Støffän Lingua
Aktivan član
- Poruka
- 1.284
Ti kao mnogo bolje znash?Jesi li isao u gimnaziju?Nisi.nemoj da k.... videces kad je zavrsis
Tako da,bolje ti je da ne pricas o necemu sto ne znas.Ako te ne zanima gimnazija,lepo upises drugu skolu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti kao mnogo bolje znash?Jesi li isao u gimnaziju?Nisi.nemoj da k.... videces kad je zavrsis
DA LI NEKO IDE U GIMNAZIJU SVETI SAVA ILI ZNA NESTO DA MI KAZE O NJOJ?
KAKVI SU PROFESORI,KAKVA JE SKOLA I KAKVO DRUSTVO IDE U NJU?HVALA UNAPRED![]()
Znam da jos imam vremena,ali ja vise uopste nisam sigurna ni u sta!!!!Prvo sam htela u filolosku,ali posto sam dobra i u prirodnim naukama onda sam odustala...Mislila sam da upisem zemunsku medjutim neki su mi rekli da je zemunska mnogo zeznuta skola(profesori itd.),da je bolja i jaca deveta i da treba nju da upisem....Sada vise uopste nisam sigurna!!!!!:-?:-?:-?
Jel neko zna kakva je III-a?
sta mi preporucujete da upisem sa 92 poena.....nemam apsolutno nikakvu ideju, a ne upisuje mi se gimnazija![]()
shta mislite jel bolja 13 gimnazija ili 4 gim?
sta fali filoloskoj ja sam 4-6 ispod crte al navijam da neko odustane ili da prime po jos jedno/dvoje ucenika po odeljenju(cula sam da se to desavalo....)?ako ne uspem verovatno cu zemunsku,drustveni...