isprepletanih u jednom prstenu, cesto se izradjuju od tri razlicita metala (zuto, belo zlato/platina i ruzicasto/crveno zlato)...Ako nema u izlogu, radnji i katalogu :p, moze se izraditi po porudzbini - ima par dobrih zlatara, starih majstora koji jos uvek izradjuju nakit u Beogradu (Shishic, Stefanovic...)...Ovde je kupovina verenickog i burme 'u kompletu' tradicionalno i politicki korektno...:)...U mom slucaju, metal se gotovo i ne vidi - cak ni kod burme - odron kamen(j)a, na priliku...:lol:...

...Evo i jedne muske burme, veoma popularnog dizajna poslednjih godina ovde...

Hvala svima na pomoći.Hvala i onima koji su me uspeli da nasmeju.
Ne,moj dečko nije od onih kinđuravaca koji se kite(doduše ima "malčice" poveći-za moj ukus , krst ,ali Bože moj, :lol: ).
A što se tiče zlata, volim belo zlato ,pa prema tome i verenički prsten i burme će biti od njega.Eto ,mogu da napravim mali ustupak da bude kombinacija sa žutim(samo da bih dokazala da mu nisam odmah stavila papuču na glavu) :wink: .Prosto ne volim žuto zlato...
Pozdrav svima :lol:

jauuuuuuu..........UGBB super je žesnki, ali ovaj muški mi je....mislim, malo je kao gay :)
Još jedno pitanje - MORAJU LI DA IDU U PARU tj. da budu istovetne burme? Jaooooo.......meni ti ništa niej jasno. :?
Moj verenički je u obliku slova V, baš vitičast ;)

Betty:
jauuuuuuu..........UGBB super je žesnki, ali ovaj muški mi je....mislim, malo je kao gay :)
Još jedno pitanje - MORAJU LI DA IDU U PARU tj. da budu istovetne burme? Jaooooo.......meni ti ništa niej jasno. :?
Moj verenički je u obliku slova V, baš vitičast ;)

...:)...Fala zlato, presudila je kombinacija klasicne jednostavnosti i prakticnosti - nema 'boje' (vidljivih metalnih delova), te se lako uklapa u svaku 'pricu'...

...Sto se muske egzibicije tice :P - za sve su 'krivi' drugovi metroseksualci, tako da nisi daleko od istine...:D...Nisam videla prstencice koje su razmenili cika Elton i bracni mu drug, no pomama za slicnim modelima je nastala nakon sto je na trziste 'procureo' ugovorom zasticen dizajn vencanog prstenja Brad Pitt-a i tadasnje mu supruznice Jennifer - radi se o veoma slicnim modelima (bez gravure) koje je licno Brad dizajnirao i poverio izradu juvelirskoj kuci Damiani koja se obavezala da replike nece izradjivati - naravno, trziste je preplavljeno istim, te su isplacivani i milionski odstetni penali (50 miliona USD)...

...Burme ne moraju da idu u paru, odnosno, muska i zenska burma ne moraju da budu izradjene kao isti model u razlicitim velicinama - doduse, iako je to na zapadu uobicajena i rasprostranjena pojava, kod nas je jos uvek dominantan tradicionalni pristup prici...Kada je zenska burma atipicna (ponovo dizem dva prsta :P), zaista je surovo ocekivati isti model na muskoj ruci...:D...

ugadnubaburastem:
...:)......Burme ne moraju da idu u paru, odnosno, muska i zenska burma ne moraju da budu izradjene kao isti model u razlicitim velicinama - doduse, iako je to na zapadu uobicajena i rasprostranjena pojava, kod nas je jos uvek dominantan tradicionalni pristup prici...Kada je zenska burma atipicna (ponovo dizem dva prsta :P), zaista je surovo ocekivati isti model na muskoj ruci...:D...

njaaaaaaaaaaaaaaa................:D

gaydays.jpg

vi'te kaki su :lol: U šolji od kafe! :P

Uh što je dobra ona burma (desno, što je jedna):-D Moja mama još uvek nosi sličan prsten, taj joj je bio verenički; uvek mi se sviđao, isto od belog zlata... Burme su davno poskidali:roll:

Meni žao što moj verenički nije od belog zlata:-( Mada je lep, a burma je mešana (belo-žuto); meni se baš dopada, a pošto sam dobila još poprilično nakita od žutog zlata, sad mogu da nosim sve. Neverovatno, kad su me 'okitili', svi su mi odjednom rekli kako sam 'sinula', kao kako mi mnogo lepše stoji žuto nego belo:-?
A muž je sve vreme pričao kako on neće da nosi burmu, kako mu je fuj na muškarcu kad se tako sija, ali oduševio se i nije je skinuo još ni jednom:smile: Baš zato što je deo od belog, pa nij etako jako upadljivo:wink:

Što se tiče teme, sad skoro smo bili kod komšije na svadbi, oni su nosili burme pre svadbe; oboje. Nisam obratila pažnju na kojoj ruci, jer sam mislila da je to samo njihova odluka... Sad više nisma sigurna da li je zbog takvog običaja:|

Back