Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
Svima????????? :shock: Ko bi to namirio? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stize kontingent..............................na koju ono adresu,ali pazi svi imaju zdravstveno uverenje tako da nemoj da robu vratis ostecenu.................ako je vratis uopsteEva Braun:Potrebni hitno fizikalci s definisanim trbusnjacima,bicepsima,tricepsima.Hocu bazen u dvoristu!Da ne budu stariji od 30god.(ti se brzo zamaraju).
ovako nestio da nisam vise procitalaEva Braun:Svima????????? :shock: Ko bi to namirio?![]()
Opravo tako!lillymoon:marina,kriterijum 'godine' nije odgovarajuci za mnoge sa onoga spiska,zato nemoj da mi se meshash u posao![]()
Ne razumem se...storm cloud:Хитно: има неко да се разуме у МР4 плејере?
storm cloud:Хитно: има неко да се разуме у МР4 плејере?
Pa, kad' zuriš u prodavca, umesto u robu !!!storm cloud:Мучи ме. :-( Глупи плејер, проклињем дан кад сам га купила! :x Тако су ме збрзили, нисам ни мућнула главом шта купујем, мислила сам све је то исто ср... :|
Углавном, прво се сломио пуњач, па сам ишла да мењам, онда му је цркао хард после две преслушане песме на путовању (а само зато сам га и купила!). :shock:Хвала богу, форматизовање је одрадило посао по повратку и све сад некако шљака, осим тога што батерија ужасно споро исцури.
Е тако ми и треба, нисам размислила унапред, да сам купила онај који нема уграђену батерију, лепо бих могла увек да имам резервну, а овако... исцури после мање од 10 песама. :shock:
И сад не знам шта бих, је л' то тако увек, или овом мом не ваља батерија?
![]()
krvolok:Pa, kad' zuriš u prodavca, umesto u robu !!!![]()
Nemoj da se žališ, nego zameni player.storm cloud:Е одлепићу! Баш су педери!
Шта сад још једном да идем код њих да се жалим!?
Не могу да ставим друге батерије у њега, батерија му је уграђена! Једино кад бих нашла да купим нову. :?