Imam 15 godina a visok sam 168 cm. Da li imate neke savete kako se izvuci i naglo porasti u tinejdzerskim danima. Nzm koliko bih jos mogao porasti i da li na to utice bavljenje sportom i ishrana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može ništa naglo ali se možeš baviti košarkom / odbojkom. Preferiram košarku. Skačeš i skačeš i skačeš.Imam 15 godina a visok sam 168 cm. Da li imate neke savete kako se izvuci i naglo porasti u tinejdzerskim danima. Nzm koliko bih jos mogao porasti i da li na to utice bavljenje sportom i ishrana?
Roditelji mi niau mnogo visoki. Otac oko 175 a majka 165. Ali su mi stricevi i dede po 190 kao i rodjena braca. Da li je plivanje dobro?Koliko su ti visoki roditelji? Ako nemas genetske predispozicije za visi rast, korekcije visine nece biti spektakularne.
Igraj kosarku.
Jeste. Članak o tome na engleskom jezikuRoditelji mi niau mnogo visoki. Otac oko 175 a majka 165. Ali su mi stricevi i dede po 190 kao i rodjena braca. Da li je plivanje dobro?
Pa sad, plivanje je dobro za razvoj muskulature, ali za rast preporucujem kosarku. - yoda ti je ostavio tekst za plivanje.Roditelji mi niau mnogo visoki. Otac oko 175 a majka 165. Ali su mi stricevi i dede po 190 kao i rodjena braca. Da li je plivanje dobro?
to sve zavisi od genetike...Imam 15 godina a visok sam 168 cm. Da li imate neke savete kako se izvuci i naglo porasti u tinejdzerskim danima. Nzm koliko bih jos mogao porasti i da li na to utice bavljenje sportom i ishrana?
Imam 15 godina a visok sam 168 cm. Da li imate neke savete kako se izvuci i naglo porasti u tinejdzerskim danima. Nzm koliko bih jos mogao porasti i da li na to utice bavljenje sportom i ishrana?
Ne poznajes zato sto nisi u dizanju tegova powerliftingu bodybildingu street workoutu.definitivno košarka najviše izduži ljude. Blizak rođak, isto godište kao ja, slična genetika, ako se može tako reći.... je u srednjoj školi krenuo s košarkom, dogurao je daleko, ... narastao je na 212cm a ja sam ostao na 188 a ranije smo uvijek bili približno iste visine. Ne poznajem nikoga ko je narastao, na primjer na 210cm i više a da se nije bavio košarkom. Da je dizao tegove![]()
![]()
To se i meni desava. Imam 180 i samo vidis prodje pored srednjoskolac hibrid 2m kao vanzemaljacŠta znam, često vidim srednjoškolce koji su 10cm viši od mene.
Baš glupo. Delujem kao kepec od muškarca kakvi su ovi mladi hibridi. Za svoju generaciju sam normalne visine. A tako kad prođe neki srednjoškolac, em je krupan, em je visok.To se i meni desava. Imam 180 i samo vidis prodje pored srednjoskolac hibrid 2m kao vanzemaljac![]()
Ako uspes basketom i vratilom to je toImam 15 godina a visok sam 168 cm. Da li imate neke savete kako se izvuci i naglo porasti u tinejdzerskim danima. Nzm koliko bih jos mogao porasti i da li na to utice bavljenje sportom i ishrana?