DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Aleksej_BASO:Koristi Operu![]()
e da zaboravih to je pravo rešenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO:Koristi Operu![]()
DOC HOLLIDAY:e da zaboravih to je pravo rešenje.
koristim Mozilu, i ne mogu da verujem kako je nezgoda... :shock: Pola stvari mi ne funkcionise kako treba...
slavishans:sad ću da probam da skinem operu.Je li može ona da radi kad imam Mozillu?

Aleksej_BASO:Ja kada se ulogujem sa mog klon nalogakoristim Mozilu, i ne mogu da verujem kako je nezgoda... :shock: Pola stvari mi ne funkcionise kako treba...
Sreca pa ne pisem mnogo sa njega nego samo voajerisem...![]()

"Је ли тако, је л' ?" Је л' користиш баш Мozilla или Mozilla Firefox?storm cloud:Мени Мозила ради скроз ОК.![]()

...kad uplatis internet vreme kod njih.....dobijas odredjen broj bodova....koje mozes samo proslediti nekom drugom...a za te bodove onaj kome prosledis moze sebi doplatiti recimo ADSL za jedan mesec...ili sate....zavisi koliko dobije Radila je i meni do jednog momenta...storm cloud:Мени Мозила ради скроз ОК.![]()

moze meni ?jacques:ej ljudi...jel nekome treba 50 bodova za neobee...mislim...da ne delim nekome na slucajan izbor....ajde recite
![]()

Eva Braun:DOC je nesto spominjao da mu prosledis one ponude sa biroJa
Aleksej_BASO:Hmmm ako stojis dobro sa autima i komerijalom javi se na PP...![]()
Slaviša je NEzaposlen,ali trenutno nije raspoložen da radi ništa.Hvala Alex!Aleksej_BASO:KO se ono javljao da mu treba posao??
Slavisa ili hlns??