pomoc prijatelja - NS foruma

ja sam isto za punjenje praznih kertridza - ne moze ipak stampac toliko brzo da crkne... to su samo babske price za malu decu, kao i 'ako ne budes dobar odnece te cigani' :lol:
Hajde proko daj jedan logican razlog kako moze da crkne glava ako punis kertridze...?

GoldenLady:
ja sam isto za punjenje praznih kertridza - ne moze ipak stampac toliko brzo da crkne... to su samo babske price za malu decu, kao i 'ako ne budes dobar odnece te cigani' :lol:
Hajde proko daj jedan logican razlog kako moze da crkne glava ako punis kertridze...?
Ne preteruj !!! Proka se lakše i oženi, nego što bi da uradi to što si ti tražila !!! :lol:

GoldenLady:

Sigurno se secas one reklame "jel znas da piratske kasete kvare uredjaje" kada eksplodira kasetofon :lol:

Hepek! :lol:

Ovi novu ne smisljaju takve budalastine vise, jer valjda nemaju obraza, i ono je onda moglo samo da prodje jer smo bili odseceni od sveta, bez ili sa jako malo stranih TV programa bez neta bez icega pa su kontali "neuk narod neobrazovan" a ovi novu koriste nove trikove (trik je u triku ;) ), pod nazivom "tranzicija" "Evropa".... ;)

gradjanski oglasnik:
1.Izdajem konzole, opremu i igrice za Sony PlayStation 1 i 2, kućna dostava. Tel. 063/822-3552

2.Izdajem Sony PlayStation 2, dostava na adresu, cena 400din/24h. Tel. 064/191-3494

3.Izdajem Sony PlayStation 2, dostava, 400din/dan. Tel. 064/549-3917

4.Izdajem Sony PlayStation, kućna dostava. Tel. 064/165-5076, 444-128

evo izvod iz dela: Grajdanski Oglasnik :D

Back