Pomoć u kući...

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja Oranz razumem tvoju taktiku da muza pohvalis, i to je dobra taktika, al moj smatra da je to malo, i ocekuje hvalospeve svaki put, te ja onda delim hvalospeve kad ih objektivno i zasluzi
ako je svako moje jelo na instant proveri, zasto bih ja davala olako velike reci :lol:

ja Oranz razumem tvoju taktiku da muza pohvalis, i to je dobra taktika, al moj smatra da je to malo, i ocekuje hvalospeve svaki put, te ja onda delim hvalospeve kad ih objektivno i zasluzi
ako je svako moje jelo na instant proveri, zasto bih ja davala olako velike reci :lol:
pa shta te koshta...to su dobre stvari i podsticajne...da i sledeci put bude dobar :mazi:a shto se jela tiche,ne brigaj...dok se nisam izveshtila oko kuvanja mm je jeo i zakerao...a ja govorila...novi recept,znash kako je sa novim stvarima:lol:

...vrlo je zanimljivo to sto u nasoj "kulturi" uvek ima mesta za kritike, pokude i slicno, kad neko nesto ne uradi ili ne uradi dobro...a pohvale, kad se nesto uradi lepo, dobro i pozitivno, uglavnom izostaju...pa kao, zasto ja imam, pobogu njega/nju da hvalim, kad je usisao/la svoju kucu...ili se jednostavno podrazumeva, da mislis lepo, a ne izgovori se na glas..a mnogo je lepse cuti pohvalu i deluje blagotvornije od pokude, zar ne?

...neshto shto imash stalno,ni ne primecujesh osim kad treba kritikovati...ako nemash pa dobijesh,e onda chuvash kao malo vode na dlanu...dugo sam radila sama ama bash sve u kuci i pri tom radila i dvoje dece odgajala...ne rachunam pomoc zene kad su bili neki veliki radovi...za to vreme je mm posmatrao sve to u stilu pa to je zenski posao(ko kaze)...zadnjih godina se malo zamislih i reko sebi ajd ja malo njega da hvalim ko on mene kad sve lepo uradim a on dodje na gotovo...i tako stigosmo u fazu kad on meni pomogne ne bash sve sto moze,ali makar sve shto hoce...:lol:

Zene,pomazu li vam u kuci parneri i ostali koji zive sa vama...mm upravo usisao sobu i izbrisao prashinu,i josh me zove i kaze...vidi,a shta kazesh...ja reko odushevljeno necu da te menjam,evo josh i kafu cu da ti skuvam,pravi si...:manikir:

pomazu
ali posto sam ja kreten koji misli da sve uradi bolje no ostali, onda sam vremenom tim svojim stavom dovela do toga da vecinu stvari sama uradim

Back