Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
...mislim da si mu dostigao neki max... a i sto bi bilo sta cackao ako ti ovako radi bez problema?
...u svakom slucaju bolje su performanse celog sistema ako overklock dobijes preko povecanja magistrale a ne mnozioca...
Imam atxlon2400+ radi na 15x133 sto je oko 2giga pa tvoj sempron sasvim pristojno radi na 1,8, mogu da idem na 166 i 200x15 ali bilo bi suvise tako da mislim da si izvukao maksimum i verovatno bi imao problema ako ga jos dizez, uostalom idi na njihov sajt pa ces naci tabelu sa optimalnim vrednostima za sve samprone!
Imam atxlon2400+ radi na 15x133 sto je oko 2giga pa tvoj sempron sasvim pristojno radi na 1,8, mogu da idem na 166 i 200x15 ali bilo bi suvise tako da mislim da si izvukao maksimum i verovatno bi imao problema ako ga jos dizez, uostalom idi na njihov sajt pa ces naci tabelu sa optimalnim vrednostima za sve samprone!