Pomoć oko naslova jedne knjige

DacaMARTA

Ističe se
Poruka
2.192
Gledala sam emisiju na ID, kablovskoj televiziji i svidela mi se emisija..
Autorka knjige je napravila tu emisiju, a razgovarala je sa ucesnicima knjige.. radi se o sledecem
Covek, koji je inace uspesan, izdao knjigu i sl, ozenio se ima nekoliko dece, sve izgleda idilicno, dok u jednom trenutku on ne poziva policiju i kaze da mu je zena umrla pavsi sa stepenica..
Policija dolazi i uskoro sam muz biva u zatvoru gde je osudjen na dozivotnu robiju, jer se saznaje da je on ubio suprugu- kad je ova uzela njegov kompjuter i saznala da je ovaj homoseksualac..
Uskoro biva rasvetljeno jos jedno ubistvo, za koje je takodje ovaj osudjen- jer je ubio jednu zenu (koja mu je bila prijateljica, zbog osiguranja)..
A, na sve to- kad autorka knjige vodi razgovor sa ubicom, on u potpunosti negira krivicu i iznosi neke svoje dogadjaje u kojima objasnjava da on nije krivza to..
To je ukratko!
P.S. Mozda se taj Amerikanac zove Majkl Piterson, ali, nisam sigurna..
P.S.2 Nadam se da ste me razumeli- potrebno mi je ime autorke i naziv te knjige...

Znaš šta možda ne bi bilo loše...?
Da se učlaniš na neki njihov (američki) literarni forum...
Ili da probaš preko nekih knjižara da vidiš šta se prodaje, uglavnom ima svaka knjiga i svoj kratak rezime... naše on-line knjižare uvek to stave uz naziv knjige, verujem da je to opšti princip rada...

Back