P pericco Zainteresovan član Poruka 116 02.05.2008. u 17:19 - Pomoc WinFast PVR2 #1 Da li ovaj program ima neka podesavanja za daljinski upravljac posto mi daljinski cas radi cas ne
igor_cg Početnik Poruka 6 03.05.2008. u 08:57 - Pomoc WinFast PVR2 #3 Moze li mi neko pomoci u kojem formatu je najbolja slika za snimanje sa videa na WinFast PVR2,kasnije hocu da prebacim na CD HVALA!!!!
Moze li mi neko pomoci u kojem formatu je najbolja slika za snimanje sa videa na WinFast PVR2,kasnije hocu da prebacim na CD HVALA!!!!
igor_cg Početnik Poruka 6 03.05.2008. u 09:09 - Pomoc WinFast PVR2 #4 Moze li mi neko reci u kojem formatu da snimim sa videa na WinFast PVR2(da bude dobar kvalitet),a kasnije to da prebacim na CD. HVALA!!!
Moze li mi neko reci u kojem formatu da snimim sa videa na WinFast PVR2(da bude dobar kvalitet),a kasnije to da prebacim na CD. HVALA!!!
T T-Ice Početnik Poruka 27 06.05.2008. u 13:24 - Pomoc WinFast PVR2 #5 igor_cg: Moze li mi neko pomoci u kojem formatu je najbolja slika za snimanje sa videa na WinFast PVR2,kasnije hocu da prebacim na CD HVALA!!!! Kliknite za proširenje... trebalo bi da je u DVD-u najbolji kvalitet snimka,a posle ga mozes prebaciti i udruge formate
igor_cg: Moze li mi neko pomoci u kojem formatu je najbolja slika za snimanje sa videa na WinFast PVR2,kasnije hocu da prebacim na CD HVALA!!!! Kliknite za proširenje... trebalo bi da je u DVD-u najbolji kvalitet snimka,a posle ga mozes prebaciti i udruge formate