pomoc prijatelja - NS foruma

Maja Cvj.:
Pas je ok.nemam ništa protiv i sama ih imamBitno mi je da se postojeće ne rastura pošto je to komplet namešten stan i DA SU PLAĆENI RAČUNI, ubuše me tudji dugovi i prostakluci kao što je:NIKAD ili ponekad povući vodu u wc-u posle obavljene nužde,ne daj Bože očistiti šporet posle pokipele klope,u dokolici ili besu parati mebl s kaučeva,kucati eksere bez stvarnog razloga po zidovima ili fugnama u kupatilu itd.I što je najveći fazon kažu NISMO TO MI URADILI.Hoćete još?Imam svašta da vam ispripovedam.Inače stančić ima 32kv.Neverovatni likovi prošli tamo a ja posle ne mogu da dodjem sebi..Već je smešno kad pričam na poslu.Ima li normalnih podstanara opet pitam ili stvarno nisam ja kako treba?!
:|
Stvarno sam odgovorna osoba. Moja sadasnja gazdarica je odusevljena mnome. I pas je ok sada, posto je prerastao nestasluke.
Ali, ne verujem da cu menjati stan i ako mi je preskup. Ne mogu da se selim, ususkala sam se ovde, kupila i ves masinu cak. :|

Maja Cvj.:
E, ni to nije vredelo maznuli mi stolicu iz kuhinje i tutavela.Čujem negde su u Bosni ali stolica?Šta im bi?Šta će im 1 stolica?Ili su žurili pa nisu stigli još da ponesu?
Pa, Bosanci !!! :-D
Ja običavam, napuštajući unajmljen stan, da ponesem drage uspomene u vidu bojlera, frižidera, šporeta, a one nemile, kao što su radijatorska rebra, kada, vrata i prozori, eeeee to sve rasprodam, tek da ih se više ni ne podsećam ... :lol:

jacques:
e bila neka cistka po celom forumu...ali zakasnela nekih 5-6 meseci....banovi su podeljeni za neke davno prosle stvari.....tako da izvinte ali nemam pojma sta je Krvavi u ono vreme skrivio ....:?
'eeeeeebo te, šta je ažurnost !!! :lol:
I poreznici su me se opet setili, za neke sitnije svinjarije, sada mi još samo fali Hag ili zakasnela reakcija iz vanrednog stanja, za vreme akcije " Sablja " ... :shock:
E, da ne zaboravim : hvala Zmaje, mada sve ovo neće bitnije uticati na moju reakciju na tvoje buduće poetske uzlete, a sva je prilika da će ih biti, čim ti onako, nekako nadođe čežnja i snohvatice ... :lol:

podrska naravno, ali.......................

Nelly, treba sam'a' malo da se potrudis, iskoristi tako mastovit nik, svoje znosne noge, srceloman pogled.................sigurna sam da ce administratori biti oboreni s' nogu..................bices vracen'a' u igru...................

Pa ko bi drugi :)

Nego zato je vec odavno praksa, uzmes pare 200-300 kao depozit koji im "vratis" ako sve bude ok. ako ne imas te pare. A postoji i ugovor.

Tako da . . . si imala tih 200-300 ne bi plakala za stolicom koju su maznuli Bosanci :lol:
( sta ce njima stolica ? :confused: )

:roll:

nesons:
Pa ko bi drugi :)

Nego zato je vec odavno praksa, uzmes pare 200-300 kao depozit koji im "vratis" ako sve bude ok. ako ne imas te pare. A postoji i ugovor.

Ama ništa ugovor,adresa u lk je od negde pitaj Boga,a ja da se vijam s njima po sudovima godinama nemam živaca.Depozit sam uzela za 1mesec i nije mi pokrilo troškove,njihove troškove i rasturene kaučeve koje sam prvo platila da se odnesu na deponiju,pa kupila druge.Pa popravka veš mašine,krečenje,nov telefon jer im je kuca izgrizao spiralni kabel,vadjenje staklića iz motora usisivača..ah,do sutra bih pisala!Depozit?
Stolica je sitnica koju nisam u prvi mah ni primetila od svega ostalog.

Nelly:
'eeeeeebo te, šta je ažurnost !!! :lol:
I poreznici su me se opet setili, za neke sitnije svinjarije, sada mi još samo fali Hag ili zakasnela reakcija iz vanrednog stanja, za vreme akcije " Sablja " ... :shock:
E, da ne zaboravim : hvala Zmaje, mada sve ovo neće bitnije uticati na moju reakciju na tvoje buduće poetske uzlete, a sva je prilika da će ih biti, čim ti onako, nekako nadođe čežnja i snohvatice ... :lol:

vuk menja dlaku ali ćud nikada,

nek si se ti nama vratio, još jednom podrška malom crvenom

Back