A
Aaleksandar
Gost
pravim jedan studentski list pa me zanima kako da napravima prelom i sve ono sto je potrebno za jedne novine. ima li koji sajt na srpskom o tome? moze li neko da mi pomogne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GZ:Sve to lijepo mozes da odradis u MS office word, naravno koliko ga poznajes.. Ne samo da mozes da to uradis tamo vec i da uradis jos mnogo toga sto nisi ni zamislio. Ukoliko ti engleski lose ide pokusaj naci hrvatsku verziju office-a i instaliraj pa raspali po novinama koliko hoces. Da se ne bi mucio sa tim za pocetak pokusaj u wordu da uradis sa opcijom insert>break i prelamaj koliko ti volja.... Poz..
Incognito:MS Word za prelom i publishing???
Sad me slatko nasmejaste...![]()
![]()
![]()
Кулиража:hvala!!!!!!!!!!! Samo da te jos pitam znas li gdje da nadjem hrvatsku verziju Word-a.GZ:Sve to lijepo mozes da odradis u MS office word, naravno koliko ga poznajes.. Ne samo da mozes da to uradis tamo vec i da uradis jos mnogo toga sto nisi ni zamislio. Ukoliko ti engleski lose ide pokusaj naci hrvatsku verziju office-a i instaliraj pa raspali po novinama koliko hoces. Da se ne bi mucio sa tim za pocetak pokusaj u wordu da uradis sa opcijom insert>break i prelamaj koliko ti volja.... Poz..
Tacno tako, pogotovu ako imas ovu najnoviju verziju 2003, tu je word uradjen do yaya.
E sad za hrvatskinisam bas pristalica.
Radio sam na njemu par puta i mnogo lakse sam se snalazio na Engleskom, imaju neke gadne reci, koje se ipak razlikuju i nemaju veze sa Srpskim
Кулиража:Sto da ne?
Ja sam radio jednom ta cudesa u Word-u i nisam imao vecih problema.
Ako covek hoce samo jedan list da uradi, ne isplati mu se da zbog istog uci Quark
Incognito:Кулиража:Sto da ne?
Ja sam radio jednom ta cudesa u Word-u i nisam imao vecih problema.
Ako covek hoce samo jedan list da uradi, ne isplati mu se da zbog istog uci Quark
Pogledaj naslov teme...
Novine da prelamas u Word-u... To je kao da pravis specijalne efekte za film u MSPaint-u![]()
Incognito:MS Word za prelom i publishing???
Sad me slatko nasmejaste...![]()
![]()
![]()
Pedja Kovacic:E verovali ili ne ja sam koristio coreldraw za izradu jednog kataloga(likovnog kataloga) moga oca i mogao bih da kažem da je ispao strava katalog mada sam se dosta namučio jer ipak je to korel a ne neki program koji služi za prelom stranica. SAda sam se odlučio da pravim sledeći katalog u nekom od programa koje ovde vidim mada mi neki preporučuju corel venturu za koji kažu da je ubedljivo najbolji.
BTI:Pedja Kovacic:E verovali ili ne ja sam koristio coreldraw za izradu jednog kataloga(likovnog kataloga) moga oca i mogao bih da kažem da je ispao strava katalog mada sam se dosta namučio jer ipak je to korel a ne neki program koji služi za prelom stranica. SAda sam se odlučio da pravim sledeći katalog u nekom od programa koje ovde vidim mada mi neki preporučuju corel venturu za koji kažu da je ubedljivo najbolji.
NE Corel VENTURU!!!