Pomoc - sprzena elektronika na HDD

Aleksandar Drcl

Početnik
Poruka
1
Pozdav... naime pokusao sam jos davno da ubacim HDD u neki prenosivi HDD Rack i naravno sprzio sam ga jer HDD Rack imao neko kao svoje napajanje predo adaptera... naravno hard vise ne radi pa me zanima da li nekako mogu da sredim ovo bez da dajem preko 20 000 za spasavanje podataka...

Da li ima svrhe da kupim isti hard samo ispravan i da prebavim samo el. plocu sa ispavnog?

Pozdav... naime pokusao sam jos davno da ubacim HDD u neki prenosivi HDD Rack i naravno sprzio sam ga jer HDD Rack imao neko kao svoje napajanje predo adaptera... naravno hard vise ne radi pa me zanima da li nekako mogu da sredim ovo bez da dajem preko 20 000 za spasavanje podataka...

Da li ima svrhe da kupim isti hard samo ispravan i da prebavim samo el. plocu sa ispavnog?

Imas svrhe sigurno.Radi podataka koji su ti sigurno potrebni.Evo ovde pa pitaj decka i dogovori se:http://www.kupujemprodajem.com/HDD-Maxtor-80GB-SATA-33106435-oglas.htm

ako ti podaci nisu od vrednosti ( razni projekti itd ) mnogo je bolja varijanta da ne popravljas nista . Zamena elektronike na disku mora se odvijati u sterilnim uslovima. Imas firme koje se time bave i to nije tako jednostavan posao . (nisam siguran ali tako sam cuo)

Back