pomoc oko poruke za devojku

Direktno bas i nije uspelo... Mi smo uvek imali tako neke originalne poklone i nikad nam nije bilo bitno sta je poklon nego kako cemo ga uruciti jedan drugom. pucali smo na kartu kreativnosti i iznenadjenja sto je meni 100x bolje nego kao npr. neka moja drugarica sa deckom oko 4 god i malte ne od kad su zajedno razmenjuju 50e. on njoj za rodj 50 pa onda ona njemu.

Znam da sam kriv i da sam pojeo vnogo ali zato hocu da joj na neki malo cudniji nacin pokazem da mi je stalo do nje i da mi je krivo pa mi se ovo ucinilo kao ql ali izgleda da vama nije ili me niste razumeli :s

Nece me vijati komunalci necu pisati po zidovima nego po betonu tako da krecenje ispada jedino da me teraju da asfaltiram staze i puteve :)

Nista onda cu ja uraditi sta sam zamislio pa cu reci kako je proslo :) 1. cu joj napisati nesto na mestu gde smo se upoznali poslacu joj por i videcemo reakciju...

pozdrav svima i hvala

E, da.
Ono okolo-naokolo moze samo da joj donese konfuziju - zasto sad, sta testira - svoju nadmoc...e bicu jaca od njega...
Ne trebaju vam igrice - direknto pucaj.
I ne ocekuj posle direktnog nista...ostavi joj dan ili vise dana da ona to sve svari. I sta god posle da ti kaze
osecaces se dobro jer znas da si uradio ono sto je bilo do tebe.

Tako kako sam i ja rekao. Slažemo se vidana :pivce:

s s sta jos nisi uspeo da je sadzgash ?

Od kada nisam čuo ovu reč aaaaaaaaaa :rotf:

Najjača bi fora bila da ispiše to sve a ona ni ne vidi, ili vidi ali ne reaguje jer ne skapira, ili vidi i skapira ali jednostavno....... Okej ne bi to bila najjača fora, ali nameće se logično pitanje - postavljač to ispiše i čeka reakciju.. Jer jelte, glupo je da joj kaže "e, idi tamo i tamo i vidi šta ima :per:".. A (postavljaču), zamisli agonije dok čekaš glasa od drage, da li je videla, da li je videla ali joj se nije svidelo, da li da joj dam još vremena da razmisli.. Kako znati, ah kako znati

Direktno bas i nije uspelo... Mi smo uvek imali tako neke originalne poklone i nikad nam nije bilo bitno sta je poklon nego kako cemo ga uruciti jedan drugom. pucali smo na kartu kreativnosti i iznenadjenja sto je meni 100x bolje nego kao npr. neka moja drugarica sa deckom oko 4 god i malte ne od kad su zajedno razmenjuju 50e. on njoj za rodj 50 pa onda ona njemu.

Znam da sam kriv i da sam pojeo vnogo ali zato hocu da joj na neki malo cudniji nacin pokazem da mi je stalo do nje i da mi je krivo pa mi se ovo ucinilo kao ql ali izgleda da vama nije ili me niste razumeli :s

Nece me vijati komunalci necu pisati po zidovima nego po betonu tako da krecenje ispada jedino da me teraju da asfaltiram staze i puteve :)

Nista onda cu ja uraditi sta sam zamislio pa cu reci kako je proslo :) 1. cu joj napisati nesto na mestu gde smo se upoznali poslacu joj por i videcemo reakciju...

pozdrav svima i hvala

Aj, nek ti je sa srecom. :ok: Zaljubljeni su ekscentricni, ali ti si ih sve usio tom cudnom romanticnom fantastikom. :D

Pozdrav svima, nov sam ovde ali mi je hitno potrebna pomoc :)

Stvar je veoma komplikovana i ne vredi da sad objasnjavam sve, ali sustina je da sam hteo bivsu devojku sa kojom sam bio bas dugo zajedno, preko 3 god. i nisam vise sa njom svojom krivicom tj. ja sam raskinuo ali mi je kasnije doslo iz dupeta u glavu da mi ni sa jednom nije kao sa njom pa sam sad ovo isplanirao.

Dakle stvar je sledeca. Oboje studiramo u ns-u ali je sad leto ocistili smo god i u rodnome smo gradu. Hteo sam na svakom mestu na kome nam se u gradu desilo nesto, od mesta gde smo se upoznali, prvi put poljubili, nase klupe u parku do nekih banalnih mesta kad smo jednom jeli picu usvinjili se i moj drug nam nesto dobacio koji je tuda slucajno prosao, ali sva ta mesta mi pamtimo. Hteo sam prvo da joj posaljem sms sa nekim naznaka tj rimom vezanom za tu situaciju, i onda bi ona trebala da ode do tog mesta gde bi je cekao grafit napisan na betonu. e sad ne znam sta bih napisao u par reci npr na mestu gde smo se 1. put sreli i svim ovim ostalima sto sam naveo.

Da li mozda neko ima neku ideju za eto tih par mesta koje sam rekao sta bih mogao da napisem sprejom na betonu da ne bude dugacko ali upecatljivo. max 5-6 reci.

katastrofalna ideja

Back